Saç Uzatma Yöntemleri Kelebek-etkisi saç uzatıyor

Cansu-S

BaşlangıçKilo:75.6 Güncel:55.5 Hedef:50
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
1.370
3.903
48
Merhaba :KK15:
Kalın telli, kabarık, dalgalı, koyu kahverengi ve sağlıklı saçlara sahibim. :KK76: Tek isteğim biraz daha uzun olması. Saçlarım şu an 53 cm ve ben 70 cm olana kadar uzatmaya devam etmek istiyorum. Bunun için her akşam biotin içip saçlarımı lavanta suyuyla yıkamayı düşünüyorum.

Vee bunlar da biraz ıslak olsa da saçlarım; :KK16:

20161211_210308.webp

Son düzenleme:
Merhaba :KK15:
Kalın telli, kabarık, dalgalı, koyu kahverengi ve sağlıklı saçlara sahibim. :KK76: Tek isteğim biraz daha uzun olması. Saçlarım şu an 53 cm ve ben 70 cm olana kadar uzatmaya devam etmek istiyorum. Bunun için her akşam biotin içip saçlarımı lavanta suyuyla yıkamayı düşünüyorum.

Vee bunlar da saçlarım; :KK16:

Eki Görüntüle 1923658
Hoşgeldin aramıza maşallah Harika saçların :KK200::nazar:

Diyet, sınav stresi nedeniyle saçlarım dökülüyor.. :63:

Yıllardır ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum... Çam terebentin kullandım ama fayda etmedi. Ne önerebilirsiniz?:KK52:

Yıllardır ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum... Çam terebentin kullandım ama fayda etmedi. Ne önerebilirsiniz?:KK52:
Şampuana sarımsak rendeleyip koyabilirsin :))

Dokulme icin maya maskesi etkili lavanta karanfil sularida dokulmeye faydali ama cam terebentini kullanmayin saclariniz kuruysa dahada kurutur uclara ve boylara gelirse eger

GÜNCEL

Dokülme durdu ve 12 günde 1 cm uzama oldu :)

20161231_152930.webp

Güncel 54 cm
Uzamada pek bir hız göremedim ama saçlarım inanılmaz canlandı :)

Çok gür maşallah:nazar: neler yapıyorsun
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.. Saçımın gürlüğü, kalınlığı kendi yapısı nedeniyle... Uzaması içinse şu an diyete odaklandim pek bir sey yapmıyorum ama öncesinde lavanta suyu, biotin kullandım öneririm :KK24:

Yaklaşık 40 günde 3.5 cm uzadı saçlarım :KK76: diyete girdiğim için yavaşlar sanıyordum

Yaklaşık 40 günde 3.5 cm uzadı saçlarım :KK76: diyete girdiğim için yavaşlar sanıyordum
Aslında diyette güzel sağlıklı şeyler yiyorsun suniçiyorsun Biotin de çok iyi, ayrıca benimde çok gürdü böyleydi ama yıprandığı için uçlardan hep koptu katlı kesimden kısa ince gözüküyor darısı benim başıma inşallaj eski saçlarıma kavuştum :( Biotin ben kullandım fayda etmedi ama priorin güzel

Saçlarımda ciddi anlamda bir uzama var hiçbir sey yapmadigim, diyete devam ettigim halde hemde. Fotoğraf düne ait
17-02-01-20-27-07-784_deco.webp
şu an mezurayla ölçüm yapamiyorum ama yapinca kaç cm olduğunu da belirtirim

Back
X