- 2 Ocak 2023
- 8
- 1
- 16
- 35
- Konu Sahibi beautylife035
uzun süredir böyleyim hep kendimi frenliyorum ne olacak bu durum acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilgi duymanız normal bence. Çünkü kadın bedeni erkeklerinkinden kat kat güzel ve estetik.uzun süredir böyleyim hep kendimi frenliyorum ne olacak bu durum acaba
Kaç yaşındasınız?uzun süredir böyleyim hep kendimi frenliyorum ne olacak bu durum acaba
evet üstte belirtim estetik ve zarif canlılarız, ama toplum her şeye at gözlüğüyle baktığı için insanların kendi hislerine ve çizgilerine saygı bile duymuyolar, yeri geliyo ben bile etkilenebiliyorum hemcinslerimden. bu gayet normal. keşke herkes saygı duymayı öğrenebilseEvet ilgi duymanız normal bence. Çünkü kadın bedeni erkeklerinkinden kat kat güzel ve estetik.
Kesinlikle öyle. Lezbiyen ya da biseksüel olduğunu ailesine, arkadaşlarına anlatamayan, bundan çekinen, özellikle lise dönemi kimlik karmaşası yaşayan dışlanacağı için bu düşüncelerini,hislerini bastıran birçok kadın olduğunu düşünüyorum.evet üstte belirtim estetik ve zarif canlılarız, ama toplum her şeye at gözlüğüyle baktığı için insanların kendi hislerine ve çizgilerine saygı bile duymuyolar, yeri geliyo ben bile etkilenebiliyorum hemcinslerimden. bu gayet normal. keşke herkes saygı duymayı öğrenebilse![]()
toplumumuz sağolsun, hislerin normal olduğunu kabullenseler en önemlisi bunun sadece iki kişi arasında rızaya dayalı bir şey olduğunu bile kabul etseler her şey çok güzel olabilirKesinlikle öyle. Lezbiyen ya da biseksüel olduğunu ailesine, arkadaşlarına anlatamayan, bundan çekinen, özellikle lise dönemi kimlik karmaşası yaşayan dışlanacağı için bu düşüncelerini,hislerini bastıran birçok kadın olduğunu düşünüyorum.
Bizde meme , kalça ne ararsan var :) gerçi ben zayıf olduğum için fiziğim tam istediğim gibi değil ama dışarı çıkarken etrafıma bakıyorum, çok güzel bakımlı,kendine dikkat eden kadınlar var. Bir de erkeklere bakıyorum tek sahip oldukları şey penis :)toplumumuz sağolsun, hislerin normal olduğunu kabullenseler en önemlisi bunun sadece iki kişi arasında rızaya dayalı bir şey olduğunu bile kabul etseler her şey çok güzel olabilir
erkolar yetersiz kalabiliyo bazı konularda yaBizde meme , kalça ne ararsan var :) gerçi ben zayıf olduğum için fiziğim tam istediğim gibi değil ama dışarı çıkarken etrafıma bakıyorum, çok güzel bakımlı,kendine dikkat eden kadınlar var. Bir de erkeklere bakıyorum tek sahip oldukları şey penis :)
Bizde meme , kalça ne ararsan var :) gerçi ben zayıf olduğum için fiziğim tam istediğim gibi değil ama dışarı çıkarken etrafıma bakıyorum, çok güzel bakımlı,kendine dikkat eden kadınlar var. Bir de erkeklere bakıyorum tek sahip oldukları şey penis :)
varsa da bize denk gelmiyo ya glb ama sporla ilgilenenlerin kalçaları güzel evetniye öyle dedinki kitap gibi çok adam var oku oku bitmez penisin yanında kalçada var onuda yabana atmamak lazım
Benim karşıma çıkanlar odun oluyor genelde. Bir tek seks yapmak için işe yarıyorlar işte. Ama istedikleri kadar uğraşsınlar kadınlar gibi doğal güzelliğe sahip değiller.niye öyle dedinki kitap gibi çok adam var oku oku bitmez penisin yanında kalçada var onuda yabana atmamak lazım
Bu sitede bazı konuların sırf tartışma sebebi olsun diye açıldığını düşünüyorum. Frenliyorsan frenle yoksa git seviş seni engelleyen ne?uzun süredir böyleyim hep kendimi frenliyorum ne olacak bu durum acaba
Konu sahibi 2023 kayıtlı. Hesabına baktım açtığı tek konu bu. Başka bir mesajı, yorumu yok. Hesap şüpheli.Bu sitede bazı konuların sırf tartışma sebebi olsun diye açıldığını düşünüyorum. Frenliyorsan frenle yoksa git seviş seni engelleyen ne?
Kendine birini arıyor olabilirKonu sahibi 2023 kayıtlı. Hesabına baktım açtığı tek konu bu. Başka bir mesajı, yorumu yok. Hesap şüpheli.
Evet olabilirKendine birini arıyor olabilir
Ama pek buraya girip takılma alışkanlığı yok gibiEvet olabilir
Konu açıp gitmişAma pek buraya girip takılma alışkanlığı yok gibi