Benim 4 ay oldu aynı şekilde kemer çıkıntisi var dr um bir yılda burnun oturacagini ödem olduğunu söyledi. Umarım düzelir bu durum malesef benide çok rahatsız ediyor
Cnm o ödem 6ay 1yil arası anca iniyormus doktorum söyledi.bnmde 3ay oldu cok az bi cikinti var.Kızlar ben ameliyat olalı 18gun oldu sağ profilimden bişey yok ama solda cikintida var kucuk kemer gibi böyle bi sorun yaşayan oldumu ve sizce ödem olabilir mi kontrolüme 12 gün var daha
Ödeme değilmiş cnm kikirdak ayrılmış çatıdan masaj verdi eliyle oturtmaya çalıştı doktor ama olmadı sislikler tamamen inince törpü yapalım rahatsız ediyorsa dedi.bilmiyorum emin değilim bi operasyon daha sıcak gelmiyor.kapalı şekilde olacakmış basit bişey dedi.esim de böyle doğal duruyor duzelttirme diyor arada kaldımCnm o ödem 6ay 1yil arası anca iniyormus doktorum söyledi.bnmde 3ay oldu cok az bi cikinti var.
canm doktor ameliyatını kapalı mı yaptı açık mı?birde zaten masaj veriyorlar ameliyattan sonra sna vermedi mi?bence düzeltsin cnm o çıkıntıyı sonra pişman olursun erkekler hep öyle der :) okadar para verdin o çıkıntıyı düzeltmeli!!!! şimdi tekrar yaparsa nasıl olucakmış anestezi alacakmısın tekrar.doktorun kimdi cnm?Ödeme değilmiş cnm kikirdak ayrılmış çatıdan masaj verdi eliyle oturtmaya çalıştı doktor ama olmadı sislikler tamamen inince törpü yapalım rahatsız ediyorsa dedi.bilmiyorum emin değilim bi operasyon daha sıcak gelmiyor.kapalı şekilde olacakmış basit bişey dedi.esim de böyle doğal duruyor duzelttirme diyor arada kaldım
Gecmis olsun canim o bahsettigin bendede vardi hos hala hafifte olsa var korkma odem o merak edecek bisey yokKızlar ben ameliyat olalı 18gun oldu sağ profilimden bişey yok ama solda cikintida var kucuk kemer gibi böyle bi sorun yaşayan oldumu ve sizce ödem olabilir mi kontrolüme 12 gün var daha
Açık ameliyattı. Bende düzeltsin istiyorum ama ne biliyim ya bu seferde başka sorunlar çıkarsa diye.genel anesteziyleyapacak.kıkırdak eski halini almaya çalışmış.çok sık görülen bir durum değilmiş.burun ucuna verdi masaj bide çıkıntılı olan yere iyice bastır diyor.ama oturacak gibi değil.kayseride doktorumcanm doktor ameliyatını kapalı mı yaptı açık mı?birde zaten masaj veriyorlar ameliyattan sonra sna vermedi mi?bence düzeltsin cnm o çıkıntıyı sonra pişman olursun erkekler hep öyle der :) okadar para verdin o çıkıntıyı düzeltmeli!!!! şimdi tekrar yaparsa nasıl olucakmış anestezi alacakmısın tekrar.doktorun kimdi cnm?
Cnm kendi doktorunmu dedi kıkırdak die . tekrar mi ameliyat olacaksın.bnmki doku tam Oturmamis odemli dedi.[/QUOTE]demb16, post: 45120377, member: 725180"]bendede az bişey var ödem sandım ama kıkırdak çıktı sonuç 9. ayım dolunca orayı alacakmış hepsi ödem olmuyor malesef
Kendi doktorum dedi ben genel olarak beğenmiştim ama sağ tarafta kıkırdak kaymış yanlışmı masaj yaptın acaba dedi 5 ay sonra burayı alalım dedi törpilicekmi düzeltcekmi bilmiyorum bunu alcam dedi tekrar ameliyat günü yazdı temmuzda tekrar olcam ama olmuşken bi tık daha kaldırtmayı düşünüyorum onuda yaparım dedi beraber [/QUOTE]Dt: 45122661 .!.:Cnm kendi doktorunmu dedi kıkırdak die . tekrar mi ameliyat olacaksın.bnmki doku tam Oturmamis odemli dedi.
Canim revizyon da ücret alacak mi? Onceki gibi mi olacak sürecin. Ameliyat süresi.[/QUOTE]Kendi doktorum dedi ben genel olarak beğenmiştim ama sağ tarafta kıkırdak kaymış yanlışmı masaj yaptın acaba dedi 5 ay sonra burayı alalım dedi törpilicekmi düzeltcekmi bilmiyorum bunu alcam dedi tekrar ameliyat günü yazdı temmuzda tekrar olcam ama olmuşken bi tık daha kaldırtmayı düşünüyorum onuda yaparım dedi beraber
Cnm lokal olabiliyor mu.kapali teknik le mi oldu ameliyat doktorun kimdiO şansta bizi buldu malesef benim drumda bir yila oturur dedi ama sanmiyorum bende gececegini burnumu bile az kaldırdı simdide 6. Ay dolsun az daha kaldıralım diyor.lokal anestezi ile yapacakmış ama o kemik çıkıntisi ne olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?