- Konu Sahibi BenArabesk
-
tşk ederim canım.. hayırlı buymus demekki..merhaba tatlım kendine hiç kızma benimde bir düşüğüm bir kürtajım var bende kendimi suçlamıştım çünkü bende hap kullanmıştım midem için ama doktorumdan rica ettim araştırma yapılması için ve araştırmalar yapıldı sonuç kan koyuluğu çıktı bende. hamile kalınca kalp atışı duyulduğunda hergün iğne vurulacakmış ama 4 aydır korunmuyoruz hamile kaştıralamıyorum 1 hafta sonra 5ay olcak herşey allahın takdirine kalmış ama araştırma yaptırmanı tavsiye ederim üzülme sakın psikoloji de çok etkiliyomuş
tşk ederimAllah sabır versin çok üzüldüm ben de okuyunca..
canım benim tıp altın çağını yaşıyor şimdi allahın izniyle herşeyin çaresi var çok şükür allah daha büyük acılar yaşatmasın hep daha kötüsünü düşünüp haline şükret.ben 8 hafta 6 günlükken bebeğimi kaybettim kalbi durmuş birkaç ay önce arkadaşım 8aylık bebeğini kaybetti allah korusun böylesi daha zor .
sağol canımmm sanada cok cok gecmıs olsun hatta basın sagolsun demelıyımcok gecmiş olsun bende 34 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu karnımda üzülme insallah yeni bir bebekle mujdeler seni Rabbim
hamıle kalmıssın demekkı ve saglıksız gebelıkmış ve sonlanmıs gelen kanaman adet degıl düşügün kanamasıymıs yanı burda senlık bır problem yok için raaht olsun buna neden cay yada majezık degıl hatta gebelıkte majezık ıcenler var ve bazı drlar bunun bebege bır zararı olmadıgını söylüyor bende dogumdan sonra agrı eksıcı majezık kullanmıstım emzırrıken bebege bır zararı olmaz demıstı dr
sağol canımmm sanada cok cok gecmıs olsun hatta basın sagolsun demelıyımsenın acın benden daha fazladır sımdı emınımm Rabbim sana guc ve sabır versın bolbol..
belkide önce adet sonradan bebegımın dusmesıne neticesınde kanamam baslamıs olabılır ama doktor ustune gormussun demıstı.
bakın dıyorsunuzki dogumdan sonra kullandım !! gebelık esnasında kullanılması yasak.. mazejık kuvvetli bi agrı kesıcı genelde diş iltihabı apsesi olan insanlara verır doktorlar bide adet sanıcısını gecırmek için..
böyle bi konu actıgıma pişman ettieceksınız illa yaaa..kızmayayım dıyorum amaaa..sinirlerime hakım olanmıyorummmm ..sanki ben yalan soyluyorum ortalıga uyduruktan dsuk yaptım dıyıp sallıyorummm!!!!
görüyorumkiii acımıııııııı paylaşmaklaaaaaaaaaa çok buyukkkk hataaa etmısımmmmm
ya öylemi bilmiyordum ben 5 aydır folikasit ve bebeasprini kullanıyorum doktor böyle kullan hamile kalana kadar dedi uyku sorunum yok ama dediğin gibi b12 eksikliğim olabilir bi baktırmak lazımtşk ederim canım.. hayırlı buymus demekki..
yaa ben aslında suan bı arastırma yaptırmam lazım ama su sıralar istemıyorum gercekten .. benım hala daha kanamam devam edıyor sadece bi 4gun gelmedi ondan yıne devam edıyor işte.. aslında dediğin gibi adam akıllı bi baktırmak gerekte hiç cesaretim yok benımkorkmuyorum ama istemıyorumda boyle bi cesaretsızlık filan karısık duygular içerisindeyım.. eşimle ilgili problemlerim filanda hat safhada su sıralar..dıyorum tedavi olsam ne yararki.. bende kesın olarak kan pıhtılasması var.. ilk gebeliğimde bebegımın bazı organları gelısmıs bazıları gelısmemıstı doktorum bebegın beslenemediği için böyle oldugunu soylemıstı.ben suda eritmeli ilaç kullanmama ragmen yınede dustu bebegım.. belki direk iğne olsaydım dusmezdi ama ilk oldugu için buyuk ihtimal doktorumda bilemedi..
