Kendi boga esi/sevgilisi kova olanlar bakabilir mi

Bizim de boyle. Bu kovalarda azcik da olsa sıkıntiya gelemiyor yahu. Size de mutluluklar dilerim

**
Ben kova burcuyum boga burcu bir sevgilim yok ama kız kardeşim var Genelde kız kardeşimle hiç anlaşamayız kendisi dagınık , çok rahat biridir bende tam tersiyimdir alıngan ve takıntılıymdır. O yüzden pek anlaşamam:) Uyum zor oluyor aynen ama burçlara tabikide inanma sonuçta her insanın kendine has onu o yapan özellikleri vardır.
Kova burcu iyidir ama kendimden biliyorum bence hayet eglenceli bir cift olabilrsnz cunku biz kardeşimle anlaşamazsakta cok makarayızdır ve cok eğleniriz

Kiz
kiz kardesiyle anlasanlar bence kardes olamaz ya. En keyifli kismi zaten o 2 dk sonra barisilir. Ama evet beraber egleniriz, guleriz. :):)

Kadın kova- erkek boğa tanıdığım evli çift var, çok mutlular, evlilikleri gayet iyi.

Ben Yengecim, eski sevgilim kova, kova erkeği gerçekten de ömür törpüsü ama Boğa bizden daha net, daha becerikli bir burç, daha iyi anlaşabilir sanırım.

Ah, ah Kova Yengeci canından bezdirir. Ben de Yengecim.

Siz bogasınız eşiniz kovaymış ama ay yükselen burçlarda var . Belki onlar zıtlık yaratmıyordur . Hemen biz zıttız anlaşamıyoruz dememelisiniz .

Yok yok demiyorum, bir sekilde goturuyoruz zaten. Alcalan burclara bile baktim. Ay burcumda kovaymis neyseki. Tesekkurlerr
Siz bogasınız eşiniz kovaymış ama ay yükselen burçlarda var . Belki onlar zıtlık yaratmıyordur . Hemen biz zıttız anlaşamıyoruz dememelisiniz .

aksine çok rahatız biz ya, ben yemek yapıyorsam hemen kalkar gelir yardıma, çamaşır atmışsam bir bakmışım asılmış bile, ya da kuruduysa yerlerine kaldırmış :)
Bi an ben mi yazdim bunu diye baktim :)
masallah size de bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…