Örgü Kendi El Emeklerim,Göz Nurlarım :)))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım ellerine koylarına sağlık allahım kabul etsin dualarını inş giydirmeyi nasip etsinn kıza hazırlık var galiba:)
amin canım çok sağol inşallah hayırlısı herşeyin ya bulduğum modeller hep kız cicileriydi e bende aynısını ördüm ha bu aralar erkek cicileri araştırıp örmekteyim yerimseniben bitsin paylaşırım onları cinsiyet değilde hamilelik bile yok daha canım bende öyle denk geldi işte boshayallersmile rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah tüm isteyenler daha daha cicileri senin olsun canım :Saruboceq:

ellerine sağlık cnm bebişini de alırsın hayırlısıyla kucağına ıNŞALLAH:emir_bebek:
ben kapı süsünün ponponlarını nasıl yaptığını merak ettim anlatırsan sevinirimbayanssulusmile

kapı süsünüz çok hoş olmuş diğerleride elinizie sağlık

canım saol bende severim böle şeyleri ve uğraşmayı bi olsunda hayırlısıyla allah kucaklarımızı boş bırakması örneklerin takipteyimm..:)

canım saol bende severim böle şeyleri ve uğraşmayı bi olsunda hayırlısıyla allah kucaklarımızı boş bırakmasın örneklerinin takibindeyimm..:)

ellerine sağlık cnm bebişini de alırsın hayırlısıyla kucağına İNŞALLAH:emir_bebek:
ben kapı süsünün ponponlarını nasıl yaptığını merak ettim anlatırsan sevinirimbayanssulusmile
teşekkürler canım amin çok sağolasın inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ponponlu Kapı Boncuğu Yapılışı:
kapının enince çıtayı dolaya dolaya iple sardım sonra belli aralıklarla misina ipi çıtaya bağladım kapının bounca (hatta biraz fazlaca tut o boy için ) çünkü aralara bobcuk geçirdim düğüm attım sonra iğneyle ponponu misina ipi diker gibi düğüm attım sırası ile boncuk ponpon devam ettim ipin boyunu uzun tut dememin sebebi boncuk ve ponpon ekledikçe ipi kısalıyorr tamamen en alt boya gelince fazlalık boyu kesersin şimdilik bu kadar yine gerekirse yardımcı olmaya çalışırım canım şimdilik kolay gelsin
kaydirigubbakcemile5

dsc01517y.jpg

dsc01522d.jpg

arkadaşım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş Allah hayırlısıyla içlerinin dolmasını nasip etsin

arkadaşım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş Allah hayırlısıyla içlerinin dolmasını nasip etsin
teşekkürler canım benim aminnnnn :Saruboceq: inşallah tüm herkesin gönlüne göre olsun inşallah :Saruboceq: daha güzelleri sizlerin olsun yerimseniben

Back
X