Merhaba… Yakında 6 aylık olacak oğlum. Annemle birlikte yaşıyorum babamı kaybettim covidden ve onu da yanıma aldım. Lohusalığımdan beri çocuk bakımında ciddi problemler yaşadım. Kolikti ve sürekli ağlardı… Ve bu durum annemi mutsuz etmeye başladı. Sürekli surat yapmalar off’lamalar işte bu çocuğun nesi var hasta mı demeler. Aç mı sütün mü yok demeler… O bana sarardı akşam eşim gelince bende eşime. Çocuk sallamicam dedim öyle alıştırmamak için. Bi baktım bigün çocuğu sallıyor. Küçükken bize peyniri zeytini çayı yumurtayı reçeli ne varsa kısacası kahvaltılık karıştırır hepsini öyle yedirirmiş. Benim çocuğuma da yapcağını söyledi. Bende hayır çok iğrenç ben yedirmicem dedim. Ben yedircem anneannesiyim dedi. Bende annesiyim bırakta ben karar veriyim dedim. Ağladı etti surat yaptı. Bana tahammülü sıfır kadının… Bebek olmadan önce mükemmeldi aramız su sızmazdı. Beni lohusalığımda kaç kere yalnız bırakıp gezmelere gitti bi yerlerde kaldı. Ki hiçbir yere gitmezdi takılmazdı çok evcimendi. Bebekten sonra inanılmaz değişti. Tüm bakımı hep bende bebeğimin altını bile almaz. Benim bebek bakımından yana sıkıntım yok. Annemi tanıyamıyorum … Bu arada biz 5 kardeşiz diğer çocuklarına da gider kalır (bebekten sonra..öncesinde gitmezdi) ama benim evim müstakil gibi depremden korktuğu için şimdi gitmiyor hiçbir yere ve bana sarıyor sürekli kavga çıkartıyor…
Önerileriniz var mı?… Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu …
Önerileriniz var mı?… Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu …