kemik ödemi

Arkadaslar burun kemerim alındı. Fakat kemerin alındığı yerde hala birazb kemer çıkıntisi var elleyince kemik gibi duruyor bu ödem bu kadar kemiksi dururmu böyle sorunla karşılaşan varmı acaba
Canım benim de 3 ay 4 gün oldu,birinci ayın sonunda dediğin gibi hump gibi bir şişlik oldu burnumda,cok hafif bir çıkıntı vardı orada,sadece törpü yapmış drum,çok nadiren. Törpüye bağlı hump olabiliyormuş,umarım o şanssızlığı yaşamayız,aslında azalmaya başladı ama hala şişlik var,belki bir enjeksiyon gerekebilirmiş bakalım görcez:/

Hump bunu ilk defa duydum benim dr umda bir yılda duzelecegini çok nadir hastalarinda kalabilecegini soyledi.kendinden çok emin konustu ama bilmiyorum beklicez bakalim

Kızlar aynısı benimde başıma geldi.ameliyat olalı 6 hafta oldu ama burnumda ki kemer Bayaa duruyor gibi orası hala ağrıyor elleyincede ağrıyor. Haftaya kontrole gidicem.ameliyat olduğumu kimse anlamadı. Eşimin ailesi bile anlamadı. Yüzümdeki şişlikler den dolayı kilomu aldın sen dediler :)) burnumun ucu çok güzel doğal oldu kemeri de bidaha torpuletmeyi düşünmüyorum ama keşke o kemik olmasaydı diyorum bazen.

kenik törpületme nasık oluyor ayakta mı yaıyor yoksa yine anestezi mi alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…