Kemerli burnum ile dalga geçildi.

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
bu arada şimdi aklıma geldi geçen tv de izlemiştim. artık botoxla da burun kusurları düzeltilebiliyormuş. çok çıkıntılı ise alttan üstten hafif dolgu ile çıkıntı kısmı daha az belirgin hale getirilip burun ucundan yapılan iğne ile yine kalkık burun elde edilebiliyormuş..bu tarz alternatif dokunuşlar da düşünebilirsiniz.

valla arkadaşım üzülme demeye geldim...estetik burunlar evet güzel duruyor ama hiç bir karakteristik duruşu olmuyor.
herkes tek tip oldu. dudaklar,burunlar aynı. ben farklılıkları seviyorum.insanları umursamadan kendini beğenmeye çalışmanı öneririm. eminim böyle de çok güzelsindir...

ama karar senin tabi, çok rahatsız oluyorsan kbb uzmanlarının çok cüzi rakamlara güzel burunlar yaptıklarını biliyorum...
Çevremdeki insanlar hep burnumun güzel olduğunu söylüyorlar ama tanımadığım biri gerçekleri yüzüme sert bir şekilde vurdu . Askıya almıştım estetiği . Ama artık kararlıyım . Tek sorun uygun bir yer olmaması şu an için . Teşekkür ederim yorumunuz için :)

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Biri bana bi şey söyleyince ben ondan önce kendimle dalga geçiyorum :) barışık ol.

Çevremdeki insanlar hep burnumun güzel olduğunu söylüyorlar ama tanımadığım biri gerçekleri yüzüme sert bir şekilde vurdu . Askıya almıştım estetiği . Ama artık kararlıyım . Tek sorun uygun bir yer olmaması şu an için . Teşekkür ederim yorumunuz için :)
e bak arkadaşların da güzel diyormuş...
burun estetiği zor bir ameliyat hem de sonrasında burun kendi şeklini bulana kadar çook uzun süre geçiyor.ödem oluyor,şişlikler oluyor, kaymalar oluyor burunda. revizyon gerekebiliyor. beğenemeyebilirsin yeni burnu, sonradan pişman olmak da var.. iyice araştırmanı öneririm.

Denizin biri yüzünden kendini mi kestireceksin. Allahtan güzel burun yaratabiliyorsa (tövbe haşa) büyürsün yaratsın o dalga geçen.

Bütceniz 4 binse rahat rahat estetik olabilirsiniz . Benim iki arkadaşım 3 bine ameliyat oldu (sanırım İstanbul medipolde)
Ama herkesin her dediğini boyle takan bir insansaniz yapmamaniz daha hayırlı. İlk bir sene - burun kendine gelene kadar çok yapay bir görüntü oluyor. Burun şiş oluyor, fazla kalkık oluyor vs. Birkaç insan size peşpeşe 'iyyy,mahvettin kendini. Bu ne olmuş? Çok yapay duruyor' falan dese siz koşa koşa revizyona gidersiniz gibi geldi bana. Üstelik bunun sonu yok. Burnun guzellesirse biri dişlerine laf eder, ağız estetiği peşinde koşarsin. Dudakların ince derler sisirirsin,bu yaşında kirisigin var derler koşa koşa botoxun yolunu tutarsın.
Önce bir kendini sev derim ben. Kim ne derse desin
Beğenmedi mi seni? Begenmesin. Nikahına mi alacak?
Burnun kemerli diyene '' ne büyük adamsın, 25 yıldır aynaya bakıyorum, birşey var ama ne diyorum..meğer kemerliymişim. Sağol'' diyebilirsin Mesela :p

ya ben çok sakin ve relax bi insan olduğum için espriye vuruyorum ama normalde küçük, şekilsiz ve görüntüsü hoş olmayan varlıklar olduklarını biliyorum... :)) ama başkası için kendimi yiyip de bitirmiyorum. ayna karşısında kendimi daha iyi hissetmek, kıyafet içinde kendimi daha güçlü hissetmek için ameliyat düşünüyorum sadece... :)
Eğer kendiniz için istiyorsanız olun . 2 ay önce oldum . Ki etrafımdaki insanlar ya da bu forumda estetik bölümünde foto paylaşımı yaptığımız insanlar çok güzel bence olma dediler. Ama ben yine de oldum . Hayatımın en doğru kararlarından :)

Bir insanın hayatında ilk defa gördüğü birinin burnu ile dalga geçmesi için ağır ruh hastası olması lazım.

Böyle ezikler için canınızı sıkmayın.

İzmit devlet hastanesinde estetik yaptıran bir arkadaşım var gayette güzel olmuştu fakat doktoru İstanbul'a gitti.

Umuttepe'nin yanına bile yaklaşmayın. Derince Araştırma hastanesine bir bakabilirsiniz.
Yani bende şaşırdım durup dururken okadar ağır konuştu ki ne diyeceğimi bile bilemedim . Ben asla birini bile isteye üzmem ya neden insanlar böyle anlamıyorum . Umuttepe baya pahalıymış bende öyle duydum . Derinceyi araştıracağım teşekkür ederim :)

O kisi senin kemerli burnuna kurban olsun! Kendisi dönüpte aynayq bakmis mi acaba?