tşk ederiminsalah bu son olur ,tekrarını yasatmaz Rabbim..
tabiki halimze sukretmek gerek.. neler neler var
hatta benım ilk gebeliğimde yumurtaya allerjım olmustu yıyememıstım.. dusukten bi sure sonra saframı aldırmak zorunda kaldım-patlamak üzere olan saframı- doktorum demıstıkı belkıde safranın zehrı bebegını etkıledi.. dusen bebegım için genetık arastırma yaptıramadım tayın nedeiyle ordan ayrılmıstık..
bi arkadasım safrası oldugu halde ameliyat olmak zor geldi bile bile hamıle kaldı..sonuc 7.5aylık bebegıni kurtaramadılar safranın zehrı bebegını oldurmustu ustune kendıde ölümden döndü..
gebe kalmadan önce saglık taramasından gecip eger gesekıyorsa tedaviden sonra saglıklı hamıle kalmak gerekli nihayetınde..
bu arada sende stres yapma sonucta 2kez dogal yolla gebe kalabiliyosn.. zamana bırak... birde aklıma gelmısken folik asiti çok kullanırsan geceleri uykusuzluk yapar yan etkı olarak birde folik asiti tek kullanırsam zamanla b12 vitamın eksıklıgıne yol acar.. yani kafana gore kullanma bu ılacları bı dr.kontrolunde kullan derim/zaten oyle yapıyorsun sanırım..
Allah kımsenın kucagına boş bırakmasın..özellıkle benım gibi yarum yamalak annelik duygusunu tatmıs ''melek annelerinin'' kucaklarını doldursun insallah..
sagol canım Allah razı olsun bu ayın sonunda 5 ay bıtıcek ınan cok zor yasamıyor gıbıyım Rabbim hepimize sabır versin
allah bi kolaylık verir inşallah ben seni çok iyi anlıyorum ağustosta bebeğimi kaybettim 6ay korunduk 5aydırda hamile kalamıyorum daha yeni bu ay eşimin iş arkadaşlarıyla tanışma bahanesiyle 1 kere pikniğe gittim oda eşim yalnız kalmasın diye çok zor ya birde herkes soruyo acın tazeleniyo
canım benim allahtan ümidimizi hiç kesmiyelim allah ol demeden olmuyo dua etmekten vazgeçme sakın isyan etme verende alanda allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin tez zamanda inşallah kucaklarımız meleklerimizle dolar
isyan etmiyorum sukredıyorum ama bazen aglıyorum tutamıyorum kendimi agladıkcada isyan etmiş gibi hissediyorum kendimi sonra tovbe ediyorum Allahım sen affet dıyorum ne kadar nankörüm insanlar benden daha buyuk acılar cekiyorlarbuyutup gencecik topraga koyanlar var Rabbim affetsin beni
biz insanız ama yaşadığımız acı az bişi değilki ağlamak içinden geliyo insanın sen istemiyosun ağlamak ama gözlerinden akıveriyo yaşlar bu bir isyan değil bence ağlamayıpta içine atsan daha kötü ağladıkça açılırsın inşallah bu çektiğimiz acıları unutturacak bebişler en kısa zamanda bize gelirler
canım benim allahtan ümidimizi hiç kesmiyelim allah ol demeden olmuyo dua etmekten vazgeçme sakın isyan etme verende alanda allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin tez zamanda inşallah kucaklarımız meleklerimizle dolar
canım ben doğum yapmadım hiç bir düşük oldu 2aylık, birde kürtaj oldu 8 hafta 6günlük kalbi durmuş biz 9hafta 2 günlükken farkettik tabi doktor hatası ilede parça kalınca tekrar kürtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?