• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kemiklerim sızlıyor

11 aylik. Bende oleyim. Ocu gibi bakiyorlar disarda. Anne evimde cok nazli yetistim. Zaten esim ilk başta evliligi istemiyordu. Annesigilin zoruyla evlenmisti. Zaman sonra beni cok sevdigini iyiki evlendigini solemeye basladi. Bu sekilde yakaladigimdan beri soguyorum ondan. Hayatimdan egitimimden herseyimden vazgectim. Ve simdi cok pişmanım. Severek evlenmesekte gorucu usulu oldu. :-(
Zorla evlendirme olayı durumu açıkça ortaya koyuyor maalesef...

Kocalarınızın üstüne bu kadar düşmeyin. Kendilerini bir halt sanıyorlar. Burada defalarca okudum aldatıyor, dövüyor ama seviyorum lakırdılarını. Bu prototip adamlar sonradan görme, toy tipler. Anca internetten rus kadını, eskort bilmem ne diye aratarak, para karşılığı döküntü kadınları bulup ezik karakterlerini cilalıyorlar. kadın tavlamayı da bilmezler. Evdeki görücü usulü ya da kaçırılıp gelen nasıl olsa cefakar, ne yapsam sineye çekiyor deyip boynuzları takıyor adamlar.

Çekmeyin şu adamların anasını, danasını, beceriksizliğini, parasızlığını, sizi hor görmesini. Ne koca aşkıymış arkadaş bizim kadınlarımızdaki de. İlla gözünüzü patlatması, evin ortasında sizi aldatması mı lazım tanımanız için.

Kardeşine haber verdin mi gelmesi için? Sen neden tek gidemiyorsun ayrıca?
Evet haber verdim. Rahatizligi icin doktora gidecekmiş. Doktordan sonra gelecegim dedi. Ve malesef 3 erkek kardesim olmasina ragmen gelipte beni bu pis yerden alacak olan yok. Hepsinin isi gucu var. Bazen kendimi terkedilmis hissediyorum.yollar cok kötü. Yol kesme durumu fazlasiyla var. Ailem tek bu ilceden cikmami istemiyor.

Evet haber verdim. Rahatizligi icin doktora gidecekmiş. Doktordan sonra gelecegim dedi. Ve malesef 3 erkek kardesim olmasina ragmen gelipte beni bu pis yerden alacak olan yok. Hepsinin isi gucu var. Bazen kendimi terkedilmis hissediyorum.yollar cok kötü. Yol kesme durumu fazlasiyla var. Ailem tek bu ilceden cikmami istemiyor.
Ben kaç defa tek başıma gidip geldim servisle. Bu kadar tedirgin olma, biraz gözü kara ol.
Eşim bana şey der, erkek olmalıymışsın yanlış olmuşsun sen.
Bunun kadınlık erkeklikle ilgisi yok, ayaklarını yere sağlam basmalısın biraz.

Anladım. Eşinin haberi var mı? Sonunu düşündün mü boşanmaya kadar gidebilir iş. Ders vermek için gitme yani, her şeyi göze al.Ha bana kalsa en başından zamanını harcamasaydın keşke.

Kocalarınızın üstüne bu kadar düşmeyin. Kendilerini bir halt sanıyorlar. Burada defalarca okudum aldatıyor, dövüyor ama seviyorum lakırdılarını. Bu prototip adamlar sonradan görme, toy tipler. Anca internetten rus kadını, eskort bilmem ne diye aratarak, para karşılığı döküntü kadınları bulup ezik karakterlerini cilalıyorlar. kadın tavlamayı da bilmezler. Evdeki görücü usulü ya da kaçırılıp gelen nasıl olsa cefakar, ne yapsam sineye çekiyor deyip boynuzları takıyor adamlar.

Çekmeyin şu adamların anasını, danasını, beceriksizliğini, parasızlığını, sizi hor görmesini. Ne koca aşkıymış arkadaş bizim kadınlarımızdaki de. İlla gözünüzü patlatması, evin ortasında sizi aldatması mı lazım tanımanız için.
Haklısınız. En iyisi boşanmak. Onsuz daha guzel bi hayatim vardi benim. Parasi bol olsada adamliktan nasibini almayan biri icin hicbirsey degmiyor. Ben saf salak oldugum icin nasilsa yuvamuz duzen aldi artik oda beni seviyor diye cocuk pesindeydim aptalligin en alasi. Adam cocuk istemiyor bahanesi net bu dunya kotu ona bu haksizligi yapamam hey yavrum hey. Rus karilari geri kalir demiyorda.

