- Konu Sahibi evarologlu
-
zamanında yaşananlara, ani misafirlere, sürprizlere "neyse" dediğin icin bu durumdasın; kimseyi suclama...
aynen canım bunu er geç öğrendim ama artık öyle olmucak malesef bu olaydan sonra bunu da anladım daha yeniyim 3 aylık bunu erken anladım belkide bundan sonra herşey eskisi gibi olmuyacak buna eminim
Bilmedigin ve kendimi anlatamamdan dolayi bu yorumunuzu saygiyla karsiliyorum evet benim evime geleni ben cevirmedim gecenin 10 11 de misafirlikten donerken pazar gecesiydi sana cikmicazmi dedi bende utum camasirim oldugumu soyledim gulerekte gelirseniz sizi yorarim dedim bu bir dusuncesizliktir 9gunlul gelindim ve pazar gecesi ve bu olaydan esimin hbri yok sorun olmadi da akabindrkızlar iyi akşamlar şimdi 3 aylık evli kadının kocasının kardeşi gelmeye kalksa 3 aylık yeni evli ne iş denirdi kesin düşüncesizlikle suclanırdı şimdi tam tersi olmuş
konuya yoruma gelince sen kayınvalideni kapıdan geri cevirmiştin ya hatrladınmı _? işte ondan dolayı bence eşinde senin ailene saygı duymuyor yani sap döner keser döner meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?