• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ayağımı kaydirdim.Dünyam basima yikildi.

Diyelim hiç bir zaman lisanstan mezun olamadın ne olacak?
Yada diyelim kpss den çok iyi puan aldın ama lisanstan mezun olamadığın için ataman da olamaz.
Bu yüzden böyle bir şey söz konusu olamaz.
Mantiken zaten böyle bir kural var ise Osym nin gelmis gecmis en sacma kurali olmuş olur mantiken sacmalik saçması.Ama giremedim farkli yillarda diyenleri de okuyunca benim de fikrim degismeye başladı.

Arkadaşlar her insanin kendine göre bir hayali hedefi olur benim de buydu.2 sene fazlasiyla çalışıp sinava girememek beni zaten yikti.Ikinci bir yikimi nasil kaldiririm bilmiyorum.Girsem kazanamasam neyse okadar aylarimi verdim senelerimi verdim birseyler yapabilmek için.Ilk sinavim 83 du bir umudum vardi bu ikinci sınavda.Kendimce hayaller ışte.Benim durumumda olup da girebilen bir Allahin kulunu bulamadim malesef.

Canim klavuzda ayni senede iki farkli b grubu sinavina girilemez yaziyor ama benim söylediğim şey lisans a girdiysen birdaha hicbir zaman mezun olunmasa da onlisansa girilemeyecegi..
Evet işte bende öyle biliyorum. Önlisansa bidaha girilmez diye
Çünkü ben zamanında onlisansdan mi girsem lisansdan mı diye konuşurken iyi karar ver birine girdinmi diğerine bidaha giremezsin demişlerdi ünv son senede 1 dersim kalmisti hani 2 sene geçerliliği varya bende lisansdan girdim seneler once

Evet işte bende öyle biliyorum. Önlisansa bidaha girilmez diye
Çünkü ben zamanında onlisansdan mi girsem lisansdan mı diye konuşurken iyi karar ver birine girdinmi diğerine bidaha giremezsin demişlerdi ünv son senede 1 dersim kalmisti hani 2 sene geçerliliği varya bende lisansdan girdim seneler once
İnşallah ayni seneler için geçerlidir diyorum yoksa zor durumda kalacagim.Sana en azindan soykeyen olmuş hadi ben salagim bilmeden gittim okadar insanla konuştum şöyle şöyle yapacagim diye bir kisi de demedi öyle yaparsan boyke böyle olur diye ah ah

Sinavi bilmiyorum da ben de 15 haftalik hamilelik kismiyla ilgili bi sey soracağım belki alakasiz gelecek ama.

Hamileyken nasil bu kadar cabalayabildin? Ben 7 haftalik hamileyim kılımı kıpırdatmaya halim yok. Bulantilar günlük hayatimi bile etkiledi ölü gibiyim. Sen de öyle olmadi mi hic?
Ben de kpssye sanirim 10 11 haftalik hamileyken girmistim. Mide bulantili zamanlarimdi ve ne calisabildim,ne sinav esnasinda sorularla ilgilenebildim.. ya kusmadan cikiyim su snavdan nolur..falan olmustum :/ Zordu cidden.. e haliyle dusuk bi puan almistim .. bi ise yaramadi. Hic girmesem ondan iyiymis..

Lisansın son sınıftayken kpss lisans sınavına girdiğin için kabul edilmiyordur. lisans sınavına girmen için Lisanstan mezun olman gerekmiyor. Açıkcası düzeltileceğini düşünmüyorum . Lisans kpss çalış ...

Önce lisans a girip sonra önlisans a mi girdiniz?B grubu muydu ikisi de yani cift yillarda yaoilan kpss.Bazi bölümlerin girme şansı var yani lisans mezunu olsan da onlisans saglik diploman varsa iki düzeye de girebiliyorsunuz.Siz saglik mi okudunuz?Cevap verirseniz sevinirim
Lisanstan mezun olana kadar elinde en son hangi diploman varsa onun kpss grubu sınavına girersin. Önlisanstan mezunsan ortaöğretime, lisanstan mezunsan önlisansa giremezsin. Sen de önlisans diploması var anlaşılan, lisanstan mezun olana kadar önlisans kpss senin için aktif. B grubuydu sanırım osym sayfasından takip etmelisin zaten şartlara uyuyorsan sınav başvurun kabul ediliyor. Bnm önlisans tasarımdı lisans ekonomiydi kpssyle daha fazla uğraşmadım çünkü hep hüsran. Devlet bize bahmiiirrr bırah bırah bırah alternatif üret kamuya başka türlü girmeye çalış kpss şartı olmadan da alımlar oluyor.

