keleback Burun Estetiği ameliyatı

keleback

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
449
50
118
merablar arkadaslar bende pazartesı gunu ameliyat oldum suanda çok ıyıyım sıslıgım yok morartımda ama benım derdım bambaşka formu uzun zamandır takıp ettım ameliyat olmadan once ama benım ki gibi bır sorunu olanı gormedım ameliyattan buyana hersabah yuzume dusmus kaslarımı buluyordum bugun elımle her dokunusumda kaşlarım elıme gelıyor :( kaşssız kalmaktan korkuyorum benım gıbı bunu yasayan arkadaslar varmıydı, sizce ne sebep olmustur bilgisi olan payşassın lutfen :43:

mrb gecmıs olsun. ben de burun estetıgı olmayı düşünüyorum ben de forumu takıp edıyorum ama böyle bır sey duymadım ben de hıç. doktoruna danısmadın mı bu sorununu. badem yağı kullan dıyecegım ama doktoruna sor öncelıkle mutlaka. uamrım gecıcı bır seydır, benm normalde kaşlarım seyrek zaten. hangi doktora olmustun acaba, burun bakımından memnunıyet durumun nasıl peki.

evet aslı badem yağı aldım hemen dun kullanmaya baslıdım benımde kaslarım gur ama stresden olabılır dıye dusunuyorum..
ben özel bı hastanede ameliyat oldum pek tanınmıs bırı deıl ama benım tanıgım 2 kısının ameliyatını yapmıstı gayet basarılı, ameliyattan once bende uzun sure dusundum ama korkulucak bısey yok ınan ben sadece ameliyattan sonrakı gun sıstım suan ne morluk ne şişim var :) tabı burnumu henuz gormedım bana bıraz ucu kapa gelıyor ama doktor ınıcegını bır ay sonrada kımsenın farkedemıyceğini soyledi tek dert burun tıkanıklığı ve temizliği şuan yarında bandajım ve tamponlarım alıncak inşallah bır problem yaşamamm

Back
X