• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi evim oldu ama huzurum yok

evliliğiniz iki kişilik olmayacak görüllen o ki. ha aynı evde yaşamışsınız ha ayrı evde değişmiyor sizin için. görümcem alt katımda oturuyordu. bir gün duştan çıktım öğlen vakti karşımda görümcemi gördüm oturmuş salonun ortasına sigara içiyor gayet rahat...... onu hatırlattı hikayen bana.... cok zor bi durum.kocanda iş bitiyor ama o da halinden memnun zor bir süreç ve karar cidden canım. ya açıkça herşeyi konuş daha yolun başında ya da sineye cek sesini çıkarma evliliğe devam et..... allah yardımcın olsun

Ne munasebet ya, belki ic camasirimi cikarip savurdum oylece kaldi, ora benim evim devamli toplu olmak zorunda degilimki ve tedirgin..belki isten erken ciktim eve gelip dus aldim yatip oylece kaldim, belki agda yapiyorum, ya belki ben evimde don atlet dolasicam boyle sacmalikmi olur..

ne zaman kapi acilicak belli deil..konusun konusun konusun..hemde bastan uzatmadan..

Aynen size katiliyorum...insan kendi evinde de rahat edemicekse, her an biri gelir mi acaba tedirginligi yasicaksa o ev hicte huzur vermez insana. Ben acikcasi insanlar nasil bukadar saygisiz olabiliyolar sasiriyorum ya, nasil genclere kendi yuvalarini kurma haklari vermezler :KK12::KK20:

Bunca zaman anladım ki; erkekler böyle şeyleri bizim anladığımız şekilde anlamıyorlar. Yani biz istediğimiz kadar benim evim benim düzenim desekte onlar ailemin ne zararı olabilir ki diye düşünüyorlar. Ailelerinin daima iyi niyetli olduğunu düşünüyorlar. Hatta biz anlattıkça söyledikçe kötü niyetli oluyoruz.
Bu konularda iki taktik var: birincisi rest çekip görüşmemek. Ikincisi zamana yayarak araya mesafe koymak. Daha az konuşarak (inanin eskiden 10 kelimeyle anlatılacak şeyleri şimdi 2-3 kelimeyle anlatıp kestirip atıyorum) komşu muamelesi yaparak gibi inanın işe yarıyor

"ben sana babanın emanetiyim, beni nasıl bırakacaksın" lafında koptum ben... Çok fena :(
arkadaşlar bir sürü şey söylemişler, deneye yanıla bulun ama bence çıkın oradan, sapla saman birbirine karışmış...

[QU OTE="hekza, post: 42303915, member: 509583"]düğünüme kaldı 1 haftadan az..

sonunda evimin tadilatı bitti indim yerleştim kendi evime.. daha ilk gecenin sabahında kayınvalidem geldi sabah 10 da kapıya.. Allahım ben ne büyük hata ettim.. bırakıp şimdiden gidesim var.

çalıştığım için eve gelen ustalarla hatta onların pislikleriyle hep kv ilgilendi. yemekleri de arkasındaki pislikleride o temizledi ev kurulurken çok yardımcı oldu onu inkar edemem ama böyle ben yokken eve girmesi ve evin aslında hiç ayrılmamış gibi olması acayip canımı sıkıyor.

bana sürekli ben bu evi çok beğendim yemekleri burada yapcam. misafirlerimi burada ağırlıycam diyo. hiç cevap vermiyodum geçen gün benden çok mu kullanacaksın mutfağımı kendi evin yok mu dedim hevesleniyorum bende burda yapmak istiyorum dedi.

ne olursa olsun insanın kocasında bitiyor iş ben onu anladım. adam çığlık çığlığa o benim annem ne var gelse burda kalsa diyor. bi üst katta evi var ama gelip benim evimde yaşaması çok normal gibi davranıyor herkes..

bir de bunların dışında gün içinde biz işe gittiğimizde bizim evde vakit geçiren bi başka kişi eşimin kardeşi var.
her zaman olmasada arada bir inip orda takılıyor. ama ben acayip rahatsız oluyorum.
anahtarı kv kendi aldı bana hiç sormadı bile alabilir miyim diye eşim desen zaten umrunda değil ne var ki bunda diyor.

ben daha kullanmaya kıyamıyorum eşyalarımı ama benim dışımda herkes girip çıkıyor eve.

ben o apartmanda kalarak bi fedakarlık yaptım onlarında bizim özel hayatımıza saygı duymalarını bekliyodum ama gördüğüm kadarıyla hiç bişey olacağı yok. bir de dün gelmiş karşıma başka yerde yaşasaydınız çok üzülürdüm burda aynı bir ev gibi hiç üzülmüyorum dedi. eşiminde hoşuna gidiyor. bugüne kadar annesi aramadığı sürece aramayan çocuk annesine tapar oldu.

