• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi evim oldu ama huzurum yok

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
düğünüme kaldı 1 haftadan az..

sonunda evimin tadilatı bitti indim yerleştim kendi evime.. daha ilk gecenin sabahında kayınvalidem geldi sabah 10 da kapıya.. Allahım ben ne büyük hata ettim.. bırakıp şimdiden gidesim var.

çalıştığım için eve gelen ustalarla hatta onların pislikleriyle hep kv ilgilendi. yemekleri de arkasındaki pislikleride o temizledi ev kurulurken çok yardımcı oldu onu inkar edemem ama böyle ben yokken eve girmesi ve evin aslında hiç ayrılmamış gibi olması acayip canımı sıkıyor.

bana sürekli ben bu evi çok beğendim yemekleri burada yapcam. misafirlerimi burada ağırlıycam diyo. hiç cevap vermiyodum geçen gün benden çok mu kullanacaksın mutfağımı kendi evin yok mu dedim hevesleniyorum bende burda yapmak istiyorum dedi.

ne olursa olsun insanın kocasında bitiyor iş ben onu anladım. adam çığlık çığlığa o benim annem ne var gelse burda kalsa diyor. bi üst katta evi var ama gelip benim evimde yaşaması çok normal gibi davranıyor herkes..

bir de bunların dışında gün içinde biz işe gittiğimizde bizim evde vakit geçiren bi başka kişi eşimin kardeşi var.
her zaman olmasada arada bir inip orda takılıyor. ama ben acayip rahatsız oluyorum.
anahtarı kv kendi aldı bana hiç sormadı bile alabilir miyim diye eşim desen zaten umrunda değil ne var ki bunda diyor.

ben daha kullanmaya kıyamıyorum eşyalarımı ama benim dışımda herkes girip çıkıyor eve.

ben o apartmanda kalarak bi fedakarlık yaptım onlarında bizim özel hayatımıza saygı duymalarını bekliyodum ama gördüğüm kadarıyla hiç bişey olacağı yok. bir de dün gelmiş karşıma başka yerde yaşasaydınız çok üzülürdüm burda aynı bir ev gibi hiç üzülmüyorum dedi. eşiminde hoşuna gidiyor. bugüne kadar annesi aramadığı sürece aramayan çocuk annesine tapar oldu.

eşime kendi düzenimi nasıl kurcam dedim sen çalışıyosun ne düzeni annem yapar temziliği yemeği işte ne kadar nankörsün dedi bana. iyilik yapıyomuş o bile batıyomuş bana kötü bi insanmışım.

allah sizi inandırsın düğünü falan önemsemeyip defolup gidesim var. biz evliliğimizi 2 kişi yapmadık onu anladım ben iyice.

düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?

Evin kilidi mi değiştirseniz. Baktınız eşiniz çok sert bu konuda en azından evlenmeden gerçek yüzünü görmüş olursunuz.

düğünüme kaldı 1 haftadan az..

sonunda evimin tadilatı bitti indim yerleştim kendi evime.. daha ilk gecenin sabahında kayınvalidem geldi sabah 10 da kapıya.. Allahım ben ne büyük hata ettim.. bırakıp şimdiden gidesim var.

çalıştığım için eve gelen ustalarla hatta onların pislikleriyle hep kv ilgilendi.
yemekleri de arkasındaki pislikleride o temizledi ev kurulurken çok yardımcı oldu onu inkar edemem ama böyle ben yokken eve girmesi ve evin aslında hiç ayrılmamış gibi olması acayip canımı sıkıyor.

bana sürekli ben bu evi çok beğendim yemekleri burada yapcam. misafirlerimi burada ağırlıycam diyo. hiç cevap vermiyodum geçen gün benden çok mu kullanacaksın mutfağımı kendi evin yok mu dedim hevesleniyorum bende burda yapmak istiyorum dedi.

ne olursa olsun insanın kocasında bitiyor iş ben onu anladım. adam çığlık çığlığa o benim annem ne var gelse burda kalsa diyor. bi üst katta evi var ama gelip benim evimde yaşaması çok normal gibi davranıyor herkes..

bir de bunların dışında gün içinde biz işe gittiğimizde bizim evde vakit geçiren bi başka kişi eşimin kardeşi var.
her zaman olmasada arada bir inip orda takılıyor. ama ben acayip rahatsız oluyorum.
anahtarı kv kendi aldı bana hiç sormadı bile alabilir miyim diye eşim desen zaten umrunda değil ne var ki bunda diyor.

ben daha kullanmaya kıyamıyorum eşyalarımı ama benim dışımda herkes girip çıkıyor eve.

ben o apartmanda kalarak bi fedakarlık yaptım onlarında bizim özel hayatımıza saygı duymalarını bekliyodum ama gördüğüm kadarıyla hiç bişey olacağı yok. bir de dün gelmiş karşıma başka yerde yaşasaydınız çok üzülürdüm burda aynı bir ev gibi hiç üzülmüyorum dedi. eşiminde hoşuna gidiyor. bugüne kadar annesi aramadığı sürece aramayan çocuk annesine tapar oldu.

eşime kendi düzenimi nasıl kurcam dedim sen çalışıyosun ne düzeni annem yapar temziliği yemeği işte ne kadar nankörsün dedi bana. iyilik yapıyomuş o bile batıyomuş bana kötü bi insanmışım.

allah sizi inandırsın düğünü falan önemsemeyip defolup gidesim var. biz evliliğimizi 2 kişi yapmadık onu anladım ben iyice.

düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?

