Kendi dengim olan biriyle mi evlenmeliyim?

Daha neler ya ortada biri yok kendi çocuğunuzu bıraktınız bir de karşı tarafa ne diyeyim diyorsunuz..
Bir durun bakalım yahu düzgün bir adam zaten çocuğunu bırakan bir kadını istemez..
Gözünde düşersiniz bence.
Zaten evlilik nedir biliyorsunuz çocuğunuzda var hayatınızda elbet biri olabilir ama evlilik düşüncesi bir de çocuğu anneye bırakıp evlenmek falan mutlu mu olacaksınız yani?
İş yerinde özlüyorum ben ya akşam zor oluyor düşünemedim bir adam için çocuklarımı bırakmayı..

Bunun konuştuğu adam sayısı en az üç değilse ben de Kibariye değilim bu soru sahibi çok fena ya

Anne olduktan sonra önceliginiz sevmek sevilmek olmamalıdır. Siz kendi duygusal acliginizi bastiracaksiniz diye cocugun suçu ne ? Madem dogurmasaydiniz 10 ay evli kaldim demeyi biliyosunuz. Utanmiyosunuzda bunlari yazarken , annenize birakin cocugunuzu sevgili pesinde koşun o zaman. Sonra elin adamindan tekme yiyince, yaş geçince evlat diye ağlamayin

Eski eşi zorla yaptırmış çocuğu. Öyle yazmış konu sahibesi...

Çocuğu annenize vermeyin. Görümcem de ilk yıllar vermiş, şimdi kızı sallamıyor bile onu, anneannesini dinliyor onu otorite belliyor. Şimdi birkaç yıl rahat edersiniz ceremesini bi ömür çekersiniz.
Evet genelde büyükler sallapati yetiştiriyor, çocuk simarık olsa arsız olsa anneannesi babannesi yaptı böyle demezler, annesi bakmadı derler. O yüzden de neneler kendilerine nasıl kolay geliyorsa öyle bakıyorlar

Zaten hiç şaşmaz adamin çocuklarina bakar üstüne bi kac tane daha dogurur yaslanincada evlat gelir aklina

Çocuğum yanımda olmayacaksa derken? Çocuğu bırakmaya tamamsınız yani öyle mi?
Siz nasıl insanlarsınız ya?
Ben 34 yaşında kadınım, annemi kaybettim de kendime gelemedim 1,5 senedir. Siz erkek peşine düşebilmek için el kadar çocuklarınızı başkasına bırakmayı nasıl düşünebiliyorsunuz? Bunu nasıl bir ihtimal olarak görebiliyorsunuz?

Bugün boşansam kedimi kocama bırakmamak için kendimi yırtarım, siz nasıl kendi doğurduğunuz çocuğu annenize bırakmayı düşünebiliyorsunuz?
Hayır yani anneniz çocuk yetiştirmede çok başarılı olsa sonuç bu olmazdı zaten.
Bu neyin rahatlığı?

Gayet ona getirdiniz lafi şimdide cevirmissiniz, dayanamayıp gitmişsiniz en sonda.

Benim kuzenim böyle yaptı
Daha doğrusu karısı kendi çocuğunu annesinde bırakmış başta
Senin çocuklar da gelmesin dedi
Ama kadının kendi çocuğu biraz gözünü açınca geldi onlarla yaşamaya. Ama kadın kuzenimin çocukları gene istemedi
Sonra olmadı işte sonuç boşanma ve psikolojisi bozulmuş çocuklar

Eğer illa bir çocuğa bakacaksan kendi çocuğuna bak. Ne evlenme meraklısısınız ya inanamıyorum. Kendi çocuğunu annene bırakıp evleneceksin, mantaliteye bak pessss.

Su mesajla büyük linç yiyeceğim ama bir kızım var 2. Ye hamileyim. İnsanlık hali olaki ayrılma durumunda kaldım bir daha kimseyi hayatıma sokmazdim aile anlamında.

İşim gücüm yok adamın anasını bacısını çekeceğim. Çok çok canım isterse aşık olursam flört eder geçerdim. Evlilik zaten insan doğasına aykırı. Ondan çıkıyor tüm anlaşmazlıklar ama kurduğumuz medeniyet de bunu gerektiriyor. Çocuklarımı anneme bırakıp koca derdine dusmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…