• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi evim oldu ama huzurum yok

düğünüme kaldı 1 haftadan az..

sonunda evimin tadilatı bitti indim yerleştim kendi evime.. daha ilk gecenin sabahında kayınvalidem geldi sabah 10 da kapıya.. Allahım ben ne büyük hata ettim.. bırakıp şimdiden gidesim var.

çalıştığım için eve gelen ustalarla hatta onların pislikleriyle hep kv ilgilendi. yemekleri de arkasındaki pislikleride o temizledi ev kurulurken çok yardımcı oldu onu inkar edemem ama böyle ben yokken eve girmesi ve evin aslında hiç ayrılmamış gibi olması acayip canımı sıkıyor.

bana sürekli ben bu evi çok beğendim yemekleri burada yapcam. misafirlerimi burada ağırlıycam diyo. hiç cevap vermiyodum geçen gün benden çok mu kullanacaksın mutfağımı kendi evin yok mu dedim hevesleniyorum bende burda yapmak istiyorum dedi.

ne olursa olsun insanın kocasında bitiyor iş ben onu anladım. adam çığlık çığlığa o benim annem ne var gelse burda kalsa diyor. bi üst katta evi var ama gelip benim evimde yaşaması çok normal gibi davranıyor herkes..

bir de bunların dışında gün içinde biz işe gittiğimizde bizim evde vakit geçiren bi başka kişi eşimin kardeşi var.
her zaman olmasada arada bir inip orda takılıyor. ama ben acayip rahatsız oluyorum.
anahtarı kv kendi aldı bana hiç sormadı bile alabilir miyim diye eşim desen zaten umrunda değil ne var ki bunda diyor.

ben daha kullanmaya kıyamıyorum eşyalarımı ama benim dışımda herkes girip çıkıyor eve.

ben o apartmanda kalarak bi fedakarlık yaptım onlarında bizim özel hayatımıza saygı duymalarını bekliyodum ama gördüğüm kadarıyla hiç bişey olacağı yok. bir de dün gelmiş karşıma başka yerde yaşasaydınız çok üzülürdüm burda aynı bir ev gibi hiç üzülmüyorum dedi. eşiminde hoşuna gidiyor. bugüne kadar annesi aramadığı sürece aramayan çocuk annesine tapar oldu.

eşime kendi düzenimi nasıl kurcam dedim sen çalışıyosun ne düzeni annem yapar temziliği yemeği işte ne kadar nankörsün dedi bana. iyilik yapıyomuş o bile batıyomuş bana kötü bi insanmışım.

allah sizi inandırsın düğünü falan önemsemeyip defolup gidesim var. biz evliliğimizi 2 kişi yapmadık onu anladım ben iyice.

düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?
of okurken acılar çektim valal Allah yardımcınız olsun ya eşinzle iyice konsuun öyle saçmalık mı olur yaa evi vrken of hangi devirdeyiz bu düsüncesiz insnlar nezamn bitecek ya insanda heves koymuolar vala uyarn gönlüm rızam olmuyor mutlu olamıcaksan neden evlenenceksin yapışkan gibi aile

Anahtarınızı alın. Kendi yemeğinizi,temizliğini yapın,bu konuda eyvallah etmeyin kayınvalidenize. Ev yerleşirken fazlaca ilgilenmiş ve sahiplenmiş belliki,iş mutfakta yemek yaparım,misafirlerimi ağırlarıma kadar gelmiş. Bir an önce önünü kesmeniz gerek aksi halde maaile yaşar gibi dipdibe olmanız kaçınılmaz.

Rahatsız olmakta haklısınız. Fakat sizin yemeğinizi ve temizliğinizi yapmaya devam ederse o eve dilediği gibi girip çıkmaya da hakkı olur ne yazık ki. Bu yüzden önce yemek ve temizlik konusunda bir önlem alın derim. Ayrıca bu gözardı edilebilecek kadar küçük bir mesele değil yani aman ne olacak girip çıksalar eve demek bana garip geliyor. İç çamaşırınız ortada olsa herkes görecek yani, siz sürekli tetikte mi yaşayacaksınız acaba ortada bir şey unuttum mu diye? Eşinizle konuşup anlatmayı deneyin, olmadı herkes bir aradayken bu konuyu açıp evimize tabi ki gidip geleceksiniz ancak her evin bir mahremiyeti olmalı deyip anahtarları almanızı öneririm.

birgün iş dönüşü kayınvalidene uğra eve girmeden anahtarımı kaybetmişim sendekini versene eve giremiyorum de al anahtarı bir daha da verme. isterse vakit bulamadım yaptıramadım yenisini falan de. eğer çelik kapıysa üst kilidi kilitle alt kilidi açsada giremezler içeri ;)

kişinin evi mahremidir bence..hele ki siz yeni bir çift olucaksınız , öyle rahat girip çıkamazlar..ben evde yokken benim evime girilse ayar olurum kesin..siz güzel bir konusma yapın ama tatlı dille..kv de belki şimdilik ağzınızı arıyordur..

