• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ellerimle başkasının kucağına mı atarım?

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
kızlar bi arkadaşım aracılığı ile sevgilime iş buldum gitse hemen işe alınacak tek sorun küçük bi ofis ve sabah 9 akşam 20:00 iş sahibi olan kızla ikisi tek olacak Kız bizim yaşlarda bekar ve çok aşırı güzel
Şimdi size soru siz olsanız bu işten sevgilinize bahseder misiniz yoksa dertsiz başıma dert almiyim der hiç bahsetmez misiniz
Güvenmek güvenmemek değil ateş ve barut bu belli olmaz

Zor bir soru.. Hem kendinize olan güveninizi hem de partnerinize olan güveninizi sorgulamanız gerekiyor bu noktada.

kızlar bi arkadaşım aracılığı ile sevgilime iş buldum gitse hemen işe alınacak tek sorun küçük bi ofis ve sabah 9 akşam 20:00 iş sahibi olan kızla ikisi tek olacak Kız bizim yaşlarda bekar ve çok aşırı güzel
Şimdi size soru siz olsanız bu işten sevgilinize bahseder misiniz yoksa dertsiz başıma dert almiyim der hiç bahsetmez misiniz
Bu olmasa başka iş olacak ,
Başka kız olacak ?
Ne kadar fanusta tutabilirsiniz ?
En azından haber alırsınız , yanlış bişey olursa duyarsınız.

Çalışsın tabi eğer sevgilinizde istiyorsa iş bulmak kolay mı hadi orayı söylemediniz iş bulamazsa aylarca yıllarca ne olacak,aldatmak isteyen kalabalık ortamda da aldatılır.

Tek baslarina çalışmak gerekmiyor ki kalabalık ortamda bile olur olacaksa.

Yapacağı varsa kız afet i devran olmasa da yapar, ne çirkinlerle aldatılan güzel kadınlar gördük. Ama size böyle yazdığıma bakmayın ben bahsetmezdim dürüst olmak gerekirse.

Hayır olmaz. Gebertirim. Kimseye güven olmaz bu devirde.

Çirkinlik güzellikle alakası yok. Ne güzeller aldatildi cirkinlerle. Ama erkek kadin yalniz olursa üçuncü şeytan olurmuş. Ben gerçekten çok çirkin olsa ve eşim de çok yakışıklı olsa belki olumlu bakardım. O da belki...

Back
X