Kelebek Çıkmazı (Atv)

Emez

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
1.281
4
316
51
İzmir
Yapımcı:Mehmet Altıoklar
Yönetmen:Mustafa Altıoklar ve Tuba German
Senaryo:Ömer Genç ve Aytuna Tosunoğlu
Oyuncular:
Yapımcı:Mehmet Altıoklar
Yönetmen:Mustafa Altıoklar ve Tuba German
Senaryo:Ömer Genç ve Aytuna Tosunoğlu
Oyuncular:Hümeyra
Ceren Şekerci
Pamela Spence
Melike Öcalan Suna
Gökhan Mumcu
Arda Kural
Aytaç Arman
Deniz Türkali

kelebekcikmazi11475cbr4.jpg

Genel Konu
1970' lerde biri devrimci öğrenci,biri idealist doktor,biri de hastalıklı,kıskanç ve sinsi olan birbirinden farklı üç kızkardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide üçünün de aklını karıştıran yakışıklı bir erkeğin hayatlarına girmesiyle gelişen olaylar ekrana taşınacak.Kelebek Çıkmazı iddialı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona damgasını vuracak yapımlardan olmaya aday....

kelebekcikmazi11475cbr4.jpg

Genel Konu
1970' lerde biri devrimci öğrenci,biri idealist doktor,biri de hastalıklı,kıskanç ve sinsi olan birbirinden farklı üç kızkardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide üçünün de aklını karıştıran yakışıklı bir erkeğin hayatlarına girmesiyle gelişen olaylar ekrana taşınacak.Kelebek Çıkmazı iddialı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona damgasını vuracak yapımlardan olmaya aday....

dikkatimi çekti bu dizi ya..fragmanını falan da izledim fena değil hiç...izlenmeye değerdir umarım..ortalık gereksiz dizi kaynıoo

Esra’nın iki kardeşi Lale (Pamela Spence) ve Şeyda ( Melike Öcalan Suna)’nın da bulunduğu, bir sınır kasabasındaki kır düğününde, Selim (Arda Kural) ve Esra (Ceren Şekerci)’nın mutluluğu, davetsiz bir konuğun aniden ortaya çıkışıyla, mutsuzluğa dönüşür. Esra’yı, çocukluğundan beri, masallara layık bir tutkuyla seven Aras (Gökhan Mumcu), yıllarca peşinden koştuğu mutluluğu bulmuşken, ellerinden kayıp gitmesine engel olmaya kararlıdır. Selim ve Aras arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşür ve bir el silah sesiyle sonlanır. Ardından gördüğümüz, Esra’nın gözyaşları eşliğinde, trene yüklenen bir tabuttur. Tabuttaki bedenin kime ait olduğunu anlayabilmek için, filmi başa sarıp, bu hikâyeyi en başından izlemeye başlarız…
Asla unutamadığı çocukluk aşkı Esra’yı, hiç umulmadık bir anda karşısında bulduğu an, Aras için çok zorlu bir süreç de başlamış olur. Yıllar önce yaşadıkları acı bir olay sebebiyle, Esra’nın karşısına çıkıp, aşkını itiraf edemeyen Aras, önce Esra’nın ve ailesinin güvenini kazanması gerektiğine karar verir; kendisini “Deniz” olarak tanıtır, anne Nilgün (Hümeyra) ile konuşup, üst katlarını kiralar… Amacı, önce kendisini aileye sevdirip, ardından da, yıllardır içini kemiren, sırtında taşınamaz bir yük haline gelen bir günahtan kurtulmaktır… Bütün ailenin “Deniz” olarak tanıdığı Aras, planlarını yapmış, ancak Şeyda’nın şeytanlıklarını hesaba katmamıştır…

15 Kasım 2007 Perşembe Saat :20.00

alıntıdır

Çok hoş bir dizi gercekten...Umarım izlerimmmmm...................

ben çok beğendim diziyi........................mutlaka izleyin.ilk bölüm süperdi....

ya bende çok çok beğendim bu diziyi bir tabut vardı biri vuruldu dizi yıllar önce diye başladı acaba biz kimin öldüğünü en son mu ögrenecez fisfisfisfisfisfis

Çocukluk aşkı Esra’nın evine kiracı olaran Aras, kimliğini açıklamakta zorlanırken, Şeyda durumun garipliğini sezmiş ve genç adamın ilgisini çekmek için entrikalarına başlamıştır. Aras’ın birden ortaya çıkmasından Selim de tedirgindir.
Lale, ilk kez silahla tanışır ve devrimci arkadaşlarıyla eylem yaptıkları gece polis çemberinin ortasına düşerler.
Nilgün gelişmelerden habersiz, Şeyda’nın hastalığına, Esra’nın çok çalışmasına ve Lale’nin olaylara karışmasına endişelenmektedir.

