- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
-
hiçde öyle değil kovayım özgürlüğüme düşkünüm sıkmaya gelememKova erkekleri çok yönetilebilir tipler der teyzem Ben burçlardan çok anlamıyoürum Ama kovalar öyleymiş Zıtlıkları ortadan kaldırın onu kendinize uydurun
Erkeği dedim Kadınıyla erkeği çok zıt Evet teyzem de kova Ve tam da dediğin gibi Kova kadını öyle oluyohiçde öyle değil kovayım özgürlüğüme düşkünüm sıkmaya gelemem
Tam dert degil de, kafam takildi mi takiliyor sadece hepsi bu. Belki illa oyle olmasi gerekmez anlasabilen vardir diye sormak istedimBumu derdiniz?
Kesinlikle oyle, ben de gecen bunu dusundum. Kotu huylarimdan vazgecme cabasi. Hunuz yasim kucuk belki daha kolay olur. Takintili ve kiskancim. Zor ama olmaz diye bi sey yoktur herhalde. Cok tesekkurler..Ben burçlara inanmakla birlikte, hayatımı yönlendirmesine izin vermem. Felaket tellallarını dinlemeyin. Ama burçlarla ilgili bilginizi lehinize kullanabilirsiniz. Örneğin kendiniz hakkında bildiğiniz kötü yönleri törpülemeye çalışın veya sevgilinizin huy olarak size ters gelen tepkilerini önceden tahmin edin. Her burcun temel özelliklerine ek olarak kişinin yetiştiriliş biçimi, eğitimi, ailesi bile fark yaratabiliyor.
Laf aramızda Kova zor bir burçtur. Allah kolaylık versin.
Yeniyim burda, gebelde bdv okuyorum. Yanlis yere konu acmissam ilgili basliga tasirlar.bir derdim var'ın seyri iyiden iyiye değişiyor
Birimiz ak der bazen birimiz kara. Hic akla gelmeyecek fikirleri vardir. O fikirlere alismak mesela. Insan olaya hic bu acidan bakar mi be dedirtir. Bir de su kiskanclik konulariNe gibi konularda zıtlaşıyorsunuz ki mesela? Netten okuduklarınıza değil ama yaşadıklarınıza bakıp tarafsız analiz etmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?