- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
İyi aksamlar bayanlar . Bize cok cektiren bir komsumuz var . Evini yaparken bahcesiyle bizim alt katımız aynı hizadaydı ve bizim duvarimizi yikip kocaman bir duvar ördurdü dibinede kocaman çam ağaçları dikti . Evimiz hep çok karanlık sayesinde . Evde erkek olmadığı için malesef fazla büyütemedik konuyu . Şimdide ağaçlarını sulamak için gece fıskiyesi var otomatik o saolsun agaclardan sekip suyu bizim salonun camina attiriyo yaz olduğu için pencere açık sineklik var ordan bile su geliyor o döndükçe . Ve işin garip yanı adam belediyede çalışıyormus aksam bir saatten sonra belediyenin adamlari geliyo ve işlerini yapıyor . Azöncede bahçesine yine adam getirmis belediyeden sulatiyordu uyardim sallamadi beni gordugu halde . Hakaret ettim sinirlenip . aradan zaman geçti bizim camı hedef aldı resmen sineklikten su geldi fosur fosur . Kuzenim belediyede müdür ama kanitlancak biraey olmadigi icin hakliyken haksiz konuma dusecegimizi söylüyo . Böyle bi durumla karsilasan yada benzeri bir olayi lehine sonuclandiran var mi?