Erkek İnfertilitesi Kemoterapi - Lütfen bi bakarmisiniz????

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen yazdıklarını nefes almadan okudum bizi aydınlattığın için tşk ederim herşey gönlünce olsun

Sizden yardım bekliyorum bana ulaşın lütfen

Merhaba o kadar güzel yazmışsınız ki şimdi ki durum nedir acaba eşinizin iyi olmasına sevindim Rabbim şifalar versin

Merhaba o kadar güzel yazmışsınız ki şimdi ki durum nedir acaba eşinizin iyi olmasına sevindim Rabbim şifalar versin
Çok uzun zamandır foruma girmiyordum mesajınızıda şimdi gördüm. Çok şükür biz bu sınavdan mutlu çıkanların arasına katıldık. Doğal yoldan hamile kalıp dünyaya getirdiğim iki oğlum var şuanda araları 27 ay :) biri 4,5 yaşında diğeri 2 yaşı geçti :) darısı sizin başınıza inş. Sizde tedavi sürecindesiniz sanırım inş dondurulmuş embriyo tedaviniz sonunda nasip olur size de evlatlarınıza kavuşmak...

Çok çok geçmiş olsun tekrardan insan bi umutsuzluğa düşünce böyle araştırmalar yapıyor benim eşimin kardeşi kemoterapi aldı onun için bu araştırmalarım çok morali bozulmuştu o dönem dondurdu spermlerini şu an bekar inşâAllah evlendiğinde sizin gibi onun da yüzü güler.
Evet benimde farklı problemlerim vardı doğal yolla hamile kalamıyordum 3. Denememde tutundu ancak kaybettim donmuşlarla devam edicez nasipse Rabbim sizin de evlatlarınızı bağışlasın bize de en kısa zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…