Kelebeklerimiz mayıs ayında gelsin mi?? Buyrun o zaman..

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
slm kızlarr.14 aydır meleğimi bekliyorum ama henüz gelmedi.buyrun bu ay birlikte bekleyelim minik kelebklerimizi..

[U][/U]Uğurlu BAT Listemiz Hayırlı Olsun İnşallah:nazar::nazar::13:

1-sahra10 ................27 nisan
2-yesim83 .............. 30 nisan
3-lady-eliph ................ 1 Mayıs
4-edbe .................. 3 mayıs
5.aysmev.............. 13 mayıs
6.turkmengulu ..............15 mayıs

Son düzenleme:
Valla 2. Defadır benzer konu açılıyor ama ilerlemiyor sanırım mayıs ayında hamile kalmak isteyen pek kimse yok:)

nisan mayis hic farketmez olsun da:)
30 nisani bekliyorum sabirsizlikla. ins hamileyimdir ama goguslerde hic sizi filan yok
bosuna umutlanmasam iyi olucak adetime gore yeni satimi soylerim kizlar. :(

Valla 2. Defadır benzer konu açılıyor ama ilerlemiyor sanırım mayıs ayında hamile kalmak isteyen pek kimse yok:)

hg cnm haklısın pek gelen giden olmuyor.ilk defa konu açıyorum uğurlu gelsin inşallahh..bat ne zaman? ve ne kadar süredir düşünüyosunuz?
nisan mayis hic farketmez olsun da:)
30 nisani bekliyorum sabirsizlikla. ins hamileyimdir ama goguslerde hic sizi filan yok
bosuna umutlanmasam iyi olucak adetime gore yeni satimi soylerim kizlar. :(

hg cnm.göğüslere takılma herkeste belirti farklı oluyor.gerçi sana diyorum ama bnmde bat yarın ama hiiiiç umudum yok.o yüzden şimdiden kendimi mayıs ayına hazırlıyorum.:14:

hg cnm haklısın pek gelen giden olmuyor.ilk defa konu açıyorum uğurlu gelsin inşallahh..bat ne zaman? ve ne kadar süredir düşünüyosunuz?

hg cnm.göğüslere takılma herkeste belirti farklı oluyor.gerçi sana diyorum ama bnmde bat yarın ama hiiiiç umudum yok.o yüzden şimdiden kendimi mayıs ayına hazırlıyorum.:14:

ins ikimizde hamileyizdir canim. kac yillik evlisin ilk bebgin mi?

ins ikimizde hamileyizdir canim. kac yillik evlisin ilk bebgin mi?

21 aylık evliyim ve 14 aydır korunmuyoruz.hiç hamile kalamdım.ayy keşke öyle bişey olsaaa:49::49:bide eşimin 3 gün sonra doğumgünü.şuan hamile olup ona sürpriz yapmayı o kadar çoooooook isterdim kiii..:ssz::ssz:

bende 3 yıldır evliyim hiç korunmadım , inşallah bu ay bebişimin gelmesini çok istiyorum adetimin 3 günü 2 gün önce moralim berbat bozuktu ama şimdi daha iyiyim elhamdülilah. incir ve keçiboynuzu kürüdeneyeceğim bu ay. inşallah olur

bende 3 yıldır evliyim hiç korunmadım , inşallah bu ay bebişimin gelmesini çok istiyorum adetimin 3 günü 2 gün önce moralim berbat bozuktu ama şimdi daha iyiyim elhamdülilah. incir ve keçiboynuzu kürüdeneyeceğim bu ay. inşallah olur

Her zaman derim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin diye.İnşallah bu sabrının mükafatını alırsın ve bu iyikide şimdi olmş diyebileceğin bir zamana denk gelir.yaşın kaç bu arada?

Benim bat belli değil ama tahminim 3 mayıs. Normalde 1 kere hamile kalmıştım ama doğuma 3 gün varken trafik kazası geçirdim bebeğim öldü. şimdi de 1 yıldır uğraşıyorum doktor sorun da yok diyor ama olmuyor. Ilk defa bu ay çatlamamış over kisti çıktı. Ben de kendi yöntemlerimle(bu arada ben eczacıyım) kendimi tedavi ediyorum bakalım işe yarayacak mı?

Benim bat belli değil ama tahminim 3 mayıs. Normalde 1 kere hamile kalmıştım ama doğuma 3 gün varken trafik kazası geçirdim bebeğim öldü. şimdi de 1 yıldır uğraşıyorum doktor sorun da yok diyor ama olmuyor. Ilk defa bu ay çatlamamış over kisti çıktı. Ben de kendi yöntemlerimle(bu arada ben eczacıyım) kendimi tedavi ediyorum bakalım işe yarayacak mı?

