Kendi aileme yakın oturmak konusunda kararsızım

arkadaşlar konu sahibi çok sevdğim arkadaşm lütfen olumlu şeyler yazmayın giderse çok üzlürm bana acyın:1::1::1::1:

iki tarafa da çok yakın oturmamak en güzeli bencede ama böyle bir şansım yok diyorsan kayınvalidenle anlaşamadığın için taşınmak senin için daha doğru gibi
üstelik eşin ve oğlunda istiyormuş.yani ortada bir engel yok:31:

Öncelikle karar sizin kararınız ama bence annenizin yanına gidin.Hem çalışıp sosyal hayatınız olur.Çocuğunuzda emin ellerde olur gözünüz arkada kalmaz.Hem kayınvalideniz zaten konuşmuyor sizinle yalnız olmaktansa ailenizin yanına gidiniz.Çalışmayı istediğinizden aynı yerde otursanız bile fazla görüşemiyor olacaksın.Yine de en iyi fikir kişinin kendisinindir.

bak cnm ben anneemle aynı sitede oturuyorum karşılıklı ama çok iyi oluyor mesela oglum okuldan gelince beni bulamyınca hemen ananesine geciyor eşimde aynı ve okadar güzel oluyorki tabiki zorluklarıd a var mesela bi misafir gelse orda olmanı istiyolar ama olsun kaynananın yanın da olmaktansa iyidir bende iyki aylemin yanındayım sen idare ettikten sonra ayleni ve eşini sorun olmaz benim eşimde babamların işinde calışıyo ama rabbim bozmasın çok şükür mutluyuz sende düşünme den git bence onlar senin aylen herkez gibi degilki senin canını herkez acıta bilir ama onlar sana kıyamazelin adamları neler yapıyor bizlere bırakalımda aylemizin yaptıgı vız gelir tırıs gider düşünme bence koşa koşa git

arkadaşlar sayenizde kararım netleşti bir aksilik çıkmazsa yazın gidicem kısmetse..yorum yazan herkese teşekkür ederim :66:

Ailemle 5-10 dk. mesafede oturuyorum ben, bugüne kadar bir zararını görmedim, aksine hep faydası dokunur bana, senin ailenle ikişkini dengelemen önemli olan, insanın annesinin karışması kaynana gibi batmıyor ayrıca, ve annene anne karışma diyebiliyorsun yerine göre...kayınvalidenlede kötüymüş aran, uzaklaşmış olursun, işede girersen hayatında epey değişiklik olur. Eşinde oğlunda istedikten sonra sorun yok bence, sende tereddütte kalma boşuna.

bencede anne yaa horoz cülünü ezmezz.eller acımaz ama kendi aylen hiç kıyamaz
bencede taşın kararını degişme eşinide şimdiden ayarlaki sonra sorun cıkmasın

en iyisi iki tarafada uzak olmak ama. taşınmanda bence bi çok avantaj var. çalışırsın çocuğuna annen bakar, bide kira gelirin olur, kayınvalidenden uzaklaşırsın vs vs.. ben olsam bodozlama atlarım.

Back
X