Niye bastan kabul ediyosunuz ki anlamiyorum olacaklari tahmin etmeniz lazim.
Benim kaynanamin koca apartmani var bi kere lafi gecti ne esim ne ben asla dedik.
Ki ben bu kadar musade etmezdim.. bence tavrini koydun koydun daha cok uzulursun.

Sinir oldum ya .
Keske baştan konussaydin
Bu saatten sonra Üzgünüm ama bişeyler değiştirme Şansın çok az
Sen anlatmaya çalıştıkca en başta eşin annesi hepsi karşına çıkıp cemkirecek
Allah yardım etsin

Offff o günlerden geçtim bende kv iki dairesini kullanır yemek bende pişer di bişi lazım olsa gidip alamazdım ama biz bi yere gidicek olsak eşim anahtarı bırak belki bişi lazım olur yok yedeğini vermeler filan bende kırdım anahtarları hep Bi tane anahtar var şimdi eşim onuda bırak bişi lazım olur alır derdi bende bir gun bı evin gelini benim ve bişi lazım olacaksa bana oluyo ama 4 tane anahtardan biri bana bırakılmıyo ben neden bırakıyım dedim sen ne biçim insansın filan dedi öyle öyle daha da anahtar manahtar yok bizim gelinlerimizde bırakırdı memlekete giderken ama biz adım atmaz onlar gelmeden bir gün evvelden temizlerdik ama o bizdik işte. Sakın kır anahtarları eğ bük yinede verme

Ben bekar halimle annemle bile aynı evde çatışma yaşıyorum. O evin hanımı ben olmayacaksam ne yapayım öyle evliliği. Ne tuhaf şeyler var ya, umarım en yakın zamanda güzelce hallolur bu mevzu.

Buyrun fedakarluğınızın teşekkürünü doya doya yaşayın.
Kırıcı gelebilir sözlerim ama sizin gibi düşüp davranan bayanlar hak ediyor bunu.
Burda hep böyle çaresizlikten yakınan bayanlar, aman bu adam beni bırakmasında ne isterse he hee diyeyim deyip evlendiği gün ağlaşanlarla dolu.
Baştan kabul edemiyeceğiniz şeylere evet demeseydiniz karşınızdaki erkekte sizin dik duruşunuzdan kendinden emin tavrınızdan haddini bilirdi.
Evlilik 2 kişilik başlanan yeni bir yolculuktur kız tarafıda erkek tarafıda bu yuva ya en az bir dolmuşluk 15 dk lık uzaklıkta olmalı bence.
Artık çekeceksiniz başka yolu yok, siz çalışın yorulun eşinizi madden manen doyurun eviniz yol geçen hanı gibi kullanılsın, sırf bununlada kalmayacak malesef bu çileniz.
Hergün derdinizi dinleriz burda artık.

Off çok sorunlu. Sen kuzu gibi her şeye 'he' dersen ve bir yumak halinde yaşarken hep etrafa mutluluk saçarsan bu evlilik sorunsuz yürür. Ama tam tersi gık bile desen sonuç hep kavga.. Eşin eş değil malesef. Çıkar bi anahtar daha ver annene kardeşine gelip sizde takılsınlar..

Çok geç sayılmaz henüz düğün olmamış.Fırsatı değerlendirip resti çekmekte fayda var.Evlendikten sonra ne kadar karşı çıksan kimsenin umurunda olmazsın.Son günlerin son şansın :)

Erkekler gerizekalı ya. Zorla gelini kaynanaya düşman ediyorlar işte. Gelde sev bu kaynanayı...

Yapışmak diye buna deniyor.

Saka gibi ya siz de hic sıkıntı yapmadan icli disli yasayacaksiniz ki sizde bu durumu goremedim anlattiklarinizdan.
Esinizde hic rahatsiz degil durumdan anahtari bile alsaniz gunun cogu zamaninda gelecekler yada sizi cagiracaklar ozelin olmayacak 1hafta sonra yaz bana bu boyle olur esinizde cok anneci olmus cokzor durum ya boyle yasamayi seversiniz yada sinir hastasi olursunuz keske keske uzakda olsaydi eviniz bende ayni hataya dusecektim ust kata girecektim kaynanamin esime dedim ya. Baska yer olur yada evlenmem kabul etti uzakken bile adam zor alisiyor gidiyor annesine allahim o evde olsaydim dusunemiyorumm sonumu

Esının empati kurmasını sağlayacak örnekler ver olmadı mı kayınvalidene burası benim evim asla izinsiz girip çıkmanızı istemiyorum de anahtarı al.

kendı cocugumun evıne kendı evım gıbı bakamam hareket edemem cekınırım
nasıl rahat rahat sahıplenmıs gelınının evıne yahu...
herkes yerını bılse evlılıklerde hıc sorun olmıcak

Back
X