kendi balık,eşi kova olan var mı aranızda?

merabalar kk da cok aktif deılım ama baslıgı gorunce yazmak zorunda hıssettım..burclara takılma evet herkes burcunu yansıtmaz yukselenı vesairesi var buna da evet ama bu ıkılının ıyı anlasamadığı cok zikredilir senın de duydugun gıbı..ben de senın gıbı balığım ve kocam da 16 subat doğumlu bır kova..yaklasık 3 yıllık evlıyız ve ınan bız tanıstığımız gunde tartıstık daha dun de tartıstık..sevgınız ne alemde dersen bırbırımızı gercekten cok sevıyoruz 2-3 kere bosanmanın esıgınden donduk ama kopamadık bırbırımızden.onumuz bellı deıl cunku kısılıklerımız catısıyor hıc bırbırımıze gore deılız ama cok ama coooooooooooooook sevıyoruz..o da dısarda arkadasları tarafından yada yenı tanıstıgı ınsanlar tarafından cok sevilir ben de ama yanyana gelince kedi kopek oluyoruz..bence arkadasına bıraz sans ver sevgılı olarak dene ama ılıskın nasıl baslarsa oyle devam eder bunu unutma! birseyler yolunda gitmezse eger özellıkle kısılık catısmaları olursa arkana bakma kaç derim cunku inan bana evlilik dısrıdan gorundugu kadar pembe renklı seker tadında bır müessese deil tabıkı cok cok guzel yonleri de var..bi abla tavsiyesi cok cok dikkat et..ve asla ama asla acele etme

Ben oglak burcuyum kova biriyle ciktim ama cidden terstik. Ben guvenmek isterim o hic guven vermedi. Ben pes ettim o sonradan iyi oldu. Capkin olduklarini biliyorum ama. 3 kova biliyorum ve hepsi de boyleydi. Ama tum kova erkekleri ayni olamaz. Seninki belki farklidir

bir ilişkiye başlamak üzreyim sanırım. yıllardır tanıdığım biri . üniversitede çok aşıktım ona. sonra başkaları geldi gecti hayatımızdan ve birgün yollarımız kesişti yeniden.

hep evlilikten bahsediyordu ve bugun askere gitti :( kafamı bulandıran tek şey burcu. kova burçlarıyla pek geçinemem bir balık olarak. bir de cevreden duyduğum kadarıyla sadakatsiz oluyorlarmış :(

sizin cevrenizde var mı bu burçtan evlilik yapmış olanlar? uyumları nasıl?

lütfen yardımcı olun bayanlar hayatımın kararını vereceğim çünkü..

Buyrun o bnm, ben balığım eşim kova burcu ve 6 senedir birlikteyiz.. Evet kova erkeği zordur biraz her olayda zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarır, ben şaşıp kalırım :53: Ama burçların çok önemli olduğunu düşünmüyorum, karşılıklı anlayış, fedakarlık, saygı, sevgi olduktan sonra her ilişki yürür, takma kafana burçları :10:

yükseleniyle ayrı düşünme bence burçları, ben de kovayım çok sadığım ama çok duygularımla hareket etmem daha doğrusu belli edemem. ayrıca katırdan beter inadım var. ama yükseleniminde çok etkili olduğunu hissediyorum.
birini seviyosan burcu yüzünden vazgeçmek yanlış olur. evlenince zaten aksi mümkün değil illa tartışma çıkıyo.
benim eşim koç/ başak allahım bir titizlik abidesi beni hasta ediyo ama seviyorum gene de. yıkasın dursun balkonları napayım :27: o yüzden ayrılacak halim yok heralde.

Eşimin eski eşinin burcu kova ve eşimi en yakınıyla aldatmış..burçlarla yaşarsak "kova"güvenilmez dememiz lazım..ama bunun burçlarla hiç bi ilgisi yok,bu tamamen "karakterle"ilgili bişey..burçlara takılıp kalmayın derim,hayatınızı yönlerdirirken daha önemli şeyleri baz alın.

merabalar kk da cok aktif deılım ama baslıgı gorunce yazmak zorunda hıssettım..burclara takılma evet herkes burcunu yansıtmaz yukselenı vesairesi var buna da evet ama bu ıkılının ıyı anlasamadığı cok zikredilir senın de duydugun gıbı..ben de senın gıbı balığım ve kocam da 16 subat doğumlu bır kova..yaklasık 3 yıllık evlıyız ve ınan bız tanıstığımız gunde tartıstık daha dun de tartıstık..sevgınız ne alemde dersen bırbırımızı gercekten cok sevıyoruz 2-3 kere bosanmanın esıgınden donduk ama kopamadık bırbırımızden.onumuz bellı deıl cunku kısılıklerımız catısıyor hıc bırbırımıze gore deılız ama cok ama coooooooooooooook sevıyoruz..o da dısarda arkadasları tarafından yada yenı tanıstıgı ınsanlar tarafından cok sevilir ben de ama yanyana gelince kedi kopek oluyoruz..bence arkadasına bıraz sans ver sevgılı olarak dene ama ılıskın nasıl baslarsa oyle devam eder bunu unutma! birseyler yolunda gitmezse eger özellıkle kısılık catısmaları olursa arkana bakma kaç derim cunku inan bana evlilik dısrıdan gorundugu kadar pembe renklı seker tadında bır müessese deil tabıkı cok cok guzel yonleri de var..bi abla tavsiyesi cok cok dikkat et..ve asla ama asla acele etme

umarım yürütebilirsiniz evliliğinizi. peki eşinizin öne çıkan özelliklerini yazar mısınız? ve en çok hangi nedenle çatışıyorsunuz?

Back
X