- Konu Sahibi kelebekcik
cok guzeller..eger mumkunse mobilyacinin ismini ve adresini ozelden yazabilir msiiniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım..benm tüm evim siyah beyaz gri..o yüzden yatak odasında da perdelerimle uyumlu olsun diye gri yatak örtüsü kullanıcam..yine de fikrin benm için çok önemli..tekrar teşekkür ederimgelin odası olmuş tam yatak örtüsünde ne renk kullanacaksınız bence moru düşünün süper olur
çok teşekkür ederim canım..3900 flndı yanlış hatırlamıyosam..ama biz tüm mobilyayı aynı yerden peşin aldığımız için bize daha ucuza geldicanım çok şık takım,güle güle kullanın. sorması ayıp ama kaça aldınız aşağı yukarı
tatlım bu çok büyük bi yatak odası takımı eğer evin kiraysa böyle bi model alma bence..bizim yatak odamızda ebeveyn banyosu ve balkonda var..o yüzden komadinleri sığdıramadık..daha doğrusu çok sıkışık olcak diye başka bi yerde kullandık..yatak başı ve komadinlerle birlikte 3 metreyi geçiyodu düşün..o yüzden çok iyi düşün..tam istediğim gibi bir takım benim yatak örtüm mor renk tüylü tüylü yaa
bende buna benzer bir yatak odası istiyorum ama kiraya gidicem her yere sığrıraBİLCEM Mİ bilmiyorum ne yapsam :S ama daha erkenn benim
çok teşekkür ederim canım özelden yazıcamben cok begendım yatak odanı.güle güle kullan canım.aldığın yerin adresini istiyorum bu arada:)
canım benm çok teşekkür ederim..bu nedir ALLAHIM, cook güzel![]()
tabi..hemen yazıyorum..cok guzeller..eger mumkunse mobilyacinin ismini ve adresini ozelden yazabilir msiiniz..
çok teşekkür ederim canım..modesadan almadım ben..ama netten baktığım kadarıyla bi kaç yerde var aynısıçok güzeeeelll bayıldım
biz de yarın yatak odamızı alıcaz inşaAllah
ben de beyaz lake düşünüyorum, güzel seçim
bu arada modesadan mı aldın canım?
orda böyle bi model görmüştm sanki
amin canım benm çok teşekkür ederimçok güzelmiş güle güle kullan canım![]()
güzelmiş güle güle kullan
Güle güle kullanın![]()
çok beğendim güle güle kullan..
canımm yaa tam düşündüğüm gibi bişi bu gerçekten harika güle gülee mutlulukla otur inşallahh ya ben özelden msj atmaya çalıştım ama olmadı bana bi şekilde adresini yazar msn buranın çok sevinirimm ulaşabilirsenn şimdiden sagol:)![]()
çok hoş cnm![]()