- Konu Sahibi BenArabesk
-
hepinize tek tek tşk ederim kızlar..
ben adet öncesi ve adetlıyken hep civanpercemı içerim..agrım olacaksa olmasın diye..bide benım sat 26mayıstı hasta olmayınca suphelendım 10gun boyunca idrar testı yaptım bısey çıkmadı hatta kkdakı bı kaç kısı kan testı yap demişlerdi..neyseadet olmadan 2gun önce 2test daha yaptıgımda hafif pembe bulut tarzı çok ince bi 2.cızgıyı gordum ancak adetım gelınce dedımki test yanlıs sanırım..
bilemiyorum ki acaba ictiğim civanpercemınden dolayımı yoksa ardarda 2mazejık yuttgum içinmi ağrım gecmıo diye
eşime nasıl soylecegımı bilemiyorum cunku eşim demıstı gebe kalman gerekti nasıl adetın geldi diye cok sasırmıstıeşim bile bildi gebe oldugumu bı ben bilemedim yani sözde ilkinden tecrubelıyım diyodum ..gebe oldugumu bile anlayamadım gece tlfda konustugumuzda bi sekılde cesaret bulup soylemeye calısacagım artık eşim yanımda olsa daha guclu olurdum emınım ama agustosun 11de evde olucak kısmetse (asker eşiyimde).
cnm bnm Allah sabır wersin çok geçmiş olsun bitanem,nerden bilebilirdin ki,hem arkadaşların da dediği gibi düşük yapıyodun da ondan bukadar ağrı çekiyodun belki de .. ama hemen bi dr a git tahlillerini yaptır,asker eşiymişsin,nasıl birşeydir beklemek iyi bilirim bnde yol gözledim ...ama mutlaka söyle,yıkılacaktır ama bu sizin hewesinizi kırmasın dört elle sarılın birbirinize,hayata.. Allah dan hayırlısını dileyin wardır bunda da bi hayır cnm bnm , acını tahmin edebiliyorum ama senin gibi elbette olamayız şuan,ama yanındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?