Kendi dengim olan biriyle mi evlenmeliyim?

cocugunuzun yaninizda olmama ihtimalini nasil dusunebiliyorsunuz ? hem boyle bir ihtimali goze almissiniz bir de karsiniza cikacak olan adaylarda kriter belirlemeye calisiyorsunuz. oncelik cocuk degil koca sanirim sizde. evladim uyurken bile ozluyorum, yanina gidip koklayarak opuyorum ben onu. bin erkek gelse yavrumun bir sac teline degismem. nasil anneler var ya su dunyada.

8 yıl olmuş boşanalı eski eş evlenmiş mutlu mesut yaşarken ben neden evlenmeyeyim 10 ay evli kalmıştım evliliği yaşadım sayılmaz ki bende sevmek sevilmek istiyorum annem çok kuralcı bana karşı ve eve çok fazla misafir geliyor kendime ait odam bile yok kendi düzenim olsun istiyorum kendi evim olsun bi erkek tarafından sevileyim istiyorum

Çocuk bırakılır mı ya..çocuğun size ihtiyacı var sizin bir kocaya değil..Ben de boşandım 2 çocuğumla gül gibi yaşayıp gidiyorum,onlardan ayrı bir yaşam düşünemiyorum
Çocuğu yabancı ellere mi bırakcam ben çalıştım çocuk benden çok annemi gördü anneme alıştı annem tüm çocuklarından daha fazla seviyor

Sokağa mı atcam diyorum annem daha çok düşkün ben çalıştım yıllarca çocukta anneme düşkün

Sadece 10 ay evli kaldım diye ömür boyu evlenmeyecek miyim benim hakkım yok mu sevmeye sevilmeye benimde ihtiyaçlarım var ayrıca anne evinde rahat değilim kendime ait bir odam bile yok ayrı yaşamak istiyorum kız çocuğu anne babasından ayrı yaşamaz deyip izin vermiyorlar ne yapayım ben bir ömür bekar mı durayım

Yanıyorsun galiba? Utanman yok mu sen keyfi mi yaptın çocuğu? Sorumluluğu almayacaktin ne diye korunmadın? Pes vallahi!!!
Belki eski eş zorla çocuk yaptırmıştır nerden biliyorsunuz ayrıca saygılı olun o nasıl bi üslup öyle

Sokağa mı atcam diyorum annem daha çok düşkün ben çalıştım yıllarca çocukta anneme düşkün
Annenizin düşkün olması o çocuğu annesinin sizin olduğunuzu değiştirmez!
O ÇOCUĞUN ANNESİ SİZSİNİZ
Kalbinde hiç kapanmayacak yaralar açıyorsunuz.
Açık açık istemiyorsunuz ne diyelim ki
Daha ortada aday bile yokken çocuğu anneye bırakma peşindesiniz. Belki bulacağınız kişi kabul edecek ama siz bunu tercihinizin arasına bile koymuyorsunuz

Yanıyorsun galiba? Utanman yok mu sen keyfi mi yaptın çocuğu? Sorumluluğu almayacaktin ne diye korunmadın? Pes vallahi!!!
Yabancı ellere mi bırakcam evlensem zaten yakın bi yerde otururum sürekli alırım yanıma ayrıca ben değil annem vermiyor çocuğu bilmeden yorum yapmayın

Evlenmenize kimse birşey demiyor hanımefendi!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…