Kemer kısmında çıkıntı! !

Glsm_gns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
111
40
98
Kayseri
Kızlar ben ameliyat olalı 18gun oldu sağ profilimden bişey yok ama solda cikintida var kucuk kemer gibi böyle bi sorun yaşayan oldumu ve sizce ödem olabilir mi kontrolüme 12 gün var daha

Eklentiler

Benim 4 ay oldu aynı şekilde kemer çıkıntisi var dr um bir yılda burnun oturacagini ödem olduğunu söyledi. Umarım düzelir bu durum malesef benide çok rahatsız ediyor

Benim 4 ay oldu aynı şekilde kemer çıkıntisi var dr um bir yılda burnun oturacagini ödem olduğunu söyledi. Umarım düzelir bu durum malesef benide çok rahatsız ediyor

Burun estetiğinden sonra ilk 6 ay ve 1 yıl içinde tam olarak oturuyormuş. Hangi doktorda ameliyat oldun?

Kızlar ben ameliyat olalı 18gun oldu sağ profilimden bişey yok ama solda cikintida var kucuk kemer gibi böyle bi sorun yaşayan oldumu ve sizce ödem olabilir mi kontrolüme 12 gün var daha
Cnm o ödem 6ay 1yil arası anca iniyormus doktorum söyledi.bnmde 3ay oldu cok az bi cikinti var.

Cnm o ödem 6ay 1yil arası anca iniyormus doktorum söyledi.bnmde 3ay oldu cok az bi cikinti var.
Ödeme değilmiş cnm kikirdak ayrılmış çatıdan masaj verdi eliyle oturtmaya çalıştı doktor ama olmadı sislikler tamamen inince törpü yapalım rahatsız ediyorsa dedi.bilmiyorum emin değilim bi operasyon daha sıcak gelmiyor.kapalı şekilde olacakmış basit bişey dedi.esim de böyle doğal duruyor duzelttirme diyor arada kaldım

canm doktor ameliyatını kapalı mı yaptı açık mı?birde zaten masaj veriyorlar ameliyattan sonra sna vermedi mi?bence düzeltsin cnm o çıkıntıyı sonra pişman olursun erkekler hep öyle der :) okadar para verdin o çıkıntıyı düzeltmeli!!!! şimdi tekrar yaparsa nasıl olucakmış anestezi alacakmısın tekrar.doktorun kimdi cnm?

Gecmis olsun canim o bahsettigin bendede vardi hos hala hafifte olsa var korkma odem o merak edecek bisey yok

Açık ameliyattı. Bende düzeltsin istiyorum ama ne biliyim ya bu seferde başka sorunlar çıkarsa diye.genel anesteziyleyapacak.kıkırdak eski halini almaya çalışmış.çok sık görülen bir durum değilmiş.burun ucuna verdi masaj bide çıkıntılı olan yere iyice bastır diyor.ama oturacak gibi değil.kayseride doktorum

demb16, post: 45120377, member: 725180"]bendede az bişey var ödem sandım ama kıkırdak çıktı sonuç 9. ayım dolunca orayı alacakmış hepsi ödem olmuyor malesef[/QUOTE]
Cnm kendi doktorunmu dedi kıkırdak die . tekrar mi ameliyat olacaksın.bnmki doku tam Oturmamis odemli dedi.

demb16, post: 45120377, member: 725180"]bendede az bişey var ödem sandım ama kıkırdak çıktı sonuç 9. ayım dolunca orayı alacakmış hepsi ödem olmuyor malesef
Cnm kendi doktorunmu dedi kıkırdak die . tekrar mi ameliyat olacaksın.bnmki doku tam Oturmamis odemli dedi.[/QUOTE]
Kendi doktorum dedi ben genel olarak beğenmiştim ama sağ tarafta kıkırdak kaymış yanlışmı masaj yaptın acaba dedi 5 ay sonra burayı alalım dedi törpilicekmi düzeltcekmi bilmiyorum bunu alcam dedi tekrar ameliyat günü yazdı temmuzda tekrar olcam ama olmuşken bi tık daha kaldırtmayı düşünüyorum onuda yaparım dedi beraber

Dt: 45122661 .!.:
Cnm kendi doktorunmu dedi kıkırdak die . tekrar mi ameliyat olacaksın.bnmki doku tam Oturmamis odemli dedi.
Kendi doktorum dedi ben genel olarak beğenmiştim ama sağ tarafta kıkırdak kaymış yanlışmı masaj yaptın acaba dedi 5 ay sonra burayı alalım dedi törpilicekmi düzeltcekmi bilmiyorum bunu alcam dedi tekrar ameliyat günü yazdı temmuzda tekrar olcam ama olmuşken bi tık daha kaldırtmayı düşünüyorum onuda yaparım dedi beraber [/QUOTE]
Canim revizyon da ücret alacak mi? Onceki gibi mi olacak sürecin. Ameliyat süresi.

Canim revizyon da ücret alacak mi? Onceki gibi mi olacak sürecin. Ameliyat süresi.[/QUOTE]

Hayır canım tekrar ücret almayacak tek orayı alırsa daha kısa sürecekmiş hastaneye yatmaya bile gerek yok dedi ama ben başka şeylerde istediğim için çok az daha kaldırmasını küçültmesini bu yüzden burnumu tekrar açacak özel hastaneye para vericem tek

O şansta bizi buldu malesef benim drumda bir yila oturur dedi ama sanmiyorum bende gececegini burnumu bile az kaldırdı simdide 6. Ay dolsun az daha kaldıralım diyor.lokal anestezi ile yapacakmış ama o kemik çıkıntisi ne olur bilemiyorum

Cnm lokal olabiliyor mu.kapali teknik le mi oldu ameliyat doktorun kimdi
Cnm lokal olabiliyor mu? Senin ameliystin
45158572, member: 722572"]O şansta bizi buldu malesef benim drumda bir yila oturur dedi ama sanmiyorum bende gececegini burnumu bile az kaldırdı simdide 6. Ay dolsun az daha kaldıralım diyor.lokal anestezi ile yapacakmış ama o kemik çıkıntisi ne olur bilemiyorum[/QUOTE]
Mrb cnm benim cikinti olsn

Ilk ameliyatım genel anestezi kapalı teknik olmuştu buda lokal anestezi ile kapalı teknik olacak dr um.basit bir islem olduğunu soyledi. Dr um volkan beden

UOTE="kar-tanesii, post: 45226037, member: 722572"]Ilk ameliyatım genel anestezi kapalı teknik olmuştu buda lokal anestezi ile kapalı teknik olacak dr um.basit bir islem olduğunu soyledi. Dr um volkan beden[/QUOTE]
K kar-tanesii mrb ozelden yazdim size

Benzer bir sorun bende de oldu, doktorum şimdilik belli olmaz dedi (1.ay kontrolü) zamanla düzelmezse ufak bir operasyonla hallederiz dedi ben de çok üstünde durmuyorum zaten henüz şeklini tamamlamadığı için endişelenmiyorum. Ha bir de masaj verdi doktorum her gün aklıma geldikçe onu yapmaya çalışıyorum.

Cıkıntı yasayanlar duzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…