- 23 Ocak 2016
- 34.239
- 50.263
- 598
Bunun konuştuğu adam sayısı en az üç değilse ben de Kibariye değilim bu soru sahibi çok fena yaDaha neler ya ortada biri yok kendi çocuğunuzu bıraktınız bir de karşı tarafa ne diyeyim diyorsunuz..
Bir durun bakalım yahu düzgün bir adam zaten çocuğunu bırakan bir kadını istemez..
Gözünde düşersiniz bence.
Zaten evlilik nedir biliyorsunuz çocuğunuzda var hayatınızda elbet biri olabilir ama evlilik düşüncesi bir de çocuğu anneye bırakıp evlenmek falan mutlu mu olacaksınız yani?
İş yerinde özlüyorum ben ya akşam zor oluyor düşünemedim bir adam için çocuklarımı bırakmayı..
Anne olduktan sonra önceliginiz sevmek sevilmek olmamalıdır. Siz kendi duygusal acliginizi bastiracaksiniz diye cocugun suçu ne ? Madem dogurmasaydiniz 10 ay evli kaldim demeyi biliyosunuz. Utanmiyosunuzda bunlari yazarken , annenize birakin cocugunuzu sevgili pesinde koşun o zaman. Sonra elin adamindan tekme yiyince, yaş geçince evlat diye ağlamayinSadece 10 ay evli kaldım diye ömür boyu evlenmeyecek miyim benim hakkım yok mu sevmeye sevilmeye benimde ihtiyaçlarım var ayrıca anne evinde rahat değilim kendime ait bir odam bile yok ayrı yaşamak istiyorum kız çocuğu anne babasından ayrı yaşamaz deyip izin vermiyorlar ne yapayım ben bir ömür bekar mı durayım
Buse kişisi hesabını pasifleştirldiBunun konuştuğu adam sayısı en az üç değilse ben de Kibariye değilim bu soru sahibi çok fena ya
Yemin ederim Kibariye’nin öz annesisin..Kes sesin azgına bak ya şuna 250 gr s.k tartıp verin
Eski eşi zorla yaptırmış çocuğu. Öyle yazmış konu sahibesi...Anne olduktan sonra önceliginiz sevmek sevilmek olmamalıdır. Siz kendi duygusal acliginizi bastiracaksiniz diye cocugun suçu ne ? Madem dogurmasaydiniz 10 ay evli kaldim demeyi biliyosunuz. Utanmiyosunuzda bunlari yazarken , annenize birakin cocugunuzu sevgili pesinde koşun o zaman. Sonra elin adamindan tekme yiyince, yaş geçince evlat diye ağlamayin
Evet genelde büyükler sallapati yetiştiriyor, çocuk simarık olsa arsız olsa anneannesi babannesi yaptı böyle demezler, annesi bakmadı derler. O yüzden de neneler kendilerine nasıl kolay geliyorsa öyle bakıyorlarÇocuğu annenize vermeyin. Görümcem de ilk yıllar vermiş, şimdi kızı sallamıyor bile onu, anneannesini dinliyor onu otorite belliyor. Şimdi birkaç yıl rahat edersiniz ceremesini bi ömür çekersiniz.
Zaten hiç şaşmaz adamin çocuklarina bakar üstüne bi kac tane daha dogurur yaslanincada evlat gelir aklinaİnşallah çocuğunuzu annenize bırakıp yaptığınız evlilikte adam da çocuğunu bırakmaz da kızınızı sığdıramadığınız hayatınızda kocanızın çocuğuna paşa paşa bakarsınız.
Gayet ona getirdiniz lafi şimdide cevirmissiniz, dayanamayıp gitmişsiniz en sonda.Yahu annemle geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı bi takım soğumalar oldu aramızda çocuğumu canından fazla seviyor ben çocuğu tamamen bırakmayı düşünmüyorum sadece 2 günlük falan bırakırım tamamen ayrı kalamam ki zaten orda belirttim annem vermek istemiyor şeklinde. Herkes beni kınamış ama ben bırakcam demedim
Anneniz sizin pek de sorumluluk sahibi olmayan bir hayatsiz oldugunuzu biliyordur da ondandir bu tavri.Yabancı ellere mi bırakcam evlensem zaten yakın bi yerde otururum sürekli alırım yanıma ayrıca ben değil annem vermiyor çocuğu bilmeden yorum yapmayın
Benim kuzenim böyle yaptıBak bak bir de karşı tarafa diyecek ki benim çocuğum yanımda değil seninki de yanında olmasın ya da şöyle ben çocuksuz yaşayacağım çocuğum annemde bekar biriyle evlenebilir miyim dengim olur mu gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?