Kemik eğriliği ve Burun estetiği acil öneri!!

xEflax

Sevmeye de bilirim, Sevmeyi de bilirim :)
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
79
16
13
Arkadaşlar yıllardır kemik eğriliği sorunum ve sağa kaydı burnum diyebilirim nefes almada da sorun yaşıyorum.. Emre İlhan ve Muhammet Dilber dışında bir Kbb uzmanı önerin lütfen.. Gücüm onlara yetmiyor maalesef çok isterdim yetsin ama dudak uçuklatır o paralar..

Ben medical parkta kbbci muhammed pamukcuya ameliyat olucam onda karar kilmamin sebebide ona ameliyat olmus arkadasimin burnunu cok begenmem.1hafta oncede baska bir arkadasim oldu onunda alcisi bugun alinicak onada bakip iyice karar veririm artik gelecek ay olmayi dusunuyorum

Bende artık olmak istiyorum sağ doğru aşırı eğiklik oldu aynaya bakmak istemiyorum uygun fiyatlı doktorlarda var fakat burunda çökme ya da düşme problemi yaşayan çok oluyor onuda geçtim çok estetik duruyorlar ceket askılığı gibi bir burnum olsun da istemiyorum Hakkımızda hayırlısı canım.. Fiyat ne peki?

3200 dedi ama bir suru arkadasim oldugu icin yani yonlendirmeyle gittigim icin yardimci olmaya calistilar futbolcu burak yilmazin ameliyatinida o yapmis arastirirken okumustum cokme burun ucu dusuklugu korktugum bir konu ama ben ne yaparsam yapayim cok guzel olmuycani bildigim icin cokta umutlanmiyorum acikcasi

Mutlaka güzel olacaktır doktor doğru şekli verdiği sürece tabii umutsuzluğa kapılma içine sinmiyorsa asla ameliyat olma daha sonra revizyon ameliyatları burnu mahvediyor.. Doktorun nasıl bi burun yapacağını gösterdimi peki sana?

Yok onlarin yalan oldugunu soyledi hatta sonucta bilgisayar ortamiyla gercek cok farkli arkadasimin alcilari cikmis bakalim nasil oldubu internette doktora attigim resimdi gercekle ne kadar uyumlu olur bilmiyorum

Yok onlarin yalan oldugunu soyledi hatta sonucta bilgisayar ortamiyla gercek cok farkli arkadasimin alcilari cikmis bakalim nasil olduEki Görüntüle 1316277 bu internette doktora attigim resimdi gercekle ne kadar uyumlu olur bilmiyorum
netten bulup mu attın bu resmi yoksa bir tanıdığının mı :) eğer burnun bu şekildeyse istediğin gibi olur canım dert etme benim gibi sağa eğiklik değil.. Büyük ihtimal törpü yapılır korkma :))

canim bu benim burnum ben resmimi yolladim oda bu hale getirdi ama bu yandan gorunus eger yeni bir konu actim ona bakarsan farkli acilardaki resimleri benimde bariz bi egim var burnumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…