Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal yeni ev yeni esyalar. Zamanla gözün alışacak seveceksin. Yeni evlenmis eve tasinmis gibi düşün. Hersey guzel oolacakkendine zaman ver biraz.Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Ben kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyorum. Keşke ayrı bir yerde evim olsada tek düşünmem gereken şey eve alışmak olsaMerhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Bazı evler huzur vermez bence öyle olmuş bende evimi hiç sevmem hatta geçende eşimde dedi bu eve gelince sıkıntı geliyor bana diye.Allah herkese huzur bulacağı ev nasip etsin.Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Alışırsınız, bende misafir gibiydim tek başıma yaşayacağım eve ilk taşınınca. Yatağın bile köşesinin köşesinde yatar saga sola bile dönmeden ayni sekil kalkardim koltukta yayilamazdim tedirgin hissettigim icin, ama simdi cok ötesi iyiyim yillardir burdaymişcasina,Merhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Daha yeni eviniz oldu.Vucut slışaın her seyı hıssedersınızMerhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Siz secmediniz mi evinizi,kullanisli mi bulmuyorsunuz,ya da kendiniz yaptirdiysaniz tam bitmeden mi tasindinizMerhaba arkadaslar uzun yillar ardindan tekrar bir konu acmak istiyorum....15yil kayinvakidemlerle yasadim,yillarca evim olsun ,bende herkes gibi esim ve cocugumla bir yasam alanim,ozelim olsun istedim.Ve sabrın sonu selamettir dedikleri oldu...15yil sonra evimiz oldu ve tasindik.Fakat hayalimdeki gibi hissetmiyorum evim sanki bana ait degil gibi geliyor yabanci hissediyorum krndimi buda canimi cok yakiyo moralim bozuluyor.sizce bu duygularim normal mi
Sen hayırdır bacım sunun konularına yazmayınAteşli bayanlar özele gelin
Sen hayırdır bacım sunun konularına yazmayın![]()
Evet o kişi engellendiBu konuyla ne ilgisi var , bu kişi o kişi mi anlamadım