Sonu iyi görünmüyo bu işin.
Şimdiden eş bunu diyor
Ailesi bukadar kendini kaybettiyse işiniz var
Allah yardım etsin

Bu asamada ne olur bilemem ama ya sizde onlarla iyi olacaksınız huzursuzluk çıkarmadan bunu bir problem olarak görmeden yaşayacaksınız ya da evliliğiniz çok sorunlu olacak ztn bir sıfır eksik başlıyorsunuz gördüğüm kadarı ile

Ama iyi de her şey aniden zembille inivermiş gibi yazmışsınız, bu insanların özel hayata saygı gösterip göstermeyecekleri hiç mi belli değildi önceden? Veya ne kadar sıklıkta gelip gideceklerini falan hiç mi konuşmadınız eşinizle?
Tamamen örnek veriyorum, benimki mesela annesi geldiğinde mutfağa girip yemek yapmasını dahi istemediğimi / izin vermediğimi bilir, teklif bile etmez. Baştan konuşuldu çünkü her şey.
Aynı apartmanda kalmayı kabul ederken "olur fakat şartlarım var" diyerek gerekli konuşmaları yapmanız lazımdı.

Son düzenleme:
Bu asamada ne olur bilemem ama ya sizde onlarla iyi olacaksınız huzursuzluk çıkarmadan bunu bir problem olarak görmeden yaşayacaksınız ya da evliliğiniz çok sorunlu olacak ztn bir sıfır eksik başlıyorsunuz gördüğüm kadarı ile

Bence hic normal degil.ne münasebet siz evde yokken eve gelinip gidilmesi...siz hatayı en basta alt kattan ev almakla yapmıssınız bence.

Erkekler bu konuyu hiç anlamıyorlar arkadaşım, onlara biraz bilimsel anlatmak gerekiyor, çünkü bizim gibi hissetmiyorlar.
Bunun çalışan kadın çalışmayan kadınla alakası yok, her kadın kendi evinin hanımı olmak ister. Bu yüzden gelin kaynana geçinemez de aradaki damat olaydan bir şey anlamaz, neyin kavgasını yapıyorlar bunlar der.

O kadar sinir bozucu ki! Anahtarı isteyin kayınvalidenizden neden istemiyorsunuz? İnanılmaz bş görgüsüzlük başkasının evine girip çıkmak. Ama sizin "eş annem başkası değil" diyor tabii... Olmaz, eşinizle çok net bir konuşma yapacaksınız.

evli değil misiniz anlamadım ben ama kayınvalideye bu kadar yakın oturunca kaçınılmaz son ne bekliyordunuz ki

Canim peki bu gidisat onceden belli degil miydi? Esin halinden memnunsa gercekten dedigini yapip gitsen daha iyi olacak sanirim

Bende bu duruma anlam veremiyorum ya ne kadar oğlunun evi olsa da tek oğlun kalmıyor gelininde var ondan izinsiz girip çıkmalar birde anahtarı almalar çok iğreti rahatsız edici bir durum ne kadar içinde kötülük olmasa da bunun rahatsız edici bir durum olduğunu eşinize anlatmaya çalışın düzgün bir dille.

Esiniz bu durumdan rahatsiz degilse siz ne deseniz bos, böyle devam eder gibi. Allah kolaylik versin

artık acemılıkmı nedır bılmıyorum abım evlendıgınde bende gun ıcınde kımse yokken evlerıne gıder tv ızlerdım
yengem baya sabırlıymıs :D

sen çalıştığın için kv nin evin temizliğini ve akşam yemeğini yapması düşünceli bir davranış...
ama zırt pırt günün her saati her aklına estiğinde senin evine giremez, girmemeli...

Iste bu yuzden oglan ailesinin verdigi eve tamah etmeyip kira da olsa kendi evinize cikacaksiniz kizlar. Tek basina bi ev kuramayan adamla da evlenmeyin

inanın o kadar uğraştım ki başka yere taşınalım diye o zaman da 2-3 sene beraber kalcaz para biriktircez ben kiraya çıkmam dedi eşim. ayrıca anneside ben sana babanın emanetiyim beni bırakıp nereye gidiyosun diye sürekli laf çarptı eşimi aşağa inmeye bile zar zor ikna ettim. herkes kapın ayrı olunca sıkıntı yaşamazsın dedi ama yok yani..

ben yokken ben evdeyken hiç farketmiyor herkes kafasına göre girip çıkıyo. eşime de anlatmaya çalıştım bi kaç kez sinirlendi annem o benim ne diyeyim seni istemiyoruz mu diyeyim beni annemle kötü mü yapcan deid.

siz yokken eve gidilip gelinilmesi hos degil tabiki ama sizde azcik uyi tarafindan bakin canim kadin temizliginizi yemeginizi de yapiuomus ve yapacakmis sizde biraz iyi niyet gosterin gelsinler evimi yicekler yada esyalari

Back
X