burun ameliyatından ölenler var doktoronzu hastanenizi iyi seçin.merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
gerçekten mi, aslında gidip bir görüşmek lazımbu arada şimdi aklıma geldi geçen tv de izlemiştim. artık botoxla da burun kusurları düzeltilebiliyormuş. çok çıkıntılı ise alttan üstten hafif dolgu ile çıkıntı kısmı daha az belirgin hale getirilip burun ucundan yapılan iğne ile yine kalkık burun elde edilebiliyormuş..bu tarz alternatif dokunuşlar da düşünebilirsiniz.
İyi ki benim sadece burnunda sorun var Allah'a şükür kişiliğimde değil deseydin
Allah'ın yarattığı hiçbir şeye kötü yorum yapılmaz deseydin utanmaz varlık
Bu arada bir yerde okumuştum insanda Allah en zor burunumuzu yaratmış diğer herşeye bakarak bu yüzden insanın kendi veya başkasının burnunu beğenmemesi ağız burun kıvırmasi kaldı ki dalga geçmek çok günah diye yazıyordu
Aslında dediğin gibi çok garip ya da çok kemerli bir burnum da yok ama doktor sanırım müşteri mi arıyordu neydi artıkkesinlikle öyle
ama çok şaştım senin burnunda garip bir şey yok ki bunu diyen doktor herkesi tek düze insan haline getirmek için uğrasan paragözlerden farksız.Yapıpda sonrasında sıkıntı yaşamayanı görmedim neden herkesi aynı kalıba sokma peşindeler onu da çözemedim.
Kemerli ve biraz büyük
Aslında dediğin gibi çok garip ya da çok kemerli bir burnum da yok ama doktor sanırım müşteri mi arıyordu neydi artıkBen düşünmüyorum deyince evli misin diye sormuştu, evet deyince zaten beğenen beğenmiş gibisinden bir şeyler söyledi. Ay sanki millete beğendirmek için ameliyat olacağım. Erkekler de her şeyi onlar için yapıyoruz sanıyorlar galiba..
Ne kadar takma desem bile biliyorumki insan cok etkileniyor.Benimde yillar once esimin annesi ve teyzesi ..k burunlu diye dalga gectiler.O anda kendini uzmekten baska birsey yapamiyorsun cvp verebilirsin ama saygini yitirmek kimseyle kotu olmamak icin susuyorsun susmak gercekten cok yannismisss.Yillardir bu laflari kulaklarimda cinledi.Gercekten zor bir durum sen onlar uzulmesin diye kotu yanlarini yuzlerine vuramazken onlar sana lakap takarak hitap edebiliyorlar.merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Hiç üzülme konu sahibi ben ankara da devlet hastanesinde 2bin liraya yaptırdım.
Eski arkadaşlarım bile anlamadı bi güzellik var sende ama anlamadik dediler o kadar doğal oldu yani.
Çok iyi araştır imkanın varsa gel ankarada ol hatta doktor orhan aydın benim doktorum instagramdan takip et.
Şu ana kadar memnun olmayan hastasını görmedim pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?