kendi ellerimle bebegimi katletmişim :(((((

BenArabesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
4.605
55
0
Diğer
şuan okadar uzgunumki.. ellerim titriyoo buraya yazmak bile cesaret istiyoo.. meger hamıleymısım ben keşke burdaki arkadasların sözunu dınleyıp kan testı yapsaymısım keşkeee ama keşkeler artık bişeye yaramıyoki dün geceki sıkıntım kendımeymıs meger haberm yok..

adetımde geldiğinde agrım olmasın diye alternatif bitki cayları içmiştimmm ...içmezz olaydımmmm... ağrım gecmek bilmeyınce cok sıddetlenıncede 2mazejık yuttum ağrılarım gecmesede sabahı zor ettımmmm... sabah tenrengi ,acık pembe parcalar dusunce ancak anladımm ilk dusugumdede ik ten rengi parcalar dusmustu ,,dr ustune gormussun ,bebek için bişey yapamayız kese ayrılmıs artık dedi.. ((((((((((

Rabbim bana guc ver sabırr rrr ver çok perişaanım.. (((((

allah sabırlar versin =( fakat benim anlamadığım ne olmuş da düşük yaptınız? yani çaylar falan mı buna sebep?

bilseydiniz yaparmıydınız hiç...kendinize haksızlık yapmayın.burda ihmal yok sadece böyle bişey olacağı aklınıza gelmemiş ben yeni evliyim inanırmısınız üstüne görmeyi yeni öğrendim ben hamile kalınca adet olmaz diye biliyordum.internet gerçekten çok faydalı oluyor.bi ağrım olduğunda hemen hap kullanılmaması gerektiğini öğrendim şimdide.üzülmeyin ortada kasıtlı yapılmış bişey yok kadermiş dünyaya gelmesi gerekseydi gelirmiş lütfen üzülmeyin.

Allah sabır versin canım metin olmaya calış zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama güclü dur ki eşinde senden güç bulsun..

üzülme canım geçmiş olsun nereden bilebilirdin ki...bir kere olan yerden bir daha olur nasıl olsa derler...üzücü bir olay atlatmışsın canım...inş.bir daha olur...

Kendinize haksızlık etmeyin, düşmeyecek bebek ağrı kesici ile düşmez. Bebek için tabi ki zararlı ama sırf ağrı kesici içti diye bebek düşüren duymadım. Ki o ismini verdiğiniz güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyacak kadar ağrınız vardıysa zaten düşük yapıyordunuz muhtemelen.

bencede düşük yaptığnz için ağrılarnız vardı o yüzden ilaç ilaç içtnz.. benmde 2 düşüğüm var. hemen bitki çaylarnı ve kendinizi suçlamayın. tekrarlayan düşük nedeniyle doktora gidip kan pıhtılaşma,genetik ve tiroidle ilgili testlerin hepsini yaptrn . belkide çaydan olmuştr ama siz yinede önleminizi alın

hepinize tek tek tşk ederim kızlar..

ben adet öncesi ve adetlıyken hep civanpercemı içerim..agrım olacaksa olmasın diye..bide benım sat 26mayıstı hasta olmayınca suphelendım 10gun boyunca idrar testı yaptım bısey çıkmadı hatta kkdakı bı kaç kısı kan testı yap demişlerdi..neyse adet olmadan 2gun önce 2test daha yaptıgımda hafif pembe bulut tarzı çok ince bi 2.cızgıyı gordum ancak adetım gelınce dedımki test yanlıs sanırım..

bilemiyorum ki acaba ictiğim civanpercemınden dolayımı yoksa ardarda 2mazejık yuttgum içinmi ağrım gecmıo diye

eşime nasıl soylecegımı bilemiyorum cunku eşim demıstı gebe kalman gerekti nasıl adetın geldi diye cok sasırmıstı eşim bile bildi gebe oldugumu bı ben bilemedim yani
sözde ilkinden tecrubelıyım diyodum ..gebe oldugumu bile anlayamadım gece tlfda konustugumuzda bi sekılde cesaret bulup soylemeye calısacagım artık eşim yanımda olsa daha guclu olurdum emınım ama agustosun 11de evde olucak kısmetse (asker eşiyimde).

