kemer cikintisi

diren10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
33
8
1
42
burun ameligatimin 32.gunu 20. gunden sonra kemer bolgesinde bir sislik olustu kemik gibi sert.masaj vermedi dr ama bazi arkadsalr bastirip masaj yapinca daha cabuk gececegini soyluyor.boyle bir durumh yasayan var mi yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• 20191221_185713.webp
    20191221_185713.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
Öncelikle doktorunuzun dediğini yapın herkesin bünyesi işlemleri farklı tavsiye etmiyorsa yapmayın bana doktorum masaj burnu değiştirmez sadece ödem daha çabuk kaybolur hiç masaj yapmazsan biraz daha geç kendiliğinden kaybolur demişti. 20.günden sonra oluştuysa bence ödemdir ödem yukarıdan asagı iner en son burun ucunda toplanıp em geç de o kısım geçer bence sizin ödem gibi duruyor kas arasında ödem oraya inmiş olabilir

Benim bu kadar değil yani düz burun kısmım ama mesela ameliyat sonrası çekilen fotoğrafta baya kaydırak gibiydi burnum şuanda o kadar değil ellediğimde ödem yok gibi burun üstünde 3 hafta oldu burun ameliyatı olalı. İnşallah ameliyat sonrası çekilen fotoğraftaki gibi olur

Benim bu kadar değil yani düz burun kısmım ama mesela ameliyat sonrası çekilen fotoğrafta baya kaydırak gibiydi burnum şuanda o kadar değil ellediğimde ödem yok gibi burun üstünde 3 hafta oldu burun ameliyatı olalı. İnşallah ameliyat sonrası çekilen fotoğraftaki gibi olur
benimde ameliyat sonrasi cekilen fotografm cok guzel umarim cabuk o hale gelir

Back
X