Simdi oyle tipler varki forumda yaslari ufak gibi gozukse evlenmis veya evlenme cagina gelmis bu ablalar bazilarininda kil tuy sorunlari var bir kacida
tup bebek bolumunde aktif. Aylarca guzelce paylasim yapip aradannnn aylar gunler gecince
- bazilari yeni uyelik almis
- bazilari kullanici isimlerini degistirmis
- bazilarida eski tas eski hamam konularina devam ediyor.
Oyle genis bir kitleden bahsettim ki simdi herkes acaba benden mi bahsediyor diye icinden geciriyor.
Evet senden bahsediyorum
- profilinde ucten fazla cezasi olan (1 tane olan bile olabilir)
- her konuda sagliksiz yorumlar yapan
- elestiren ama elestiriye acik olamayan
- elestiride zayif kaldiginda arkadaslarina msn uzerinden haber veren zavalliya ithafen yaziyorum....
Kizim bu forum sana 3 beden buyuk gelir ! Akilli ol, git entel dantel islerle ugras. Sorna biri gelir der ki "elalemin dergi seni mi gerginlestirdi" (bak ne kadar kibar yazdim)
Tutamassin kendini sonra kapisirsin. Zaten son ceza hakkin kalmis, yakarim uyeligini......
Ya bu deveyi guzelce gudelim ya bu diyardan gidelim !
Baydiniz, SIKTINIZ insanlari ! Siz saniyorsunuz ki her konuda yorum yazinca itibar tavan yapiyor ! Oysa ASiL uyeler size bakiyor ve diyorki ZAVALLI ! Cok agir oldu degil mi ? Ama bana boyle yazdilar bunlar onlarin sozleri. Nasilsa bana ceza verilemiyor, siz icinizdekileri soyleyin ben onlara iletirim dedim ..... Sadece yuzunuze soyleyemiyorlar ...
Simdi gelecek yorumlari okuyalim
- Bir yoneticiye yakismayan uslup, sokak agzi, hettore huttoro ! Yahu bana bakmadan once konusuna saygisizlik yapana hot desene ! Bu sebeple sakin bana laf soyleme beni elestirecek zan !
Bu konudan kac kisinin uyeligi biter sizce ? Ben 5 kisiyi belirledim bana kafa tutmalarini bekliyorum !
Not : konu sahibinden ozur dilerim boldum konusunu ama bak heriste bir hayir vardir !