Haklısınız. En iyisi boşanmak. Onsuz daha guzel bi hayatim vardi benim. Parasi bol olsada adamliktan nasibini almayan biri icin hicbirsey degmiyor. Ben saf salak oldugum icin nasilsa yuvamuz duzen aldi artik oda beni seviyor diye cocuk pesindeydim aptalligin en alasi. Adam cocuk istemiyor bahanesi net bu dunya kotu ona bu haksizligi yapamam hey yavrum hey. Rus karilari geri kalir demiyorda.
Boşan tabii. Ben ikinci evliliğimi yaptım. Topaç gibiÇocuğum da oldu.senin için her şeyin sonu değil, o ezikten kurtulmak için bir fırsat.

Ben kaç defa tek başıma gidip geldim servisle. Bu kadar tedirgin olma, biraz gözü kara ol.
Eşim bana şey der, erkek olmalıymışsın yanlış olmuşsun sen.
Bunun kadınlık erkeklikle ilgisi yok, ayaklarını yere sağlam basmalısın biraz.
Evlenene kadar tamda boyleydim. Ustesinden gelmedigim sey yoktu. Biz bi badire atlattik bu yuzden Tedirginim. O yollari gecene kadar anamiz ağlıyor. Ama artik dananin kuyruğu koptu.

Boşan tabii. Ben ikinci evliliğimi yaptım. Topaç gibiÇocuğum da oldu.senin için her şeyin sonu değil, o ezikten kurtulmak için bir fırsat.
Kurtulsam tekrar evlilik düşünmem. Benim gozumde hayatimdaki en buyuk hataydi bu.yasadiklarimi nasil kolay sindiririm bilmiyorum. El siddeti olmasada manevi siddeti fazlasiyla olan bi insan..

Anladım. Eşinin haberi var mı? Sonunu düşündün mü boşanmaya kadar gidebilir iş. Ders vermek için gitme yani, her şeyi göze al.Ha bana kalsa en başından zamanını harcamasaydın keşke.
Söyledim. Yüzüğü takmıştı cikar onu haketmiyorsun sen beni bu evlilik bitti gidecegim ben yeter kolen oldum degerim bu degil dedim. Daha fazla cefani cekemem. Evlendigimden beri nisanlilikta dahil bir kere gonlumu aldigin oldu mu dedim. Benim icin biseyler yapmak yerine o..lara bakmak pis videolar izlemek daha mi zevk veriyor sana dedim.. Yuzugu cikattirip yere attım. Layigim dengim degilsin dedim. Bana cicek alıyordu. Hepsini kurutup sakliodum. Onlarida cope attim. Iste bu senin degerin artik dedim.

Evlenene kadar tamda boyleydim. Ustesinden gelmedigim sey yoktu. Biz bi badire atlattik bu yuzden Tedirginim. O yollari gecene kadar anamiz ağlıyor. Ama artik dananin kuyruğu koptu.
Ha işte aynen böyle.
Güçlü bi kadın olduğunu o da görsün.
Gül gibi kızları eve kapatıyorlar yerlerinden yurtlarından edip.
Öyle o kadar basit değil her şeyi kabul edip sineye çekmek.

Kizlar ben esime asik bi insanim. Bugun telefonun aramalrinda rus kizlarini aratirken gordum. Bana uzak odun gibi davranan ama sevdigini soyleyen bi erk. Ne desem alır ama ben maldan yana tokum. Yani esyada malda gozum yok. Seveyim sevileyim. Sadik olalimvs... Bugun onu gorunce kontak atti. Cunku daha evvel de görmüştüm. Baya tartismistik. Bu sefer kardesimi getittirecegim onunla memlekete donecegim. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ben onun kolesi miyim. Ceremesini ben sefasini baskalari mi çekecek. Paramparcayim. Mahvolmus bi haldeyim.
Ceremesinı siz çekmişsiniz sefasını neden başkası yaşayacak anlayamadım.Eşiniz bir ilişki mi yaşıyor?

Ha işte aynen böyle.
Güçlü bi kadın olduğunu o da görsün.
Gül gibi kızları eve kapatıyorlar yerlerinden yurtlarından edip.
Öyle o kadar basit değil her şeyi kabul edip sineye çekmek.
Evet malesef. Eve kapatti egitim okul hpsi ertelendi. Onlar sadece evde bi bekci olsun biz istedigimizi yapalim derdindeler.

Ceremesinı siz çekmişsiniz sefasını neden başkası yaşayacak anlayamadım.Eşiniz bir ilişki mi yaşıyor?
Baskasi yaşıyor ailesine yediriyor. İlişki degilde böyle ciplak rus kizlari tarzi seylere bakıyor. Biliyormusunuz bana dizi izletmez ahlakim bozulur diye. Cok hanim hanim oldugumu ve bunun bozulacagindan Korktugunu one surerek tvde dizi acmaz. Zaten dizi film duskunu degilim oyle.

