Kel kalıcam galiba.

Ssenae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
88
32
3
Hanımlar çok kötü durumdayım napıcağımı hiç bilmiyorum. Saçlarım ince telli ve az saçımın araları çok açıldı resmen derim birebir görünüyor. herkes bir şey söylüyorum kafayı yemek üzereyim bana bir yardım rica ediyorum

Hanımlar çok kötü durumdayım napıcağımı hiç bilmiyorum. Saçlarım ince telli ve az saçımın araları çok açıldı resmen derim birebir görünüyor. herkes bir şey söylüyorum kafayı yemek üzereyim bana bir yardım rica ediyorum
Doktora gittin mi

Hayır gitmedim ama kansızlık var sanırım.
Zeytinyağ sarımsak diye bir tarif duydum onu denemeye başladım
Hormon kokenlidir
Veya kan da bir şey eksiktir
Önce doktora git
Bilip bilmeden yağ sürme kafana
Gozenekleri tıkar daha çok saç dökülür

Doktora gidince öyle vitamin vb şeylerde kullanmayı istemiyorum belki böyle bitkisel şeylerle halledilir diye düşünüyorum :(

canım doktora git erkek tipi sac dökülme varsa hormonla ilgili olabilir tedavi olursun

Doktora git....
Sarımsaklı şampuanlar var ablama cok iyi gelmişti...
Watsonslarda satılan saç yagı var(içinde bir sürü yagların karısımı) bana o çok iyi geldi
Benimde aynı sorunum vardı şuan up uzun saçlarım sonunda:KK45:

Doktora git....
Sarımsaklı şampuanlar var ablama cok iyi gelmişti...
Watsonslarda satılan saç yagı var(içinde bir sürü yagların karısımı) bana o çok iyi geldi
Benimde aynı sorunum vardı şuan up uzun saçlarım sonunda:KK45:

Bende zeytin yağı ve sarımsak diye bir şey duymuştum deniyorum sorunum saç uzatmak değil saç çıkarmak peki o işe yarıyor mu :D

Bende zeytin yağı ve sarımsak diye bir şey duymuştum deniyorum sorunum saç uzatmak değil saç çıkarmak peki o işe yarıyor mu :KK70:
Yani benimde açıktı dökülüyordu ben dogru anladım yani dökülme açılma geçti uzadı efenim :) bilmiyorum onu duymadım

Back
X