22 Kasım 2007 Perşembe Saat: 20.00

alıntıdır

Geçmişe derin bir yolculuk yapmak isteyenlere Çemberimde Gül Oya ya da Hatırla Sevgili tadında bir dizi.Ben çok beğendim,tavsiye ederim

süper bi dizi aralarda bakabiliyorum sadece kavak yelleri olduğu için...ama çok sevdim diziyi bi kere oyuncuları süper konu süperr ...izlenmeli bence...

ŞEYDA, ARAS’IN BÜYÜK SIRRINI ÖĞRENİYOR!

Esra’nın durumu gerek işi, gerekse duygusal kararlarında iyice çıkmaza girmiştir.
Esra, nasıl bir çıkış bulacaktır?
Dr. Selim, her şeyi bırakıp askere gitmek üzereyken, çok önemli bir bilgiyi öğrenir.
Aras, Esra’yla ilişkisini yoğunlaştırırken, sırrının da ortaya çıkmakta olduğunun farkında değildir.
Gece çıkan çatışmada kim ölmüş, kimler yaralanmıştır? Sonuç, hastanede Esra’nın vereceği kararla belli olacaktır.
Kalp krizleri, Aras’ın sırrını çözmek üzere olan Şeyda’yı daha sık yoklamaya başlar. Büyük kriz gelmek üzeredir.
Fabrikaya yeni bir müdür gelmiştir. Bu gelişme Nilgün’ün önüne yaşamını değiştirecek bir kapı aralar.

29 Kasım 2007 Perşembe Saat: 20.00

alıntıdır

Esra’nın durumu gerek işi, gerekse duygusal kararlarında iyice çıkmaza girmiştir.
Esra, nasıl bir çıkış bulacaktır?
Dr. Selim, her şeyi bırakıp askere gitmek üzereyken, çok önemli bir bilgiyi öğrenir.
Aras, Esra’yla ilişkisini yoğunlaştırırken, sırrının da ortaya çıkmakta olduğunun farkında değildir.
Gece çıkan çatışmada kim ölmüş, kimler yaralanmıştır? Sonuç, hastanede Esra’nın vereceği kararla belli olacaktır.
Kalp krizleri, Aras’ın sırrını çözmek üzere olan Şeyda’yı daha sık yoklamaya başlar. Büyük kriz gelmek üzeredir.
Fabrikaya yeni bir müdür gelmiştir. Bu gelişme Nilgün’ün önüne yaşamını değiştirecek bir kapı aralar.

04 Aralık 2007 Saat: 21.50

Kelebek Çıkmazı 4.Bölüm Özeti

Şeyda’nın yaşaması için yeni bir kalp lazımdır. Ama Esra, bitkisel hayattaki hastasının kalbinin, Şeyda’ya bile nakledilmesine taraftar değildir.
Olaylar Aras’ın, gerçeği Esra’ya söylemesine fırsat vermezken, Esra da artık Aras’tan hoşlanmaya başlamıştır. Selim Esra’ya bildiklerini anlatacak mıdır?
Polis her yerde Laleyi aramaktadır. Yakalanma tehlikesine rağmen Lale, Kerem’i görmeye gidecek midir?
Nilgün’ü ve ailesini tanımaya başlayan Aziz, herkes için hala kapalı bir kutudur.

11 ARALIK 2007-SALI

Şeyda’nın kalp ameliyatı başarılı geçmiş gibidir. Yeni kalbi vücuduna uyum gösterecek midir?
Aras’ın asıl kimliğinden ve sırrından habersiz Esra’nın Aras’a aşkı, gün geçtikçe büyümektedir.
Gerçeği bilen Selim, olaylar karşısında Aras’la işbirliği yapsa da, her an patlamaya hazır bomba gibidir...
Polis tarafından yakalanan Lale sorguya alınmıştır. Konuşmamakta ne kadar direnebilecektir?

18 Aralık 2007 Salı Saat: 21.45

alıntıdır

Dizi yeterli raiting almadığı için yayından kaldırıldı.Son bölümü geceyarısı çok geç saatte yayınlandığından kimse izlememiş korkarım.Duyduğuma göre çok havada bırakmışlar,ilk bölümde tabutta kimin olduğunu bile açıklamamışlar....

Dizi yeterli raiting almadığı için yayından kaldırıldı.Son bölümü geceyarısı çok geç saatte yayınlandığından kimse izlememiş korkarım.Duyduğuma göre çok havada bırakmışlar,ilk bölümde tabutta kimin olduğunu bile açıklamamışlar....

Teşekkür ederim arkadaşım ...Bari son bölümü doğru dürüst verselerdi...Kimdi ölen anlaşılmadı.senağlama

evet bende çok beğenmiştim başlarda ama allak bullak ettiler diziyi..
bir de saçmasapan bi final yaptılarki çok morelim bozuldu...
tamam diziyi kaldırabilirler ama bu sezon finali değil bitiş yani SON devamı yok..
e o halde ne diye aklımızda soru işaretleri bırakıyorlar?
çok kızıyorum...

Back
X