- Konu Sahibi kelebekcik
-
yardımmmmmm
Kelebegim kilolarini verdin ugramaz oldun buralaramafoldumben
Hani birakmayacaktin bizi?
Merak ettim canim ya nerelerdesin,hersey yolunda degil mi?
Bu arada 56.8 ciktim bugun tartida:)
canim kuru erik ve yesil elmada iyi geliyor kabizliga
kuru kayısımı da aldım bu sabah yarın kahvaltıdan önce 2 tane yiyip üstüne su içicem ara öğünlerde de 5-6 tane kuru üzüm yiycem..hallolur inşallah şu kabız sorunumbilmiyorumkismile[/B][/FONT]
kelebegim nasilsin? Bir kac gundur giremedim gunlugune..
Ben 26 haziranda geliyorum insallah,o zamana kadar 56 olsam cok iyi olucak.
Cok guzel motuve ediyorsun, cesaretlendiriyorsun soylemeden gecemicem.
Mesajn icinde saol canim benim rahatlattin benikaydirigubbakcemile2
bal perisi 26 hazirana kadar hedefine ulaşırsın benceee:)
kelebekimmmmmmm nerdesin nerdeyim görüşemedik yaahueheuheu 100 gr daha vermişim yani sanırsam mutlu haberi ancak yarın vereceğim 6lı rakamlara düşünce:) sende nasıl durumlarr??:)
slm arkadaşlar yeni üye oldum bana yardım edermisiniz .benimde fazla kilolarım var.yardımistiyorum ama siteyi kullanmayı bilmiyorumakannehir
kelebekçim gezmelerdemisin sen bakayımmma.s.
nerelerdesin bebişim sen yaaabilmiyorumkismile
Günaydın canım ama ne zamandır yoksun gezmelerdesindir inşallah
ya ne diyeyim bilmiyorum gerçekten süper bi azim süper bi irade örneği göstermişsin ve gösteriyorsunuz kızlar bende bi kaç defa diyet listeleri hazırladım gaza gelip ama hazırlamamla kaldım allahtan boyum varda 80 ne yaklaşan kilomu azda olsa gizliyor...
bende bu akşamdan itibaren başlıyorum, ayyy ne kadar kilo almışsın diyenlere inat zayıflıcamsizlerinde desteğini bekliyorum
kızlar sonunda geldimm..pazar gününden beri evde tadilat var bilgisayarı kullanamadım o yüzden..ve çoğunlukla dışardan yedik..hiçte dikkat etmedim..çünkü artık kilo vermekte almak kadar kolay biliyorum..kilo aldım mı almadım veya ne kadar kilo aldım hiç bi fikrim yok..tartılmaya dahi fırsat bulamadım düşünün..pazar gününe kadar yine yokum pazar sabahı tartılıp yine aranıza katılıcam..şimdi çok yorgunum biraz uyumaya gidiyorum..herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum..pazar günü tek tek bakıcam..hepinizi çok seviyorum vede çok öpüyorumm..pazar günü görüşmek üzereopuyorumnanaktan
keşke gezmelerde olsaydım tatlımm:teytey:a.s.
kızlar sonunda geldimm..pazar gününden beri evde tadilat var bilgisayarı kullanamadım o yüzden..ve çoğunlukla dışardan yedik..hiçte dikkat etmedim..çünkü artık kilo vermekte almak kadar kolay biliyorum..kilo aldım mı almadım veya ne kadar kilo aldım hiç bi fikrim yok..tartılmaya dahi fırsat bulamadım düşünün..pazar gününe kadar yine yokum pazar sabahı tartılıp yine aranıza katılıcam..şimdi çok yorgunum biraz uyumaya gidiyorum..herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum..pazar günü tek tek bakıcam..hepinizi çok seviyorum vede çok öpüyorumm..pazar günü görüşmek üzereopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?