size bir anım var anlatayım.

ben çalışmayı düşünüyordum kızıma yarım gün bakacak birini arıyordm bakıcı sitesıne bakarken
birde baktım bakıcı olarak üye olmusum

neyse beni arayan bir bayan oldu bakıcılık için evi bana yakınmıs
tamam dedim ben calısana kadar evde cocuk bakıcılığı yaparım kızımda evde olur parayada ihtiyacım var böyle yapayım dedim.eşiyle aksam bize gelmek istediler diger gün tamam dedim buyrun
geldiler eşimle kızımla tanıstılar kendi kızı benimkinden küçk hareketli bir çocuk
neyse vicdanlıyım cokkk her cocuk benim için özel
bayana dedimki ben çalısmayı düşünüyordm.kendi kızım için bakıcı arıyordm tam tersi oldu naıl olduysa ben bakıcılık yapacagm dedim güldük.inanın kızıma kıyamdıgm için böyle daha iyi diye bunu düşündm görüşmeyi kabul ettim
neyse bayana dedimki bende aynı duyguları tasıyorm yaa gelin eve bakın deim kızımın odasını gezdirdim mutfagı oturma odasını ayrıca kızım odasında özel yapım besiği hala duruyor ve hiçbir bebek ordan dusemez ölçüleri özel yapıldı yuksekliğ k kadın bayıldı evime mutfaga gectik benim tezgahta yaprak sarmam kekim vardı misafirim gelmişti o gün bol yiyecek vardı bizde cocuk nasıl yaprak yiyor görsenz bayıldı:)) bayan yavrum dur diyor yok yiyor tostos birde
neyse eslerimz içerde konustu falan bizde diğer odada konusmaya basladık bayan anlattı
kahvaltıda iki yumurta yer 5 zeytin yer vss...kola içmez söyle böyle ki ben cocugumu pırl pırıl yetiştiren biryim tecrübem fazlasıyla var cocuk ve bebek bakımında
neyse biraz daha durup kalktılar ben hani o kadar tuhaf cıktıki bu durum ortaya hiççç sormadım bile anlaşmadık ugurladık misafir gibi gönderdik
bayan sonra aradı baktırmak istedi malesef benim kzım kıskandımı ne olduysa istemedi anne istemiyrm dedi
bende kabul etmedim krese verdiler
sonra bir hafta sonra bir avm de karsılastık baktıkki çocugun elinde kocaman bir cola içiyor hüpletiyor:)

demekki neymiş her anne dedim kendi yapmadıgını baskadsından istemesin