• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelimelere sığdıramadığım komşu

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
İyi aksamlar bayanlar . Bize cok cektiren bir komsumuz var . Evini yaparken bahcesiyle bizim alt katımız aynı hizadaydı ve bizim duvarimizi yikip kocaman bir duvar ördurdü dibinede kocaman çam ağaçları dikti . Evimiz hep çok karanlık sayesinde . Evde erkek olmadığı için malesef fazla büyütemedik konuyu . Şimdide ağaçlarını sulamak için gece fıskiyesi var otomatik o saolsun agaclardan sekip suyu bizim salonun camina attiriyo yaz olduğu için pencere açık sineklik var ordan bile su geliyor o döndükçe . Ve işin garip yanı adam belediyede çalışıyormus aksam bir saatten sonra belediyenin adamlari geliyo ve işlerini yapıyor . Azöncede bahçesine yine adam getirmis belediyeden sulatiyordu uyardim sallamadi beni gordugu halde . Hakaret ettim sinirlenip . aradan zaman geçti bizim camı hedef aldı resmen sineklikten su geldi fosur fosur . Kuzenim belediyede müdür ama kanitlancak biraey olmadigi icin hakliyken haksiz konuma dusecegimizi söylüyo . Böyle bi durumla karsilasan yada benzeri bir olayi lehine sonuclandiran var mi?

o nasıl sizin duvarınızı yıktıysa siz de onun duvarını yıkın ? dava açamaz ya o da sizinkini yıkmıştı.

Kuzenin seni başından savmış. Evinin içini ıslatmaya hakkı yok polise haber ver
Kuzenimle bu konuyu çok konustuk ağaclarimizida kafasina göre buduyodu . fotografladik ama adam belediyede calistigi icin herkes mi tanıdığı anlamadık

o nasıl sizin duvarınızı yıktıysa siz de onun duvarını yıkın ? dava açamaz ya o da sizinkini yıkmıştı.
Adamda para gani.. bizim eski tip delikl ieskimis duvarimizi yikti ev duvari gbi iki blok arasina kara beton dokturdu onu yikmak için tırla girmek lazim

İyi aksamlar bayanlar . Bize cok cektiren bir komsumuz var . Evini yaparken bahcesiyle bizim alt katımız aynı hizadaydı ve bizim duvarimizi yikip kocaman bir duvar ördurdü dibinede kocaman çam ağaçları dikti . Evimiz hep çok karanlık sayesinde . Evde erkek olmadığı için malesef fazla büyütemedik konuyu . Şimdide ağaçlarını sulamak için gece fıskiyesi var otomatik o saolsun agaclardan sekip suyu bizim salonun camina attiriyo yaz olduğu için pencere açık sineklik var ordan bile su geliyor o döndükçe . Ve işin garip yanı adam belediyede çalışıyormus aksam bir saatten sonra belediyenin adamlari geliyo ve işlerini yapıyor . Azöncede bahçesine yine adam getirmis belediyeden sulatiyordu uyardim sallamadi beni gordugu halde . Hakaret ettim sinirlenip . aradan zaman geçti bizim camı hedef aldı resmen sineklikten su geldi fosur fosur . Kuzenim belediyede müdür ama kanitlancak biraey olmadigi icin hakliyken haksiz konuma dusecegimizi söylüyo . Böyle bi durumla karsilasan yada benzeri bir olayi lehine sonuclandiran var mi?

Valla bir bize gelmiyor sizin gibi komşular. Ben apartmanın ortak bahçesi diye delik deşik olmuş zemine beton yaptıramıyorum hemen carlıyorlar, şikayet etmekle tehdit edip bağırıyorlar camlarda. Bahçe katında oturuyorum yani.

Hakkınızı arayın. Bahçe ortak alan. Bizzat gidin belediyeye, üstüne düşün. Adam belediye başkanı değildir herhalde...

Erkek olmadığı için derken? Yapmayın kadınlar böyle ataerkil düşüncelerden uzaklaşın. Siz kadın olarak hakkınızı arayacak güçte ve bilinçdesiniz.

Erkekle ne ilgisi var bunun siz kendi hakkinizi savunabilmelisiniz

Back
X