Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin miHanımlar çok kötü durumdayım napıcağımı hiç bilmiyorum. Saçlarım ince telli ve az saçımın araları çok açıldı resmen derim birebir görünüyor. herkes bir şey söylüyorum kafayı yemek üzereyim bana bir yardım rica ediyorum
Doktora gittin mi
Önce doktor sonrada bitkisel kürler denedinizmi?
Hormon kokenlidirHayır gitmedim ama kansızlık var sanırım.
Zeytinyağ sarımsak diye bir tarif duydum onu denemeye başladım
Hormon kokenlidir
Veya kan da bir şey eksiktir
Önce doktora git
Bilip bilmeden yağ sürme kafana
Gozenekleri tıkar daha çok saç dökülür
Tabikiaa tıkar mı dersiniz gerçekten
Tabiki
Sorunun hormonal olabilir
Hemen git bi kan testi yaptır yarın
canım doktora git erkek tipi sac dökülme varsa hormonla ilgili olabilir tedavi olursunHanımlar çok kötü durumdayım napıcağımı hiç bilmiyorum. Saçlarım ince telli ve az saçımın araları çok açıldı resmen derim birebir görünüyor. herkes bir şey söylüyorum kafayı yemek üzereyim bana bir yardım rica ediyorum
canım doktora git erkek tipi sac dökülme varsa hormonla ilgili olabilir tedavi olursun
Doktora git....
Sarımsaklı şampuanlar var ablama cok iyi gelmişti...
Watsonslarda satılan saç yagı var(içinde bir sürü yagların karısımı) bana o çok iyi geldi
Benimde aynı sorunum vardı şuan up uzun saçlarım sonunda![]()
ya canım bu biotin bu lkadar etkilimi çok duyuyorumDuruma göre biotin takviyesi alabilirsin
Yani benimde açıktı dökülüyordu ben dogru anladım yani dökülme açılma geçti uzadı efenim :) bilmiyorum onu duymadımBende zeytin yağı ve sarımsak diye bir şey duymuştum deniyorum sorunum saç uzatmak değil saç çıkarmak peki o işe yarıyor mu![]()
ne kadar sürede fayda etti feraceliYani benimde açıktı dökülüyordu ben dogru anladım yani dökülme açılma geçti uzadı efenim :) bilmiyorum onu duymadım
3-4 aydane kadar sürede fayda etti feraceli
wooww iyimiş3-4 ayda