Bütceniz 4 binse rahat rahat estetik olabilirsiniz . Benim iki arkadaşım 3 bine ameliyat oldu (sanırım İstanbul medipolde)
Ama herkesin her dediğini boyle takan bir insansaniz yapmamaniz daha hayırlı. İlk bir sene - burun kendine gelene kadar çok yapay bir görüntü oluyor. Burun şiş oluyor, fazla kalkık oluyor vs. Birkaç insan size peşpeşe 'iyyy,mahvettin kendini. Bu ne olmuş? Çok yapay duruyor' falan dese siz koşa koşa revizyona gidersiniz gibi geldi bana. Üstelik bunun sonu yok. Burnun guzellesirse biri dişlerine laf eder, ağız estetiği peşinde koşarsin. Dudakların ince derler sisirirsin,bu yaşında kirisigin var derler koşa koşa botoxun yolunu tutarsın.
Önce bir kendini sev derim ben. Kim ne derse desin
Beğenmedi mi seni? Begenmesin. Nikahına mi alacak?
Burnun kemerli diyene '' ne büyük adamsın, 25 yıldır aynaya bakıyorum, birşey var ama ne diyorum..meğer kemerliymişim. Sağol'' diyebilirsin Mesela