- Konu Sahibi ataturkcuyumben
merabalar kk da cok aktif deılım ama baslıgı gorunce yazmak zorunda hıssettım..burclara takılma evet herkes burcunu yansıtmaz yukselenı vesairesi var buna da evet ama bu ıkılının ıyı anlasamadığı cok zikredilir senın de duydugun gıbı..ben de senın gıbı balığım ve kocam da 16 subat doğumlu bır kova..yaklasık 3 yıllık evlıyız ve ınan bız tanıstığımız gunde tartıstık daha dun de tartıstık..sevgınız ne alemde dersen bırbırımızı gercekten cok sevıyoruz 2-3 kere bosanmanın esıgınden donduk ama kopamadık bırbırımızden.onumuz bellı deıl cunku kısılıklerımız catısıyor hıc bırbırımıze gore deılız ama cok ama coooooooooooooook sevıyoruz..o da dısarda arkadasları tarafından yada yenı tanıstıgı ınsanlar tarafından cok sevilir ben de ama yanyana gelince kedi kopek oluyoruz..bence arkadasına bıraz sans ver sevgılı olarak dene ama ılıskın nasıl baslarsa oyle devam eder bunu unutma! birseyler yolunda gitmezse eger özellıkle kısılık catısmaları olursa arkana bakma kaç derim cunku inan bana evlilik dısrıdan gorundugu kadar pembe renklı seker tadında bır müessese deil tabıkı cok cok guzel yonleri de var..bi abla tavsiyesi cok cok dikkat et..ve asla ama asla acele etme