hadi yaa kader kısmet işte.her şerde bir hayır vaardır bu sefer sonuna kadar gider inşallah.ne güzel eczacıymışsın.bende çok isterdim eczacı olmayı.dr.a gitmeyi hiç sevmem kendi kendini tedavi ediyosun ne güzel :) bnmde bazen aklıma gidip klomen almak gelmiyor değil ama kist yapar diye korkuyorum:17:

hadi yaa kader kısmet işte.her şerde bir hayır vaardır bu sefer sonuna kadar gider inşallah.ne güzel eczacıymışsın.bende çok isterdim eczacı olmayı.dr.a gitmeyi hiç sevmem kendi kendini tedavi ediyosun ne güzel :) bnmde bazen aklıma gidip klomen almak gelmiyor değil ama kist yapar diye korkuyorum:17:

rastgele klomen kullanılmaz ki zaten:) ben agnucaston tb kullanıyorum. Eczacılık bilgimden hayıt' ın çok faydalı olduğunu biliyorum. Bir de 2 günde bir ısırgan ve civanperçemi çayı yapıp içiyorum. Her hangi bi sorun yok değil mi sende?

rastgele klomen kullanılmaz ki zaten:) ben agnucaston tb kullanıyorum. Eczacılık bilgimden hayıt' ın çok faydalı olduğunu biliyorum. Bir de 2 günde bir ısırgan ve civanperçemi çayı yapıp içiyorum. Her hangi bi sorun yok değil mi sende?

bende agnucaston aldım kendime yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. hergün bir tane.o hapıda bu topicten okuyup almıştım. 10 ay önce dr.a gitmiştim prolaktin yüksek çıokmıştı ilaç kullandım düştü arada kontrol ettiriyorum.bide kendim rahim filmi çektirdim ondada sorun çıkmadı.eşiminde sperm sonucu eh işştee.mayıs ayında artık bir dr. bulup gidicem.dr. araştırıyorum.sen kaç yaşındasın ve hangi kürleri denedin:6:.

selam canim ama cizelgen var?? 13 haftalik hamile diye:44:

slm canim hayirli ugurlu ola topigin bol bol göbekleri dolduraaaaa:16:

bendeeeeeeeeeeeeeee 27 yasindayim:52::27:

o zaman sendee katıl bize 27likler hamiş oluyor diye değiştirelim topiğin adını:16::16:

o zaman sendee katıl bize 27likler hamiş oluyor diye değiştirelim topiğin adını:16::16:

:1::1: bende öyle düsünmüstüm

ama benim ne zaman hamile kalacagim belkide belli degil bu kist oldugu sürece

kistim bir yumruk büyüklügünde nerdeyse ve doktor dedi bununla olmazsin hamile olsanda düsebilir

ama cok kadin varmis bu kistle hamile kalip doguranda:31:

ama diyorum Allahim sen herseye herkese inat ver bana saglicakla bir yavru:43:

bilmem duygularimi anlayabiliyor musun?

yani bir kistin var ve sen ondan hamile olamazsin diyor doktor

bakalim belki ameliyat edilecek,önce daha tahliler tamamlanmali

:1::1: bende öyle düsünmüstüm

ama benim ne zaman hamile kalacagim belkide belli degil bu kist oldugu sürece

kistim bir yumruk büyüklügünde nerdeyse ve doktor dedi bununla olmazsin hamile olsanda düsebilir

ama cok kadin varmis bu kistle hamile kalip doguranda:31:

ama diyorum Allahim sen herseye herkese inat ver bana saglicakla bir yavru:43:

bilmem duygularimi anlayabiliyor musun?

yani bir kistin var ve sen ondan hamile olamazsin diyor doktor

bakalim belki ameliyat edilecek,önce daha tahliler tamamlanmali

Seni çook iyi anlıyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten.ama o kadar mucizeler görüyoruz ve okuyoruz kii hiç umutsuz olma cnm.dr.lar en kötü ihtimali söylüyorlar bakma sen onlara.birde soğan kürünü denesene kisti olanlar olumlu sonuuç almış hep.birde bnm arkadaşımdada hamile olduğunda kist vardı ve hamileyken kist yok oldu.herşeyin hayırlısı.

bende agnucaston aldım kendime yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Hergün bir tane.o hapıda bu topicten okuyup almıştım. 10 ay önce dr.a gitmiştim prolaktin yüksek çıokmıştı ilaç kullandım düştü arada kontrol ettiriyorum.bide kendim rahim filmi çektirdim ondada sorun çıkmadı.eşiminde sperm sonucu eh işştee.mayıs ayında artık bir dr. Bulup gidicem.dr. Araştırıyorum.sen kaç yaşındasın ve hangi kürleri denedin:6:.

ben 26 yaşındayım 1 yılla 27likler topiğini kaçırdım:)) hiçbir kür denemedim ilk defa bu ay dediğim şeyleri uyguluyorum. önceki hamileliğimde hemen ilk ay hamile kalmıştım hep öyle olur sanıyordum:) adetime 3 gün varken idrar testinde silik çizgiyle öğrenmiştim. Sonra da 2 aylıkken gittim doktora:))) nasıl bi güvense ne aklıma boş gebelik geldi, ne de kontroller:))) o zaman testte pozitifi görmeden önce kirpiklerimden hamile olduğumu anlamıştı benimki erken döllenme olabilir yani:)

Back
X