eşime kendi düzenimi nasıl kurcam dedim sen çalışıyosun ne düzeni annem yapar temziliği yemeği işte ne kadar nankörsün dedi bana. iyilik yapıyomuş o bile batıyomuş bana kötü bi insanmışım.

allah sizi inandırsın düğünü falan önemsemeyip defolup gidesim var. biz evliliğimizi 2 kişi yapmadık onu anladım ben iyice.

düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?[/QUOTE]
Ben 6 yildir bu eziyeti çekiyorum esim bi kackere uyardi ama yok benimkiler yani kv ve kayin lar gorumce haftanini neredeyse 3 4 gunu bizdeler defalarca ima ettim soyledim yok duymaxdan geliyor yada iftira atip kocamla arami bozuyorlar ama kv de 2 3 defa otiraf etti bilerek yaptigini artik hic takmamayi deneyecem eskiden ifrit olur ve kesin esimle kavga ederdim son 3 4 aydir esime hic borsey söylemiyorum buraya açıyorum icimi

Ne yapsan ne edsen bu değişmez bir defa yeşil pasaportu kapmışlar

İşin zor eşinde seni anlamamış empati yapamıyor kaynana ve oğluda görgüsüz ve saygısızmış ,
sabır edeceksin diyorum sabır deyince artık savaşacaksın hakların için , kaynananın hareketlerinede , çok sinirlendim
, cahille ve görmemişle uğraşmak ama tabi en büyük sorun eşinin senin açıdan olaya bakmaması
zaten evliliğin ilk yıllarında erkekler evlendiklerinin farkına varamıyorlar , sürekli anneler haklı , her konuda

şu eşlerin evlendikten sonra anneci olmalarını anlamıyorum evlenince anneleri ile ilgilenmek sanki gelin göreviymiş gibi görünüyor yok annem senin evin benim evim yok annem herşeyimizi halleder sen dinlen ya evlenmeden önce böyle değiller anne sorar kaçta gelcen cvp Canım isteyince

Bir uye vardi. Kaynanasi onlarin yaninda kaliyormus, bir gun salonda gogsunde cikan bir yarayi esine gosterirken kaynanasi görmüş ve baska bir sey sanmis, o gunden sonra ayrilmis kaynana. :KK70::KK70:
Bu yontemleri deneyin.
Ya bir erkek nasil evinize siz olmadan girer ayrica? Ic camasirlariniz falaniniz filaniniz yok mu sizin? Esiniz de ilgincmis..
Cok cekeceginiz var sizin..

Vallaha okurken sinirlerim bozuldu ben olsam cingar cikariririm,kayinvalideniz ergen mi yaaa neymis heves etmis.Bi yuru git LA deseydin,esinide soyle ya benim istediklerim olur ya da ananla gardasinla bu evde yasar ananin heves ettigi mutfakta yemek pisirir yersiniz De!!!

Kaynanayı hizaya getirmek zor ama mutlaka aklını kullanman şart , bir gün yorulmuştum kaynananın yanında uzandım oda söylenmeye başladı küçükler büyüklerin yanında saygısı kalmadı diye tabi eşimde tersledi beni bir günde eşim uzandı annesinin yanında bende onu azarladım kalk uzanacaksan evimizde uzanalım diye ben annenin kanepesinde uzanamıyorsam seninde uzanma hakkın yok dedim , sonra evimize gittik

Bir uye vardi. Kaynanasi onlarin yaninda kaliyormus, bir gun salonda gogsunde cikan bir yarayi esine gosterirken kaynanasi görmüş ve baska bir sey sanmis, o gunden sonra ayrilmis kaynana. :KK70::KK70:
Bu yontemleri deneyin.
Ya bir erkek nasil evinize siz olmadan girer ayrica? Ic camasirlariniz falaniniz filaniniz yok mu sizin? Esiniz de ilgincmis..
Cok cekeceginiz var sizin..
bence utanmayacaksın ev de bornozla dolaştığın gün kaynana kaynın falan gelip çıkacak sen de ayy beklemiyordum falan diyeceksin onlar utansın
yalnız bazen işe yaramıyor bir gün bizim komşulardan biri kaynanasının elini eteğini çektirmek için beklemiş kaynanası geldiğinde açık bir şort ve sütyenle yakalanmış bilerek
kaynanasının lafı kızım bizlerde buradayız ayıp değil mi biraz dikkat et kıyafetlerine :KK70::KK70:

kadın kendi evimde de rahat etmeyeceğim diye kıyamet koparmış da ancak rahatlamış

Bende kayınvalidemle ve annemle aynı binada oturuyorum ama bunu daha evlenmeden kabul etmedim çünkğ değişir dedim evime alısamadan gelip gitmeler başlar dedim 15 km uzaga gittim 7 sene orda yasadık eşimin kayınvalidemin tutumunu gördüm iyice anladım ve kayınvalidemin yan dairesini aldım.elindeki anahtarı hiç kullanamz.ben verdim anahtarı askılığına astım ne yapıcam kızım koyma dedi.dedim biz yokken bişey lazım olur bişey olur bulunsun dedim sakın girmemezlik yapma.1 sene oluyor kapıyı açip girdiği sayıludır biz yokken zaten girmez.yanliş yapmişsin ne diyim konuş eşinle diycemde fayda etmiycek.biraz zaman geçsin kayınvaliden laftan anlar biriyse onla kınus yada eşine söyle konussun konusmazsan kapının kilifini değiştiricem de cok ayıp ya yeni evlisiniz siz.

