- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
- Konu Sahibi kelebekolacam
-
amin canım.darısı başıma nerde ogünlerr..allah kolaylık versin. ben de 89 kiloyla başlamıştım. şu an 68 kiloyum ve diyete devammmm :))
slm canım hikayeni okudum bir an ben mi yazdım diye şaşırdım bana o kadar benziyorsun ki bende iki çocuk annesiyim 89,300 kiloyum eşimde benden zayıf sinir oluyorum.o birşey demiyor sözde nebi kırmamak için bende pek takmıyor gibi görünüyordum ama hiç bir şey olmuyor kıyafet bulamıyorum 50-60 yaşındaki kadınların giymeyeceği kıyafetleri getiriyorlar çıldırıyorum resmen.ve dört ay sonra kardeşimin düğünü olacak ve alışverişte ben birşey bulamayacağım ve çıldıracağım.kilolu bir anne olmak istemiyorum eşim benden zayıf 78 kilo eşimden kilolu olmak istemiyorum.ve pazar günü yediklerime dikkat etmeye başladım başladığımda 92 idim en son 89,300 gördüm pazar günü ve adetim oldu pazar gününden sonrada tartılmadım fazla çıkarım bu dönem malum vücüt su topluyor bende cuma ancak tartılırım.dün annem börek yapmış yemedim ama akşam misafirlikteki ikramlardan çok kaçırmadan aldım sabahta biraz börek yedim anneme dedim birdaha börek yapma diyetimi sabote ediyorsun diye:)))ama iradeli olmaya çalışıyorum.işte kolay yemiyorsun ama evde zor ikide çocuk var.onlarla beraber ister istemez atıyorsun ağzına birşeyler.ama bu sefer çok ama çok kararlıyom bu sefer olacak birbirimize destek olalım.ben kafamda bitirdim elimden geldiğincede atıştırmamaya çalışıyorum haydi bakalım kolay gelsin bize:)))
çalışırken emzirme meselesini ne yapıyorsun?ben eve geliyorum süt iznimde var..son aylarda cok sıkıntılı stresli bir hayatım oldu bu sütüme çok yansıdı.meyveleri ara öğün olarak yesende öğleyin yemek yesen yapamıyormusun?slm evet canım çalışıyorum mali müşavirim muhasebe bürom var.benimde 14 aylık oğlum var anne sütü alıyor bende öyle bereketli bir anne değilim hiç dolu dolu olmadı sütüm.ama bunda inat ettim emzirecem diye çünkü ilk oğlum sadece altı ay emdi sonra mamayı ve biberonu tercih etti.büyük oğlumda üçyaş iki aylık.aralarında iki yaş var.
valla çocuklarıma hep kilolu hamile kaldım.onların bana artısı olmadı pek ama hamileliktede şekerle uğraştım hep bu kilolar yüzünden ama verecem bu sefer çok kararlıyım.yemeği bayabir azalttım ama spor yapacak vaktim yok malum çalışınca eve bisiklet aldım ama ona binecek bile vaktim yok dediğin gibi iki çocuk tepemde eve gidince.hele küçük çok düşkün sürekli kucağımda.ama sporsuzda olurmu bilmiyorum iştede çok hareketli değilim masa başındayım hep.
sen dünkü menünü mü yazdın bende yazayım.
sabah:bir dilim kepek ekmeği
yumurta
peynir
domates
öğlen :bir elma
bir portakal
akşam:bir dilim ekmek(kepek)
kıymalı menemen
yoğurt
günde iki litre su içiyorum.işte olduğum için pek ara öğün yapamıyorum.evde yapıyorum ama.
slm evet canım çalışıyorum mali müşavirim muhasebe bürom var.benimde 14 aylık oğlum var anne sütü alıyor bende öyle bereketli bir anne değilim hiç dolu dolu olmadı sütüm.ama bunda inat ettim emzirecem diye çünkü ilk oğlum sadece altı ay emdi sonra mamayı ve biberonu tercih etti.büyük oğlumda üçyaş iki aylık.aralarında iki yaş var.
valla çocuklarıma hep kilolu hamile kaldım.onların bana artısı olmadı pek ama hamileliktede şekerle uğraştım hep bu kilolar yüzünden ama verecem bu sefer çok kararlıyım.yemeği bayabir azalttım ama spor yapacak vaktim yok malum çalışınca eve bisiklet aldım ama ona binecek bile vaktim yok dediğin gibi iki çocuk tepemde eve gidince.hele küçük çok düşkün sürekli kucağımda.ama sporsuzda olurmu bilmiyorum iştede çok hareketli değilim masa başındayım hep.
sen dünkü menünü mü yazdın bende yazayım.
sabah:bir dilim kepek ekmeği
yumurta
peynir
domates
öğlen :bir elma
bir portakal
akşam:bir dilim ekmek(kepek)
kıymalı menemen
yoğurt
günde iki litre su içiyorum.işte olduğum için pek ara öğün yapamıyorum.evde yapıyorum ama.
meyve içindeki şeker yuzundn kilo yapıyor diyorlar. bende korktum o yuzden yemiyorum hiç. anladıgım kadarıyla meyve olarak sadece kuru kayısı ve kuru incir yiyebiliyoruz gönül rahatlıgıyla. ayrıca yeşil caydan hiç hoşlanmıyorum. 1 yudum bile alamıyorum cok kotu geliyor tadı. bende yazıyım bugunku yediklerimi
sabah: 1 bardak çorba
öğlen: yeşil fasulye ve zeytin yağlı, sirkeli, nar ekşili salata 2 dilim çavdar ekmegi
akşam: 4 dilim çavdar ekmeği ve 2 adet haşlanmış patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?