lisans kpss ye okuyor olarak gözüküp girmişsindir son sene okyuan öğrenciler lisanstan atansın mağdur olmasın diye veriliyor o hak. Eğer atansaydın ve mezun olma ihtimalin olmasaydı zaten kadron yanardı gidemezsin. Şuan mezun olarak gözükmüyorsun dondurmuşsun. Önlisans kpss başvurularında önlisans mezunu olarak girersin gayette. ösym Aday işlemelerine bak istersen eğitim bilgilerine ne mezunu olarak göründüğün orada yazar. Bence sıkıntı olmadan girersin önlisansa.

lisans kpss ye okuyor olarak gözüküp girmişsindir son sene okyuan öğrenciler lisanstan atansın mağdur olmasın diye veriliyor o hak. Eğer atansaydın ve mezun olma ihtimalin olmasaydı zaten kadron yanardı gidemezsin. Şuan mezun olarak gözükmüyorsun dondurmuşsun. Önlisans kpss başvurularında önlisans mezunu olarak girersin gayette. ösym Aday işlemelerine bak istersen eğitim bilgilerine ne mezunu olarak göründüğün orada yazar. Bence sıkıntı olmadan girersin önlisansa.
Canim önlisans mezun lisans okuyor gozukuyorum osym de.Ama çoğu kisi farketmez mezun olmaman.Birkez girdign için birdaha onlisansa giremezsin diyorlar

oysm nin sitesinde sinav giris klavuzlari var oraya gir once ki sinavlarin giris kosullari bolumunde net bi sekilde yazar bimere yazana kadar oraya baksana

oysm nin sitesinde sinav giris klavuzlari var oraya gir once ki sinavlarin giris kosullari bolumunde net bi sekilde yazar bimere yazana kadar oraya baksana
Bimer'den bugün cevap geldi klavuzu inceleyin yazmis zaten detaylarıyla okumuştum ama benim sorumun cevabi malesef yok.Sadece ayni senelere ait iki farkli b grubu sinavi puani olamaz yaziyor benim konumla biraz alakali olarak.Ama lisansa giren birdaha hicbir sekilde Önlisans'a giremez diye birsey okumadim.

ben sizin dediğiniz gibi birşey duymadım, sadece lisans mezunu biri kesinlikle önlisans kpss'ye giremez diye biliyorum bunu da herkes biliyor zaten. mesela ben lisans mezunuyum, önlisanstan giremiyorum. sadece bunu biliyorum bir de aynı senede iki farklı aynı grup sınavına mı giremiyordunuz, tercih mi yapamıyordunuz neydi öyle bişey vardı. yani şey gibi herhalde, mesela 2018'de b grubu lisans sınavına girip de 2018 b grubu önlisans sınavına giremiyorsunuz, ikisinden birini seçmeniz lazım diye.

olmazsa da olmaz hanımefendi neden dünyayı dar ediyorsunuz ki kendinize? o eşinizin de şikayet edeceğine çabanızı takdir etmesi lazım, valla yaranılmaz bu erkeklere, kadın karnı burnunda ders çalışıcam diye ölüyor resmen. oluyorsa olur olmuyorsa olmaz yani.

ben sizin dediğiniz gibi birşey duymadım, sadece lisans mezunu biri kesinlikle önlisans kpss'ye giremez diye biliyorum bunu da herkes biliyor zaten. mesela ben lisans mezunuyum, önlisanstan giremiyorum. sadece bunu biliyorum bir de aynı senede iki farklı aynı grup sınavına mı giremiyordunuz, tercih mi yapamıyordunuz neydi öyle bişey vardı. yani şey gibi herhalde, mesela 2018'de b grubu lisans sınavına girip de 2018 b grubu önlisans sınavına giremiyorsunuz, ikisinden birini seçmeniz lazım diye.

olmazsa da olmaz hanımefendi neden dünyayı dar ediyorsunuz ki kendinize? o eşinizin de şikayet edeceğine çabanızı takdir etmesi lazım, valla yaranılmaz bu erkeklere, kadın karnı burnunda ders çalışıcam diye ölüyor resmen. oluyorsa olur olmuyorsa olmaz yani.
Ben de resmi yerlerde sizin yazdığınız gibi okudum ama çok gruplara, form sitelerine sordum kesin bilgi hicbir zaman giremezsiniz gibi cevaplar gelince ben se tedirgin oldum.Zaten 2 sene bu yuzden kayboldu şimdi herseyi toplamış calismaya başlamışken böyle bir durumla karşılaşınca cidden uyku uyuyamaz oldum.Kafamda bu olayi cok fazla büyüttüm.Yoksa eşimle alakali değil gerçekten ben bunu kendim için başarmak istiyorum.

Ben de kpssye sanirim 10 11 haftalik hamileyken girmistim. Mide bulantili zamanlarimdi ve ne calisabildim,ne sinav esnasinda sorularla ilgilenebildim.. ya kusmadan cikiyim su snavdan nolur..falan olmustum :/ Zordu cidden.. e haliyle dusuk bi puan almistim .. bi ise yaramadi. Hic girmesem ondan iyiymis..
Kacinci haftada duzeldin peki?

Back
X