- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
arkadaşlar anlamamış ne demek istediğini ama ben gayet iyi anladım. demek istiyor ki kızın çok sevmesini bahane ederek ayrılmış abisi. erkek milleti çok değer verince kaçacak yer arıyor yani, hepsi böyle bunların
haa biz anlamadık sen anladın
ben abisinde hiç öyle bi hava sezmedim nitekim biz bilemeyiz iki kişinin ilişkisinde neler oldu neler bitti, abisi yeterince zor günler geçirmiş belkide dediği gibi karşısında kör bi aşık değil sağlam bir kadın görmek istiyordu, çünkü hastalığı nüks edebilir, insanların tercihleri kendilerini bağlar
Sizin adınıza üzüldüm kim bilir nasıl canınız yanmıştır ama konu sahibi arkadaşımızın abisinin yaşadıgı durum farklı,konu sahibinin abisi böbrek nakli olmuş ve şuan yeniden diyalize giriyormuş belkide sağlık problemleri yüzünden karşı tarafı üzmemek adına yada onun psikolojisi bozulmasın diye ayrılmak istemiştir.Bu sağlık ne olacagı belli olmaz benim başımda böyle bir olay olsa yani sevdigim insan hasta olmuş olsa hayatta ayrılmam ona her türlü destegi çıkarım.terslenecek bişey yazdığımı düşünmüyorum.
daha önce başıma geldiği için biliyorum demek istedim, kör kütük aşığım diye peşimden koşan kişi ben ona aşık olunca toz oldu ortadan, nasıl can yaktığını bilirim yani.
Sizin adınıza üzüldüm kim bilir nasıl canınız yanmıştır ama konu sahibi arkadaşımızın abisinin yaşadıgı durum farklı,konu sahibinin abisi böbrek nakli olmuş ve şuan yeniden diyalize giriyormuş belkide sağlık problemleri yüzünden karşı tarafı üzmemek adına yada onun psikolojisi bozulmasın diye ayrılmak istemiştir.Bu sağlık ne olacagı belli olmaz benim başımda böyle bir olay olsa yani sevdigim insan hasta olmuş olsa hayatta ayrılmam ona her türlü destegi çıkarım.
​Konu sahibinin yazmış oldugu konu başlıgıyla konu içerigini pek bağdaştıramadım nedense.
arkadaşlar anlamamış ne demek istediğini ama ben gayet iyi anladım. demek istiyor ki kızın çok sevmesini bahane ederek ayrılmış abisi. erkek milleti çok değer verince kaçacak yer arıyor yani, hepsi böyle bunların
tamam haklısınız yanlış anlamış olabilirim, başıma böyle bişey geldiği için oraya odaklandım belki de, ama bu yüzden terslenmeyi hakettiğimi düşünmüyorum. aklına yatmayan yorum yapıldığında tersleyen insanları hiç bi zaman anlamıycam sanırım. bu arada teşekkür ederim
Arkadaşlar. Abimin hasta olduğunu kız öğrendi. Ve herşeye rağmen yanındayım diyo. Ben abimin bunca yıldan sonra önüne gelen mutluluğu istemsne kızıyorum. üzlüyorum. Kızın desteğine rağmen bunu görmezden gelmesinede..Demişsiniz bu seni ilgilendirmez bunu abin bilir diye. Onun iyiliğini en çok isteyenlerden biride benim bu dünyada.. O nasıl benim için iyiyiy güzeli görebiliyosa ben de onun için iyi olanı görebiliyorum tarafsız gözle.. Yani herşeye rağmen yanında olan bir kıza bunu yapmamalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?