kemer yerindeki sislik:(((((

yagmur2014

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
180
2
16
Arkadaslar ya cok morelim bozuk amelyat sonrasi kemer yerinde yine kucuk bir kemer olustu o kadar uzuluyorum ki gecer mi bu, umudumu yitiriyorum bugun 24 gun oldu, o kemerden kurtulmak icin ameliyat oldum kurtulamadim.masaj da yapiyorum ama degisim yok. Aranizda boyle olup da duzelen var mi

Canım aynı sorunu bende yasıyorum kımınkı gecıyormıus kımınkı kalıyormus doktorum 8 ay sure verdı gecıcek ama gecmezse 10 dklık bı ıslem dedı , canını sıkma ben hastamın sonuna kadar yanındayım dedı ama bılmıym ya mılletın ne guzel oluyo alcı cıkınca benım ugrastgım seylere bak ..

Haklısın canım ya anlıyorum senı, ben ıkı gundur sureklı aglıyorum çok morelım bozuk

Haklısın canım ya anlıyorum senı, ben ıkı gundur sureklı aglıyorum çok morelım bozuk

Doktorum bana dedı kı .. Burun sırtına ek kıkırdak koydum kı yıllar sonra cokme vs sorun yasama..
Ve bu sıslık senın sandıgın gıbı yumusak bı sıslık olmaz kıkırdak sıslıgı bu ama gececk daha cok yenısın canını sıkma dedı ama olmuyor ıste mıllet 10 gunluk resımlerı atıyor kavıslı kavıslı kıskanıyorum ya

ayy alemsın hatun ya kıskanma senınde olur sabret bıraz canım ya sen kac aylıksınnnn

Canımm, benım de kıkırdak koymus zaten o kıkırdak kucuk bir kemer gıbı duruyor, benım de doktor kontrolu ıcın randavum haftaya persembeye, bakalım benım doktor ne dıyecek ama senın dediğin gıbı ben de 10 gunluk harika burunlara bakarken resmen halıme acıyorum, allaım ya ınsallah dedğin gibi gecer

sevıyorummmmmmmm senı cokkk

asmen canım senın durumun nasıl???? Allaım sargım ılk çıktığında burnumu beğenmıştım ama şımdı şişliklerın bır kısmı ınınce kıkırdak belirgınlesti, bugun de bır arkadaşımla karşılastım o da gecen yıl amelıyat olmustu bana bır tanıdığının da boyle kıkırdağının gıttıkçe belirgınleştığını sonra ıyıce fırlamış gıbı durduğunu tekrar amelıyat olmak zorunda olduğunu soyledı varya bunları duyduktan sonra yolda zor yurudum resmen coktu morelım, ya ben tekrar ameliyat olmak ıstemıyorum...hayır bugun o arkadaşımın dedıklerı benı ıyıce mahvettı duzelır demedı de daha çok fırlayabılır dedı resmen aklımı kaçıracağım ya

Canım mesaj atmışsın fakat yeterli yorumum olmadıgı ıcın cevaplayamadim yine. Sislik sanki cok ama cok az indi gibi. Ama benim elim gun icinde sürekli burnumda. Hep bastırıp masaj yapıyorum. Bende korkuyorum sislikler indikce daha cok ortaya cikicak diye ama bunu beklemeden bilemeyiz. Şimdi canını sıkma hiç çünkü bunun bir faydası olmuyor. 6 ay sonunda bi degisim olmazsa 10 dk lik bi işlemle torpuleyebiliyormus dr lokal anesteziyle . Birde darkgirll du sanırım onun resimlerine bakmanı öneririm. Bizle aynı sorunu varmış zamanla inmiş resimlerinde de görülüyor. Inşallah bizimkide zamanla iner

Canım cevabın ıcın tesekkur ederım , haklısın sabretmek gerekiyor, allah sabır versın hepimıze

benim iyi birsey soylemek ıcın erken pazartesı alcı cıkıcak kemerlı ınce ucu dusuk uzun bı burnum vardı. daha kotusunu yapmamıstır dıye dusunuyorum herkes cok guzel olucak dıyor bu seklını goren bakalım ne cıkıcak altından.ben cok sabırlı bırıyım merak etmıyorum daha sısıp ınıcek bunun masajı var FALAN FILAN SABIR ISI YANI OLDUGUM ICIN COK MUTLUYUM YILLARDIR AKLIMDAN GECIRDIGIM BELIRSIZ TARIHLERDE DONUP DURUYORDUM BI ANLIK PAZARTESI DOKTORLA GORUSMEYE GITTIM CUMARTESI BICAK ALTINA YATTIM UMARIM HAKKIMDA HAYIRLISI OLUR..SIZDE BENCE DAHA KOTUSU OLMADIGINA SUKREDIN..

Cnm su anda burnun nasi oldu degisme warmi bnimde kemerli ameliyat olucagim sen boyle yazinca cok uzuldum

Cnm su anda burnun nasi oldu degisme warmi bnimde kemerli ameliyat olucagim sen boyle yazinca cok uzuldum

canım bı değişim yok ben de uzuluyorum beklıyorum belki değişir dıye, ama yıne de ıyıkı amelıyat olmusum dıyorum cunku eski göruntume göre daha ıyı, bı de doktoruna "doğal olsun" dıye ısrar etme, doğal burun ısteyenlere kıkırdak koyuyorlar genelde

gecmış olsun tatlım

mrabalar ufuk bilkaya ameliyat olmşsunuz sanırsam fiyat ne kadar ve memnumusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…