- 17 Ekim 2023
- 2.290
- 2.863
- 63
- Konu Sahibi beautylife035
Ergen de değil 35 yaş üye olalı 2 yıl olmus hemen hemenKonu açıp gitmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ergen de değil 35 yaş üye olalı 2 yıl olmus hemen hemenKonu açıp gitmiş![]()
Bazen yaş bilgilerini farklı yazanlar oluyor. Ama lezbiyen ya da biseksüel ise olabilir yani. Yönelimi farklı olan insan çok sonuçta.Ergen de değil 35 yaş üye olalı 2 yıl olmus hemen hemen
Aman Allah korusun benden uzak olsunBazen yaş bilgilerini farklı yazanlar oluyor. Ama lezbiyen ya da biseksüel ise olabilir yani. Yönelimi farklı olan insan çok sonuçta.
+1Yorumlar kafayi yemis. Kadin vücudu estetikmis zarifmis bla bla. Uctunuz heralde.
Lezbiyenlere saygim var tabiki, ama bôyle herkesin bu tür olayi normallestirmisini lezbiyen olmadigi halde bu tzr cevaplar vermesi hasta kafadan fazlasi degil bana göre.
Lezbiyenliğe saygısı varmış da bla bla bla...Yorumlar kafayi yemis. Kadin vücudu estetikmis zarifmis bla bla. Uctunuz heralde.
Lezbiyenlere saygim var tabiki, ama bôyle herkesin bu tür olayi normallestirmisini lezbiyen olmadigi halde bu tzr cevaplar vermesi hasta kafadan fazlasi degil bana göre.
Hay ağzına sağlık.Yorumlar kafayi yemis. Kadin vücudu estetikmis zarifmis bla bla. Uctunuz heralde.
Sapiksan sapiksin yapacak bir sey o. Benim ve cevreminîyle muhabbetleri yok kesinlikle.Lezbiyenliğe saygısı varmış da bla bla bla...
Kadın memesi görünce libidom tavan yapmıyor mesela benim, ağzımın suları da akmıyor. Sen aynada kendine bakınca beğenmiyor musun kadın olarak mesela ? Bu da onun gibi bişey.
Kadınlar arasında en fazla dönen muhabbet kalça ya da memeler üzerine olur genelde, güler eğleniriz. Ayrıca her kadının vücudu da estetik değildir
Yazmayı öğrenince uğraşırsın. Bir de anlamayı..Sapiksan sapiksin yapacak bir sey o. Benim ve cevreminîyle muhabbetleri yok kesinlikle.
Senin gibi tiplerde bana yazmasin, sapik ve cahilerle igrasamam!
Ceza da almış dahada gelmez artıkKonu açıp gitmiş![]()