cocugunuzun yaninizda olmama ihtimalini nasil dusunebiliyorsunuz ? hem boyle bir ihtimali goze almissiniz bir de karsiniza cikacak olan adaylarda kriter belirlemeye calisiyorsunuz. oncelik cocuk degil koca sanirim sizde. evladim uyurken bile ozluyorum, yanina gidip koklayarak opuyorum ben onu. bin erkek gelse yavrumun bir sac teline degismem. nasil anneler var ya su dunyada.Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım bu evlilikten bir çocuğum var bir daha evlilik düşünürsem çocuklu biriyle mi düşünmeliyim eğer çocuksuz biri olursa bunu ileride yüzüme karşı vurur mu? Sizce kendi dengimle mi evlenmeliyim? Annem diyor ki evlenirsen çocuğu vermem çocuk benim yanımda kalsın eğer böyle bir şey olursa benim çocuğum yanımda olmayacaksa karşı tarafında çocuğunun olmamasını isteme hakkım var mı sizce?
8 yıl olmuş boşanalı eski eş evlenmiş mutlu mesut yaşarken ben neden evlenmeyeyim 10 ay evli kalmıştım evliliği yaşadım sayılmaz ki bende sevmek sevilmek istiyorum annem çok kuralcı bana karşı ve eve çok fazla misafir geliyor kendime ait odam bile yok kendi düzenim olsun istiyorum kendi evim olsun bi erkek tarafından sevileyim istiyorumEvlenmek zorunda mısınız? Artık çocuğunuz var ne güzel anneniz de destek size hayatınıza elbet biri girecek aşkı ilişkiyi yaşayın çocuğunuzla aynı eve sokmak evlenmek zorunda değilsiniz. Gidin gezin dışarıda yaşayın hem heyecanlı olur evliliğe gerek yok
Benim görüşüm çocuğum olduğu için düşüncem böyle artık.
Çocuğu yabancı ellere mi bırakcam ben çalıştım çocuk benden çok annemi gördü anneme alıştı annem tüm çocuklarından daha fazla seviyorÇocuk bırakılır mı ya..çocuğun size ihtiyacı var sizin bir kocaya değil..Ben de boşandım 2 çocuğumla gül gibi yaşayıp gidiyorum,onlardan ayrı bir yaşam düşünemiyorum
Sokağa mı atcam diyorum annem daha çok düşkün ben çalıştım yıllarca çocukta anneme düşküncocugunuzun yaninizda olmama ihtimalini nasil dusunebiliyorsunuz ? hem boyle bir ihtimali goze almissiniz bir de karsiniza cikacak olan adaylarda kriter belirlemeye calisiyorsunuz. oncelik cocuk degil koca sanirim sizde. evladim uyurken bile ozluyorum, yanina gidip koklayarak opuyorum ben onu. bin erkek gelse yavrumun bir sac teline degismem. nasil anneler var ya su dunyada.
Yanıyorsun galiba? Utanman yok mu sen keyfi mi yaptın çocuğu? Sorumluluğu almayacaktin ne diye korunmadın? Pes vallahi!!!Ömür boyu evlenmeyecek miyim? Anneannesi yabancı biri mi benden çok daha iyi bakıyor tüm çocuklarından daha fazla seviyor
Sadece 10 ay evli kaldım diye ömür boyu evlenmeyecek miyim benim hakkım yok mu sevmeye sevilmeye benimde ihtiyaçlarım var ayrıca anne evinde rahat değilim kendime ait bir odam bile yok ayrı yaşamak istiyorum kız çocuğu anne babasından ayrı yaşamaz deyip izin vermiyorlar ne yapayım ben bir ömür bekar mı durayımEvlenebilmek için çocugunu gözden çıkartmaya hazır bir anne daha. Cocugun yeri annesinin yanidir koca diye delirmeyin. Zaten boşanmis bir erkek yüzde 90 falsoludur yüzde 10luk gercekten düzgün kisimdada cocuklu cocuksuz fark etmez
Belki eski eş zorla çocuk yaptırmıştır nerden biliyorsunuz ayrıca saygılı olun o nasıl bi üslup öyleYanıyorsun galiba? Utanman yok mu sen keyfi mi yaptın çocuğu? Sorumluluğu almayacaktin ne diye korunmadın? Pes vallahi!!!
Bu s.k sevdasından nice genç kız perişan oluyor Müge anlıdaÖmür boyu evlenmeyecek miyim? Anneannesi yabancı biri mi benden çok daha iyi bakıyor tüm çocuklarından daha fazla seviyor
Annenizin düşkün olması o çocuğu annesinin sizin olduğunuzu değiştirmez!Sokağa mı atcam diyorum annem daha çok düşkün ben çalıştım yıllarca çocukta anneme düşkün
Yabancı ellere mi bırakcam evlensem zaten yakın bi yerde otururum sürekli alırım yanıma ayrıca ben değil annem vermiyor çocuğu bilmeden yorum yapmayınYanıyorsun galiba? Utanman yok mu sen keyfi mi yaptın çocuğu? Sorumluluğu almayacaktin ne diye korunmadın? Pes vallahi!!!
Allah belanı versinNe saçmalıyorsunuz ya çocuğu sokağa mı attım annem tüm çocuklarından daha fazla seviyor ayrılamaz ondan ben istesem bile vermez ki çocuğum anneannesine daha düşkün ben hep çalışıyordum onlara alıştı
Evlenmenize kimse birşey demiyor hanımefendi!!!!Sadece 10 ay evli kaldım diye ömür boyu evlenmeyecek miyim benim hakkım yok mu sevmeye sevilmeye benimde ihtiyaçlarım var ayrıca anne evinde rahat değilim kendime ait bir odam bile yok ayrı yaşamak istiyorum kız çocuğu anne babasından ayrı yaşamaz deyip izin vermiyorlar ne yapayım ben bir ömür bekar mı durayım
Terbiyesizleşme annem kendi vermiyor çocuğuBu s.k sevdasından nice genç kız perişan oluyor Müge anlıda
Nasıl bir annesin sen erkek için çocuğundan vazgeçiyorsun yazık
Kudurmuş karı o çocuğuna acıdım yazıkÖmür boyu evlenmeyecek miyim? Anneannesi yabancı biri mi benden çok daha iyi bakıyor tüm çocuklarından daha fazla seviyor
Senin de inşallahAllah belanı versin
Ulan senin çocuğun senin yuh ya şimdi seni cimerden yazayım da aile bakanlığı baksın bi çocuğaTerbiyesizleşme annem kendi vermiyor çocuğu
Senin daha çok versin inşallah benden beter hayatın olurAllah belanı versin
Kes sesini azgın karı senin bedduan bana tutmazSenin de inşallah
Kes sesin azgına bak ya şuna 250 gr s.k tartıp verinSenin daha çok versin inşallah benden beter hayatın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?