Kelimeleri paragrafta kulan.

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
KURT, HELAL,ZAMK

adam kurt gibi acıkmıştı. helal, haram demeden yiyeceklere yapıştı, tıpkı bir zamk gibi:34:

kahve, elektirk, sual

Son düzenleme:
Kahve icerken bırden elektrıkler kesıldı ve dıger odadakı kardesımın mum var mı sualı gecıkmedı.paragraf kurmak uzun geldı ben de uzun bı cumle kurdum :) At,gunes,kagıt

Kahve icerken bırden elektrıkler kesıldı ve dıger odadakı kardesımın mum var mı sualı gecıkmedı.paragraf kurmak uzun geldı ben de uzun bı cumle kurdum :) At,gunes,kagıt

güneşli bir havada atladım atıma başladım kağıt gibi yolda dört nala koşmaya. :52:

sünger,gözlük,patlıcan

Son düzenleme:
Patlıcanları soyarken gözlerimin yorulduğunu farkedip gözlüğümü taktım. soyduktan sonra kabı süngerle yıkarken gözlüğüm düştü:37::27:
sakız,sokak,araba?

Son düzenleme:
Patlıcanları soyarken gözlerimin yorulduğunu farkedip gözlüğümü taktım. soyduktan sonra kabı süngerle yıkarken gözlüğüm düştü:37::27:
sakız,sokak,araba?

Sokağa parkettiğim arabamın üzerine sakızı bırakanın ben......

Çekirdek,fenomen,duvar :37:

duvarın üstünde çekirdek yediğim fotoğrafım twitter da fenomen oldu:52:

kalp, salıncak,paraşüt

Salıncakta sallanırken , her gökyüzüne yükselişin ardındaki inişlerde kalbim paraşüt misali yere doğru süzülmeye başladı.

Ruh , İkilem , Huzur

ruhum daralıyor çok ikilemde kaldım bu çocuk yüzünden huzur istiyorum sadece yaaaaa .s
bebek bardak mantı

mantı yaparken bebeğimin bardağı kırdığını görmedim:50: eli kanadı:43:

savaroski, dümen, takoz

bizim takoz herifin cebinde saworoski taşlı yüzük buldum acaba bir dümen mi çeviriyor. :27:
(tamamen hayal ürünü:1:)

kadeh

yumurta

eşkıya

Son düzenleme:
Dost sohbetleriyle yine gece yarısını bulmuştu zaman , her şey güzel gidiyorken, birden elektrikler gitti ve bina karanlığa gömüldü.

Yağmur, sinema, kitap ?

yağmur yağarken kitap okumayı hava güzelken sinemaya gitmeyi severim:128:

sincap

poşet

peçe

ben bir gün peçeliyken:1: sincaba poşette fındık verdim:1:

aşk:16:

lanet

kanguru:1::1::1:

Aşkından kanguru gbi yüklü hissediyorum kendimi lanet olsun sana:(:)

zaman
kadın

mum :)

Kırmızı arabasıının lastikleri patlamış die öle bi duygulanmış ki utanmasa ağlayacak:):)geçer kardeş geçer

zebra
kağıt ta
kvim

kağıtta zebra resmi vardı, yanına kivimin resminide yaptım:1:

kalın

solucan

sempatik

Back
X