• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kemiklerim sızlıyor

Uzuldum adiniza bayramda esim gorevdeyken ben ailemle sefa mi surecegim onu birakmak istemiyorum yanliz demistiniz demekki guvenmiyormussunuz da gozunuz arkada kalacakmis.
Anlasmali demissiniz ne cabuk karar verildi esiniz sizi kaybetmek istemese kendini affetmeniz icin ugrasir cabalar ele ayagina dolasir..hatta ne fedakar bi kadin es demistim esi kadir kiymet bilmeli diye dusunmustum.canim uzulme hakkinda hayirlisi olsun artisini eksisini dusun karar ver.
Evet ben hep boyle dusundum ve davrandim. Cunku yillarca yalniz yasadi. Ve ben evlendigimde onun hayatini bekar hayatindan farkli tutup yasamadigi duygulari yasatmak istedim. Keske bencil olsaydim. Bu kadar önemli olmazdi.Cabuk karar verdik çünkü uzatmanin manasi yok. Gönlümden dusenin gozumden dusenin yanimda isi yok.

Erkek herseyi kesfetsin. Kesfedilmemis kadin alsin. Allah kuranda bile temiz erkeklere temiz kadinlar diyor. Sen git her turun tadina bak. Sonra git el değmemiş bi kizi al.

Anlaşmalı boşanma kararı mı aldınız? :KK43:
Geldi mi kardeşiniz ya da siz yola çıktınız mı?
Gelecek kardeşim. Onu bekliyorum beraber döneceğiz. Cok agir laflar ettim. Hala icimdeki hisler durgunlasmadi. Ona bakmak bile istemiyorum. Bunu yapmamaliydi...

Back
X