Kemiklerim iri hiç bi zaman ince gözükemeyecek miyim?

dontt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
323
2
46
Ankara
Boyum 1.65 kilom ise 56. 17 yaşındayım, 60 kiloydum 4 kilo verdim 25 günde, göbekten gitti bu 4 kilo. Hedef 48 kiloya inmek ve incecik olmak ama benim tek problemim göbeğimin erimesi değildi bu işe kalkışırken.. Belim ile kalçam arasındaki o bölge çok geniş. Kemik tamamen, hiç et/yağ yok neredeyse. Spor vs ile o bölge incelir mi? Lütfen inceltmenin çaresi var diyin kıyafetlerimi hep bol diye alıyorum o bölge yüzünden tam üzerime oturuyor bıktım artık bu durumdan:(

Son düzenleme:
sırf kemik var diyosan incelmez tabi. ama kilon çok normal yani 1-2 kilo daha versen tamam olur.(vermesen bile sorun yok ama sen zayıflamak istiyosan)

sırf kemik var diyosan incelmez tabi. ama kilon çok normal yani 1-2 kilo daha versen tamam olur.(vermesen bile sorun yok ama sen zayıflamak istiyosan)

En azından 50 olmam şart. Aileden dolayı sanırım çoğunun kemikleri iri:(

Bence şu an çok çok iyisin, ince kemikli bir 56 kilodan çok daha ince görünüyorsundur. Arkadaşlar daha iyi bilebilir ama pilatesle belki üst tarafını şekillendirerek daha düzgün bir vücuda kavuşabilirsin.

Bence şu an çok çok iyisin, ince kemikli bir 56 kilodan çok daha ince görünüyorsundur. Arkadaşlar daha iyi bilebilir ama pilatesle belki üst tarafını şekillendirerek daha düzgün bir vücuda kavuşabilirsin.

Teşekkürler ilginize ama maalesef şuanda kaç kiloyum bilmiyorum, aç kalarak zayıfladığım için bir hafta sonra tartıldığımda 59 çıktım :( Bende bu yüzden bir haftadır her şeyden azar azar yiyorum, aç kalmak yok! Her sabah yarım saat yürüyüş + akşam uyumadan önce 10 hareket + 30 mekik çekiyorum. Çok sevdiğim abur cuburdan da kopamıyorum bu yüzden her gün istediğim bi çikolata veya bisküviyi alıyorum yemezsem aşırı mutsuzum.. Ek olarak yeşil çay içiyorum ve kalori hesaplaması yapıyorum günde 1000 kaloriyi asla geçmiyorum. Ayın sonunda tartılacağım bakalım inşallah işe yarar.. İri kemikli olduğum için herkes 55den aşağıya düşme diyor, 55 olayım duruma göre hareket edeceğim burdan da bildiririm :)

Back
X