Kendi ayaklarımın üzerinde durma vakti!

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Öncelikle co5k teşekkür ederim her konuda sıkıntıma ortak olup bana fikirler verdiğiniz için ve hayatımın kendim icin dönüm noktasına ihtiyacim var. Eşimin ilgisizliginden çok sıkıldım düzelmek bilmeyen evliliğimden kafa yormaktan, evliliğim sürsün diye taktiklerden çok sıkıldım, burada anlattıktan sonra çoğunuzun yorumlariyla birlikte aklımı başıma aldm çalışmaya başlıcam ama önce bir konuda uzmanlaşmak eşimin beni farketmesini beklemektense artık ona hiçbir konuda ihtiyacım kalsın istemiyorum . Arkadaşlar geçen gün güzellik uzmanlığı na takıldı gözüm kendimi o konuya yönelir sem iyi hissederim en azından bir meslek olur diye düşündüm ama bu konuda hiçbir fikrim yok nedır ne değildir kursuna gitmeyi düşünüyorum. Sizce iyi mi düşünüyorum. ? Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilecekler var mı aranızda?

Bence biraz ilginizin olması şart o işe, var mı?
Ben mesela bakım, maske bilmem ne bilmem ve ilgim yoktur..
Yapamam bu yüzdenn..
Kolaylıklar ve başarılar dilerim..

Bence biraz ilginizin olması şart o işe, var mı?
Ben mesela bakım, maske bilmem ne bilmem ve ilgim yoktur..
Yapamam bu yüzdenn..
Kolaylıklar ve başarılar dilerim..
Uğraşmayı çok severim ilgilenirim yani hoşuma gider ilgimi çeken konular fakat bazı şeyler güzel görünür içine girince hüsrandır ya o yüzden aslında korkum

İlginiz varsa kurs çok iyi gelecektir .
Zaten kursun hocaları bu işi seven iyi öğrencileri iyi yerlere yerleşmesine yardımcı olurlar genelde .
Sizin için çok iyi .
Ha keza yine bir meslek lisesinde meslek eğitimi tamamlamak için sadece meslek dersi alabilirsiniz :)Meslek lisesi eğitiminden sonra kalfalık mertebesine yükselirsiniz :-)
Ek olarak iş yeri açma ve usta öğreticilik belgesi alırsınız ama toplam da 3 yılınızı alır .

İlginiz varsa kurs çok iyi gelecektir .
Zaten kursun hocaları bu işi seven iyi öğrencileri iyi yerlere yerleşmesine yardımcı olurlar genelde .
Sizin için çok iyi .
Ha keza yine bir meslek lisesinde meslek eğitimi tamamlamak için sadece meslek dersi alabilirsiniz :)Meslek lisesi eğitiminden sonra kalfalık mertebesine yükselirsiniz :-)
Ek olarak iş yeri açma ve usta öğreticilik belgesi alırsınız ama toplam da 3 yılınızı alır .
Olsun hiç farketmez yeterki bi şekilde kendi ayaklarımın üzerinde durabileyim bir kadın olarak :rapci:

Back
X