M Miiniik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 3 0 1 29 15 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miiniik #1 Kızlar kolumda keloid yara izi var lazer tedavisi işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum beni rahatsız ediyor kısa kollu giyemiyorum artık Son düzenleme: 15 Nisan 2021
Kızlar kolumda keloid yara izi var lazer tedavisi işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum beni rahatsız ediyor kısa kollu giyemiyorum artık
En iyi cevap Ahtapot Anne 16 Nisan 2021 Miiniik .!.: Kızlar kolumda keloid yara izi var lazer tedavisi işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum beni rahatsız ediyor kısa kollu giyemiyorum artık Genişletmek için tıkla... Kremler var ama yara izi ne zamandir var?
Miiniik .!.: Kızlar kolumda keloid yara izi var lazer tedavisi işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum beni rahatsız ediyor kısa kollu giyemiyorum artık Genişletmek için tıkla... Kremler var ama yara izi ne zamandir var?
Ahtapot Anne Feeling lonely nowadays.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 4.596 En iyi cevaplar 1 5.841 358 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miiniik #2 Miiniik .!.: Kızlar kolumda keloid yara izi var lazer tedavisi işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum beni rahatsız ediyor kısa kollu giyemiyorum artık Genişletmek için tıkla... Kremler var ama yara izi ne zamandir var? Olumlu oy 0 Olumsuz oy En iyi cevap
Miiniik .!.: Kızlar kolumda keloid yara izi var lazer tedavisi işe yaramadı ne yapacağımı bilmiyorum beni rahatsız ediyor kısa kollu giyemiyorum artık Genişletmek için tıkla... Kremler var ama yara izi ne zamandir var?
M Miiniik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 3 0 1 29 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miiniik #3 Senelerdir var yeni değil şişlik olması ayrı sıkıntı kızarık olması ayrı valla ne yapsam şaşırdım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M Miiniik Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 3 0 1 29 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miiniik #4 Audrey Hepburn .!.: Kremler var ama yara izi ne zamandir var? Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Ahtapot Anne Feeling lonely nowadays.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 4.596 En iyi cevaplar 1 5.841 358 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miiniik #5 Miiniik .!.: Senelerdir var yeni değil şişlik olması ayrı sıkıntı kızarık olması ayrı valla ne yapsam şaşırdım Genişletmek için tıkla... Benim sezaryenden sonra olmuştu sonuncusunda orayi aldilar tekrar oluşmaması için de contractubex kullandım. Silisicar da muadili. Hep bu kremler veriliyor. Yalniz uzun zaman önce oluştuysa kremler pek fayda etmeyebilir. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Miiniik .!.: Senelerdir var yeni değil şişlik olması ayrı sıkıntı kızarık olması ayrı valla ne yapsam şaşırdım Genişletmek için tıkla... Benim sezaryenden sonra olmuştu sonuncusunda orayi aldilar tekrar oluşmaması için de contractubex kullandım. Silisicar da muadili. Hep bu kremler veriliyor. Yalniz uzun zaman önce oluştuysa kremler pek fayda etmeyebilir.
M mtak Guru Kayıtlı Üye 6 Mart 2011 1 0 286 Antalya 23 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Miiniik #6 Miiniik .!.: Senelerdir var yeni değil şişlik olması ayrı sıkıntı kızarık olması ayrı valla ne yapsam şaşırdım Genişletmek için tıkla... Cildiye doktoruna git. Üzerine kortizonlu iğne yapsın. Geçer. Benim boynumda amelittan sonra kalmıştı. Doktor iki kez iğne yaptı. 15 günde dağıldı. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Miiniik .!.: Senelerdir var yeni değil şişlik olması ayrı sıkıntı kızarık olması ayrı valla ne yapsam şaşırdım Genişletmek için tıkla... Cildiye doktoruna git. Üzerine kortizonlu iğne yapsın. Geçer. Benim boynumda amelittan sonra kalmıştı. Doktor iki kez iğne yaptı. 15 günde dağıldı.