cnm bnm Allah sabır wersin çok geçmiş olsun bitanem,nerden bilebilirdin ki,hem arkadaşların da dediği gibi düşük yapıyodun da ondan bukadar ağrı çekiyodun belki de .. ama hemen bi dr a git tahlillerini yaptır,asker eşiymişsin,nasıl birşeydir beklemek iyi bilirim bnde yol gözledim ...ama mutlaka söyle,yıkılacaktır ama bu sizin hewesinizi kırmasın dört elle sarılın birbirinize,hayata.. Allah dan hayırlısını dileyin wardır bunda da bi hayır cnm bnm , acını tahmin edebiliyorum ama senin gibi elbette olamayız şuan,ama yanındayız

sağol canımmm dune göre daha ıyıyım..iyi olmak zorundayımmm maaalesef...haftasonu kpss sınavım var nede olsa... yaaa bu benım kaderımmıymıs dıyorummm yaa gecen sene bebegımıde sınav gunu kaybetmıstım tmm isyan etmıyorum ,,etmemeye calısıyorummm... artık bu sabretmek te benım boyjmu asmaya basladı yani dilim varsamadsa hayırlısı buymus demek..çok acı...

offff neyseee yinede allaha sukur gecen seneki gibi sınav gunu dusuk yapmadı m sınava 4gun kala dusuk yaoptımmmm baya bı teselli edici hakket...

eşimle tlfds ağlaşa ağlaşa bi hal oldukzaten bende kan pıhtılasması var.. gecen sene bebegımde aslında bundan dustu dıyebılırım.. okadar ilaç kullandım faydası olmadı işte bu sefer bi unıv hastanesıne gıtmeye kafayı koymus buunmaktayım.. su sınavımı bi atlatayım bide 1haftalık bi kendimi kafamı toparlamama lazım.. Rabbim banada nasip edecekmı acaba uzun omurlu bi evlat

geçmiş olsun canım..
bilerek yapmamışsınya üzme kendini...
allah büyük....

Son düzenleme:
tşk ederim.. bilerek yapmadım evette bana kan testı yap dıyenlere kulak arkadası ettım.. keşkee diyorum ama gectı gıttı artık.. napalım hayırlısımışşş demekten baska care yok maalesef..

merak etme insallaahhhh rabbim sanada bizlerede verecek dua etmek lazım anca yapacak bi şey yok malasef stres yok ümidimiz ALLAH tan olucak insalahhhh....

çok geçmiş olsun canım herşeyde bir hayır vardır kendini suçlama umarım bebişin kısa zamanda seninle olur.

çok geçmiş olsun.demekki olacağı varmış bu sebeb olmuş.inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasib olur...

Canım üzülme nolur
Allah sabır versin sana
Demekki dünyada rızkı yokmuş onun
Kendini suçlama hiç
İnşallah tekrardan hamile kalıp hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
İçim bir tuhaf oldu valla

lütfen kendinizi üzmeyin benim kayınvalidemin bir sözü var:
İçececek suyu yiyecek ekmegi varsa sen ne yaparsan yap bişey olmaz derdi.
Rabbim ne yazıkki bu kader ömür biçmiş senin melegine.
İnşallah uzun ömürlü evlat da nasip eder sen isyan etme yeter ki.

tşk ederim arkadaslar su aralar acıkcası bebek lafını duyasın yok tekrardan aynı seylerı yasamak aynı acıları tatmak bilmiyorum nası daynırım .. Rabbim tekrarını yasatmasın ınsallah bu son olsun...

ilkine gore daha gucluyum acıkcası.. Nur Allahım sabrını gücünü verıyor işte bi şekılde...

Allah isteyen herkese nasip etsın ınsallah istediği vakitte..

merhaba tatlım kendine hiç kızma benimde bir düşüğüm bir kürtajım var bende kendimi suçlamıştım çünkü bende hap kullanmıştım midem için ama doktorumdan rica ettim araştırma yapılması için ve araştırmalar yapıldı sonuç kan koyuluğu çıktı bende. hamile kalınca kalp atışı duyulduğunda hergün iğne vurulacakmış ama 4 aydır korunmuyoruz hamile kaştıralamıyorum 1 hafta sonra 5ay olcak herşey allahın takdirine kalmış ama araştırma yaptırmanı tavsiye ederim üzülme sakın psikoloji de çok etkiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…