Bütceniz 4 binse rahat rahat estetik olabilirsiniz . Benim iki arkadaşım 3 bine ameliyat oldu (sanırım İstanbul medipolde)
Ama herkesin her dediğini boyle takan bir insansaniz yapmamaniz daha hayırlı. İlk bir sene - burun kendine gelene kadar çok yapay bir görüntü oluyor. Burun şiş oluyor, fazla kalkık oluyor vs. Birkaç insan size peşpeşe 'iyyy,mahvettin kendini. Bu ne olmuş? Çok yapay duruyor' falan dese siz koşa koşa revizyona gidersiniz gibi geldi bana. Üstelik bunun sonu yok. Burnun guzellesirse biri dişlerine laf eder, ağız estetiği peşinde koşarsin. Dudakların ince derler sisirirsin,bu yaşında kirisigin var derler koşa koşa botoxun yolunu tutarsın.
Önce bir kendini sev derim ben. Kim ne derse desin
Beğenmedi mi seni? Begenmesin. Nikahına mi alacak?
Burnun kemerli diyene '' ne büyük adamsın, 25 yıldır aynaya bakıyorum, birşey var ama ne diyorum..meğer kemerliymişim. Sağol'' diyebilirsin Mesela :p
Çok güzel yazmışsınız :) normalde kendimle barışık bir insanım (ya da ben öyle sanıyorum ) Ama burnum hayatım boyunca hep beni biraz eksik hissettirdi . Fotoğraf çekerken falan sürekli poz verme gereği duyuyorum yandan kötü görünüyor çünkü . Belki burnumu yaparsam kendimi daha çok severim . En basitinden fotoğraf çekerken hemen hazır ol pozisyonuna girmem :)

Bu insanlar acaba karsıdakı kırılırmı, uzulurmu diye dusunemeyecek kadar gerıkafalılar. Allahın yarattığı Bı kulla dalga gecmek cok ayıp ve gunah o kisi kimse ıyı Bı lafı haketmıste iste, sizde takmayın kafaya bugun sizle dalga gecen yarın Bı gun basına ne gelir Allah bilir.

Kusura bakma ama ilk defa görüpte burnuna laf edene cevap veremedin mi.Hadsiz bir insan yüzünden canımı dahi sıkmam.

Estetik'li burun için yorum yapmam lazım. Ankarada bir arkadaşımla birlikte onun arkadaşında kalmıştım. Ve kaldıgım kızı yıllar önce bir kez görmüştüm. Normal bir burnu vardı dikkat bile etmedim. Kaldığım gece kızın burnu bir güzel geliyor gözüme çok bariz belli ama estetik olduğu çünkü benim burnum güzeldir doğal miniktir de. Gördüğüm en minik doğal burun benimkiyken benimkinden güzel duranlar genelde estetik çıkıyor. Kızın yüzüne baktıkça bakasım geldi negüzel burnu var diye . Neyse yemek sonunda kız arkadaşıma, minikgirl farketmedi dedi fısıldaştı sonra ben neyi dedim. Minikgirl bende bir değişiklik görüyormusun dedi bende evet burnunu yaptırmışsın dedim. Nasıl ya nasıl anladın dedi. Bende anlaşılmıycak birşey yok bariz belli zaten bağırıyor resmen dedim. Ve sonuç burnunu yaptırdığımı anladığım için bana sinir olup gücenmiş. Yani karakteristik özelliğini kaybetti arkadaş malesef, eski yüzü daha iyidi bence. Ama burun tek başına güzeldi.:dondurma::KK48:
:) Sonunda pişman olmakta var tabii ama insanoğlu her şeyin iyisini istiyor işte .

Kusura bakma ama ilk defa görüpte burnuna laf edene cevap veremedin mi.Hadsiz bir insan yüzünden canımı dahi sıkmam.
Sonra düşününce kendime kızdım cevap verseydin diye . Ama diyemedim bir şey . Daha fazla Canımı acıtır diye düşündüm belki . Gülmekle yetindim

Burundaki etimi aldirmistim 6ay agrisi gecmedi ..tekrar oluştu doktor alalim dedi yok deyip ciktim tövbeler olsun ... inanin o kadar aciya agriya dalga gectiler diye katlanmayin ..cok agriyor ..biri burnumla dalga gecse umursamam o kadar canimi seviyrum

Çok yakınımda birisi yaptırdı ilk yaptırdıktan sonra burnun şekle girmesi 1 yılı aldı sonra zamanla kaymaya başladı bi taafa doğru dikkatli bakan fark ediyordu ama yeniden düzeltme ameliyatından da korkuyordu bi gün kendi kendine gülerken dizi burnuna çarpmış o kadar kolay yamuldu ki mecburen düzeltme operasyonu geçirdi daha kolaydı tabi bi gün yattı çıktı hastane den hala da koruması gerekiyor en ufak çarpmada yamuluyor. Ama güzel oldu tıp fakültesinde tanıdıklar vasıtasıyla ameliyat oldu sanırım 4 bin civarıydı bu arada ilk ameliyatı çok zor yıpratıcıydı kapalı operasyon yapanlar var açık ameliyat gibi değil bide daha rahat geçiyor
Allah herkesin gönlüne göre versin . Sonunda mutlu olduysa ne mutlu ona . Açık , kapalı ameliyatlar nasıl oluyor pek bilgim yok . Bir doktorla görüştüm fiyat 8bin deyince sessizce kaçtım ordan :)

Back
X