Bi müddet uzaklaşın.
Bakalım nasıl tepki verecek.
Memlekete gitmek istedigimi söyledim. Artik rahatca ne pislik yaparsan yap. Ne edebim ne ahlakim sana es deger olamaz. Kendine kendiin gibi birini bulursun artik. Dedim. Gidecegim. Gitmeyi cok istiyorum icimde kucucuk bile olsa donme hevesi yada dusuncedi yok. Gitsem mi kalsam mi diye de dusunmuyorum. Gitmek icin sabirsizlaniyorum.

ac bizim erkeklerimiz, gozleri ac.
gencecik yasta evleniyorlar, sagi solu gormeden, gezip tozmadan. e bu seferde evlendikten sonra 'uyaniyorlar' ve dunyayi, baska kadinlari merak etmeye basliyorlar.

yani evet, gercekten cok kotu bir durum, kendilerine ait olanin onlara yetmemesi cok uzucu, ama bi yandanda inan kizamiyorum bile..

Allah yardimcin olsun.

açıkçası böyle düşünmek ne kadar doğru?

hepimiz cinsiyet ayrımı yapmadan hepimiz hayatı, cinselliği, gezip tozmayı belli yaşa kadar sınırlı yaşıyoruz; zamanla öğreniyoruz.

insanlar evlilik kararı alırken nasıl ortak bir duygu düşünceye sahip oluyorlarsa bu noktada da aynı hissiyata sahip insanlarla birlikte olmalılar.

e o zaman kadın da merak edip kendisini aşıp aratır, taratır.

ben eşimle öğrenmeyi tercih ediyorsam, nikahtan sonra yada önce o da kendini korumalıdır.

ben 16 yaşındaydım sevgilimi tanıdığımda şimdi 25 yaşındayız. her şeyi birlikte öğrendik.
yeri geldi internetten birlikte ayrı ayrı merak ettiğimiz şeylere birlikte baktık.
çünkü birbirimize karşı net olmak konusunda kararlıyız, allah bozmasın.
evliliğimize kısa bir süre kaldı.

evlendikten sonra gözü açılıp dünya kadınlarını mı keşfe çıkacak?

yok yok...

bizlerin bakış açısı doğru olursa kız evladımızı da, erkek evladımızı da doğru yetiştiririz.

her ne olursa olsun merak ettiğinde dahi eşine karşı dürüst ve sadık olabileceğini, iradeli olacağını beynine kazımalıyız.

umarım hepimiz böyle anneler olur, toplumu düzeltmek için böyle katkılarımız olur.

Memlekete gitmek istedigimi söyledim. Artik rahatca ne pislik yaparsan yap. Ne edebim ne ahlakim sana es deger olamaz. Kendine kendiin gibi birini bulursun artik. Dedim. Gidecegim. Gitmeyi cok istiyorum icimde kucucuk bile olsa donme hevesi yada dusuncedi yok. Gitsem mi kalsam mi diye de dusunmuyorum. Gitmek icin sabirsizlaniyorum.
Hayırlısı olsun.
Konunu takipteyim.

açıkçası böyle düşünmek ne kadar doğru?

hepimiz cinsiyet ayrımı yapmadan hepimiz hayatı, cinselliği, gezip tozmayı belli yaşa kadar sınırlı yaşıyoruz; zamanla öğreniyoruz.

insanlar evlilik kararı alırken nasıl ortak bir duygu düşünceye sahip oluyorlarsa bu noktada da aynı hissiyata sahip insanlarla birlikte olmalılar.

e o zaman kadın da merak edip kendisini aşıp aratır, taratır.

ben eşimle öğrenmeyi tercih ediyorsam, nikahtan sonra yada önce o da kendini korumalıdır.

ben 16 yaşındaydım sevgilimi tanıdığımda şimdi 25 yaşındayız. her şeyi birlikte öğrendik.
yeri geldi internetten birlikte ayrı ayrı merak ettiğimiz şeylere birlikte baktık.
çünkü birbirimize karşı net olmak konusunda kararlıyız, allah bozmasın.
evliliğimize kısa bir süre kaldı.

evlendikten sonra gözü açılıp dünya kadınlarını mı keşfe çıkacak?

yok yok...

bizlerin bakış açısı doğru olursa kız evladımızı da, erkek evladımızı da doğru yetiştiririz.

her ne olursa olsun merak ettiğinde dahi eşine karşı dürüst ve sadık olabileceğini, iradeli olacağını beynine kazımalıyız.

umarım hepimiz böyle anneler olur, toplumu düzeltmek için böyle katkılarımız olur.
Bende onunla herşeyi ogreniim dedim. Cinsellik hakkinda dahi hicbi bilgim yoktu.masallah kendi gayet bilgili arastirmaci olmus zamaninda. Insan yipraniyor. Onsuz da yasayabiliyordum gayet basarili bi hayatim vardi.ben istedim ki esimle beraber yol aliyim onunla kendime kendimize birseyler katiyim. Diyorum ya dogru durust gezmedim bekarken. Esimle geziyim istedim onunla goriyim ilk onda tadiyim herseyi. Ama benim dusuncemle onunki cok farklı imis. :-(

Back
X