- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
oohh taptaze bir topic
nevresim özellikle issimo olan şahane mutlulukla kullanman dileğiyle canım ütü masan ne kadar fiyatı aklında mı?
yoo fiyat heryerde öyle şuan evimizde kullanıyoruz babam fiyatını hatırlamıyo gayet memnunuz çeyizime de almayı düşünüyorum herkes memnun çünkü fiyatı çok ama napalımTesekkur edermmm) amin ins :)
Utu masasi 160 tl biraz pahali geldi ama oldukca saglamdi aldm ben de
Allah gule gule mutlulukla kullanmak nasip etsin. Hepsi cok guzel
yoo fiyat heryerde öyle şuan evimizde kullanıyoruz babam fiyatını hatırlamıyo gayet memnunuz çeyizime de almayı düşünüyorum herkes memnun çünkü fiyatı çok ama napalım
Çok güzeller kiAşkla huzurla canım benim hepsi harika özellikle iç çamaşırlarına bayıldım
Nehirrr çok teşekkür ederm canımmiç çamaşırını oldum olası çok severm zaten bu ara abarttm
çok beğendim çeyizini canımm..mutlulukla kullan..bernardo yemek takımını çok beğendim ama biraz pahallı sanki:26:
Hiloşumm çeyizcağzın hayırlısı olsun canm güle güle kullan huzurla mutlulukla inşallah devamını bekliyorum
Çelik süzgeç ve ıvır zıvırlara devam:) :
Eki Görüntüle 1215618
Çay tepsim:
Eki Görüntüle 1215620
Banyoya 2li paspas setim:
Eki Görüntüle 1215619
Çelik süzgeç ve ıvır zıvırlara devam:) :
Eki Görüntüle 1215618
ooo yeni ciciler gelmişşşş çok güseller canm huzurla kullan inşallah yuvanda bu mutfak ıvırzıvrı da hiç bitmio ya nasıl sığdırcaz dolaplara bilmiyom bnde toplu bi alışverişe çıkcam çeyiz serilmeden önce borcam çok almamak lazım zira hediye çok geliomuş borcam şu karikatür hoşuma gitmişti bak:))
bizde avizelerimzi koçtaştan almıştım canm içine baksaydın bizim bitanesi eksik çıktı salonunkiEvet canm mutfaga al al bitmiyor ciddennn ama lazm yapcak bi sey yokbugun de bunlari aldm koctas internetten acize aldik da yanina bunlari da ekleyiverdm :)
Eki Görüntüle 1216234 Eki Görüntüle 1216235 Eki Görüntüle 1216236 Eki Görüntüle 1216239
bizde avizelerimzi koçtaştan almıştım canm içine baksaydın bizim bitanesi eksik çıktı salonunki
ekle bakm resmleri bulaşıklık güselmiş bakm bende :) yemkten sonra :)
evet canm baya hoşmuş modern spor yavaş yavaş tamamlıoz işte napalmBizim avizeler de genelde koçtaş canm, diğer odalara genelde sade kullandm zaten de, bu salonun, spor hoşuma gitti baya yavalla kargolar direk Zaferime gidecek bakar artık o
Eki Görüntüle 1216471
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?