"Kendi evim gibisi yok" neden diyemiyorum😔

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi

15 yıl az bir zaman dilimi değil kayinvalideyle yaşamak ne kadar zor olsa da yılların verdiği alışkanlıklar olmuştur eminim. Böyle hissetmen normal evinle ilgilen evine alışmaya çalış bir süre sonra aklına bile gelmez 15 yıl kayinvaliden ile oturduğun.
Rabbim evine huzur sağlık versin güle güle oturun 🌸🌸

Aynı eşyaları alıp başka bir eve taşıyınca bile insan garipsiyor ki siz yepyeni bir düzen kurmuşsunuz. Merak etmeyin alışacaksınız. Hatta biz ev değiştirince bir odadaki eşyaları yeni almıştık o odayı kabullenmekte bayağı zorluk çekmiştim. Kendinize biraz zaman tanıyın sadece

Alışkanlıkların var o yüzden. Geçici bir durum aslında rabbim yuvanıza mutluluk versin..

Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Ne kadar guzel gozun aydin. Aliskanliari birakmak zordur. Kayinvalide yaninda sen farkinda olmadan iatemeyerekte olsa bi alisma surecine girrmissin simdi yeni bir duzene basladin. Ve hic bilmiyorsun sonucta kwndine ait evin olmasinin nasil bisey oldugunu. Zamanla alisirsin hatta oh diyecegine eminim. Bu yaziyi okurken kendine bi turk kahvesi koy ve evinin tadini cikar

Geçmise alışmaktan olamaz bence başka bir problem var gibi sizi huzursuz eden.
Sonuçta 15 yıl boyunca bugünü beklediniz. Ve artık keyfini çıkartma zamanı.. ev istediğiniz gibimi değil? Ayrıca evlerin enerjisi olduğuna inanırım belki tam içinize sinmeden aldınız

Zaman ver kendine yillarca kvile yazamissiniz belki kalabalık yaşadınız şimdi boşluğa düşmüş hissedebilirsiniz

Taşınalı ne kadar zaman oldu. Eve kendinizden bir şeyler katıp dekore edebilirsiniz Benim kendimde farkettiğim durum bu. Belki sizin de minik bir dokunuşa ihtiyaçiniz vardır.
Ben öğretmenim her sene sınıfımız değişiyor.Eger duvarlara veya dolaba birşey asmazsam kendimi yabancı gibi hissediyorum. Adapte olamıyorum.
Şuan oturduğum eve de taşıdığımızda da aynı durum oldu. Ev bana yabancıydı neden böyle derken buldum. Komik gelebilir ama banyonun aynasının etrafına süs astım ve çok rahatladım. Eksik hissetmeme sebep olan şey cok basitmis. Ev bana ait gibi hissettim.

Güzel günler şimdi başlıyor tadını çıkartın , hayırlı olsun..

Çok yeni daha. Yılların alışkanlığı bir kalemde değişmez ki..

Benım öyle kendi evim değil ama benim de evi benimsemem zaman almıştı. Oluyor böyle şeyler yani.

15 yıl çok değil mi ☹️ zamanla alışırsınız üzülmeyin

Ah be yeni taşındığın için öyledir ben güzel işte kayınvalideden ayrılmışsın Benin adağım var ayrılsam kurban kesicem

Back
X