"Kendi evim gibisi yok" neden diyemiyorum😔

Huzurla oturmak nasip olsun inşallah. Durumunuz uygunsa evin dekoruyla falan uğrasın alışırsınız eminim. Temizlik yapıp bir kahve için ayakları uzatıp :21:

Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Gayet normal yeni ev yeni esyalar. Zamanla gözün alışacak seveceksin. Yeni evlenmis eve tasinmis gibi düşün. Hersey guzel oolacakkendine zaman ver biraz. 🌹

Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Ben kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyorum. Keşke ayrı bir yerde evim olsada tek düşünmem gereken şey eve alışmak olsa🙄hiç merak etmeyin bi zaman sonra orasi size cennet gelir.

Alistigimiz seylerden kopup yeni seylere adapte olmak her zaman zaman alir. O yuzden suan size tuhaf geliyordur nebileyim pijamayla kahve icmek belki. Zamanla alisirsiniz, hayirli olsun

Bazı evler huzur vermez bence öyle olmuş bende evimi hiç sevmem hatta geçende eşimde dedi bu eve gelince sıkıntı geliyor bana diye.Allah herkese huzur bulacağı ev nasip etsin.

Ben de yeni eve tasindigimda oyle olmustu. Hani tatile gip yazlik ev kiralarsin da bir sure kalip sonraevine donuyorsun ya, ayni oyle hissediyordum. Kendimi taxlik evde gibi hissediyordum. Yeni evi benimseyememistim ilk zamanlar. Sonra alisiyorsun.

Alışırsınız, bende misafir gibiydim tek başıma yaşayacağım eve ilk taşınınca. Yatağın bile köşesinin köşesinde yatar saga sola bile dönmeden ayni sekil kalkardim koltukta yayilamazdim tedirgin hissettigim icin, ama simdi cok ötesi iyiyim yillardir burdaymişcasina,
kararlari kendin verdigin sınırlarını kurallarini senin belirlediğin sana ait bi alan, Allah isteyen herkese nasip etsin. Ne temizligi ne işi ne misafiri ağır gelmiyor insana, benim evim diyebildigin icin (hos olmayan yurt-oda arkadasi anılarım vardi da)

Kendi evin gibisi yok, sana cennet gelecek muhtemelen, bu gune kadar kendime haksizlik etmişim kaynanayla diyeceksin. Mutluluklar yenu evinde, Allah huzur bereket versin

Daha yeni eviniz oldu.Vucut slışaın her seyı hıssedersınız

Siz secmediniz mi evinizi,kullanisli mi bulmuyorsunuz,ya da kendiniz yaptirdiysaniz tam bitmeden mi tasindiniz o_O
Ben hic hic sevmem ornegin,bir kosesi yarim,dis cephe tamamlanmamis,duzensiz cevre vs.

Eklentiler

• 6E45E333-187A-47EE-9E1D-8F80C0949439.webp
    6E45E333-187A-47EE-9E1D-8F80C0949439.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
15 yil. Belki baskı belki istenmeme hali belki o eve ait olamama ama birsekilde 15 sene o eve ve asil o evin icindekilere kendinizi alistirmaya zorlamissiniz. Nasil bir baskiyls ciktiniz bilmiyorum nasil bir sucluluk duygusu yuklendi belki uzerinize? Evi benimseyememe sebebiniz acaba size yüklenenler mi

Sık sık çay demleyin yemek yapın sofra kurun çok değişiyor evin havası hele ocakta kaynayan çay evin dekoruyla ilgilenin misafir davet edin en azindan gündüzleri 1 2 arkadas vs 6 aya kalmaz düzen oturur oh evim çok şükür iyi ki var dersiniz

Valla kendime ait bı evim olmus kira ama.. .inanın çokta iyi biyerde .
Bikac ay evimin yapisini begenmemekle geçti herkes çok iyi derken mizmizlaniyordum.alisamamak bu ...sizinde oyle..

Şimdi kendi evimize geçme durumumuz var bura gibi ev bulabilecekmiyim diyorum bu kezde 🤣🤭🤭🤭

Stockholm sendromu :)) evinizle ilgilendikçe alışacaksınız, hayırlı olsun ♥️

Yeni taşınınca insan başta garipsiyor ama 2 aya kalmaz alışırsın. Evde çay kek yaparsın bir de normal eşyalardan ziyade dekoratif eşyalarla süsledikçe daha hoşuna gider. En basitinden makrome işi yapıp evine koysan el emeğin değse daha çabuk benimsersin.15 yıl çok uzun bir süre kendine zaman tanı

Siz gibi senelerce gik demeden kaynanayla kayinbabayla yasayan kadinlar yuzunden biz gibi evlenir evlenmez kendi evini kendi duzenini isteyen kadinlar taslaniyoruz eski kafa es ailesi tarafindan

Boyle kadinlardan hic hazetmiyorum
Bide alisamamis
Sen geri don oraya bence
Seni kv evi paklar anca

Kendi geleceğimi gördüm sizde resmen. Bir yandan deli gibi tanaşınacağım günü hayal ediyor her gün. Bir yandan da bu günlerimi çok özleyecek mişim gibi bir hiss var içimde.

İnşallah çabuk alışırsınız evinize. Güzel anılarla dolsun eviniz, içinizi ısıtsın her içeri girdiğinizde.

Back
X