Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kel kalacağım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
36
☹️ bir sene önceye kadar taramakta zorlandigim kurumayan saçlarım yasadigjm üzüntülerden. Dolayı döküldü üzeri derim görünüyor öyle söyleyeyim .. başörtüsü takmaya başladım aynada bile görünce ağlıyorum saçkıran oldum saniirm banyoda bile iki üç tel dokulen saçım şimdi buram buram dökülüyor ..
Şampuanla vs olacak şey değil bugün yılan yağına başladım ... Daha etkili hem güçlendirecek hem yeni saç çıkaracak bir yontem ürün varsa söyleyin .. bioxcini n serumunu kullanmıştım ossye hazırlanırken yine saçkıran olmuştum fırça gbi çıktı o derece ama aradan on iki yıl geçti ürün aynı mı bilememmm .. onu almayidusunuuorum .. alternatif önerisini olan varsa bekliyorum ...

Örtü kullanmayın, havasızlık saçı daha çok döküyor.
Buradan ürün tavsiyesi almayın, saçlarım kırıldı gibi basit bir durum değil sizinki. Dermatologa gidin.

Kan tahlili yaptırın belki demir eksikligi vardır, ya da hormonlarda problem olabilir.Dahiliye ve Cilt doktoruna gitmenizi öneririm

Örtü takmak saçı havasız bırakır gibi sözlere pek aldırış etmeyin lütfen doktorlar bunu onaylamıyor. Sonuçta 7/24 saat saçınız kapalı değil ya. Saç dökülme örtü ile orantılı olsaydı bugün tüm aşçılar veya bone ile çalışmak zorunda olan herkesin saçları dökülürdü. Kışın bere takınca saçlar dökülüyor mu? Hayır. Size tavsiyem burada vakit kaybetmeyin sağdan soldan duyduğunuz şeyleri saçınıza sürmeden önce bir doktora gidin, Kan vitamin değerlerinizi ölçtürün. Büyük ihtimalle stres kaynaklıdır dediğinize göre üni sınavlarına hazırlanmışsınız. Belkide başka kaynaklıdır vakit kaybetmeden gidin derim ben. Geçmiş olsun.

Back
X