Bol bol evin her yerinde sevişin belki pat diye kapiyi acip girdigi vakit sizi o sekilde gorur utanir da daha oyle cat kapi gelmez. Cok ozendiyse gitsin kendi evini yeniden dizsin esya alip

düğünüme kaldı 1 haftadan az..

sonunda evimin tadilatı bitti indim yerleştim kendi evime.. daha ilk gecenin sabahında kayınvalidem geldi sabah 10 da kapıya.. Allahım ben ne büyük hata ettim.. bırakıp şimdiden gidesim var.

çalıştığım için eve gelen ustalarla hatta onların pislikleriyle hep kv ilgilendi. yemekleri de arkasındaki pislikleride o temizledi ev kurulurken çok yardımcı oldu onu inkar edemem ama böyle ben yokken eve girmesi ve evin aslında hiç ayrılmamış gibi olması acayip canımı sıkıyor.

bana sürekli ben bu evi çok beğendim yemekleri burada yapcam. misafirlerimi burada ağırlıycam diyo. hiç cevap vermiyodum geçen gün benden çok mu kullanacaksın mutfağımı kendi evin yok mu dedim hevesleniyorum bende burda yapmak istiyorum dedi.

ne olursa olsun insanın kocasında bitiyor iş ben onu anladım. adam çığlık çığlığa o benim annem ne var gelse burda kalsa diyor. bi üst katta evi var ama gelip benim evimde yaşaması çok normal gibi davranıyor herkes..

bir de bunların dışında gün içinde biz işe gittiğimizde bizim evde vakit geçiren bi başka kişi eşimin kardeşi var.
her zaman olmasada arada bir inip orda takılıyor. ama ben acayip rahatsız oluyorum.
anahtarı kv kendi aldı bana hiç sormadı bile alabilir miyim diye eşim desen zaten umrunda değil ne var ki bunda diyor.

ben daha kullanmaya kıyamıyorum eşyalarımı ama benim dışımda herkes girip çıkıyor eve.

ben o apartmanda kalarak bi fedakarlık yaptım onlarında bizim özel hayatımıza saygı duymalarını bekliyodum ama gördüğüm kadarıyla hiç bişey olacağı yok. bir de dün gelmiş karşıma başka yerde yaşasaydınız çok üzülürdüm burda aynı bir ev gibi hiç üzülmüyorum dedi. eşiminde hoşuna gidiyor. bugüne kadar annesi aramadığı sürece aramayan çocuk annesine tapar oldu.

eşime kendi düzenimi nasıl kurcam dedim sen çalışıyosun ne düzeni annem yapar temziliği yemeği işte ne kadar nankörsün dedi bana. iyilik yapıyomuş o bile batıyomuş bana kötü bi insanmışım.

allah sizi inandırsın düğünü falan önemsemeyip defolup gidesim var. biz evliliğimizi 2 kişi yapmadık onu anladım ben iyice.

düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?
cnm allah kolaylık versin. bende yine bu durumlarla ilgili konu açacaktım.bende aynı apartman değil ama yakınlarında yine kendi evleri var oraya taşınmak zorundayım kısa süreliğine. kafayı yemek üzereyim. seni anlıyorum. bu durum böyleyse ilerde de aynısı oluyor eşin yavaş yavaş sana dönüyor ama onları da hep savunuyorlar

düğünüme kaldı 1 haftadan az..

düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?
benceesınızle konusun, kapının kılııdnı degıstırın, yenıden anahtar almak ısterlerse esınız bırsey dıyemıyor ıse sız konusun, kusura bakmayın ama ben yokken evıme bır baskasının gırıp cıkmasından rahatsızlık duyuyorum -calısıyor olmam evımın ısını goremeyecegım anlamına da gelmez-bız herkesın duzenı ayrı olsun ama sızınde gonlunuz olsun dıye burada oturuyoruz ama bu demek degıl kı her an bırlıkte olacagız-her ıstedıgınızde cat kapı evıme gelebıleceksınız-özel hayat denen bır mevzu var lutfen bır dahada habersız kapımı calmayın de.. agır olur belkı ama ancak ondan anlarlar , esıne karsıda dık dur -sımdı susarsan ılerde uzulen sen olursun...

Aslında en güzeli düğünü iptal etmek evlenmektende vazgeçmek olurdu ,

aynı şu bazı amerikan filmlerde ki gibi .

Ama sanırım bile bile lades diyeceksin gibi
kaderimse çekerim olacak senin ki

Back
X